Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ostoja pisze:karolinap pisze:ostoja pisze:karolinap pisze:ostoja pisze:Karolinkap...trzymajcie sie cieplutko i walczcie. Nie dawajcie sie jak możecie.
Dzięki wielkie - kot miał dziś tylko jeden atak (b. silne drgawki, ślinotok), ale przez cały dzień jest spokój. Ale i tak go przebadam, nawet gdyby nie bylo do poniedziałku tych drgawek.
Dziękujemy za pamięć i ciepłe słowa.Teraz biedak je.
Karolinap...zróbcie badania, zróbcie. Choróbsko jest ciężkie, ale sa szanse wyleczenia. najczęściej ponoć jednak koncza sie zabiegiem operacyjnym. Ale jakby co towarto.
Gdyby potrzebna była jakas pomoc z Wawy - to wal smiało.
Napisz mi prosze na PW skąd masz kotka, z jakiej hodowli. I napisz kim sa jego rodzice, poprosze.
Z Mamrotem źle - ma padaczkę, ale nie znamy jej przyczyn (czy nabyte, czy genetyczne). Będzie miał robiony rezonans magnetyczny lub pobierany płyn rdzeniowy (nie wiem, czy dobrze określiłam). Teraz miał dwa ataki , dostał zastrzyk z relanium i obawiam się, że jest nieprzytomny. Tak strzasznie mi przykro. Pozdrawiam wszystkich. Mamrot, gdyby był zdrowy, to przebiegłby po klawiaturze i też coś tam odcisnął łapką dla was w tym poście. Dziękuję za chęć pomocy - być moze skorzystam z niej teraz lub w przyszłości.
Wymiziaj Mamrota od nas.
Pisz co i jak. I jak bedzie potrzebna pomoc to śmiało.
Goura pisze:
no mieli ja zaszczepic 26 kwietnia a zaszczepili 3 maja a wiec do 3 czerwca ma areszt domowyale za to podobno zaczyna sie uczyc miauczec po polsku troszke sobie na tym jezyk wykrzywia i robi dziwne miny ale tak to jest jak sie kot uczy z kursow jezykowych nagranych na kasetach video
Kicorek pisze:ostoja, a kiedy wysyp u Ciebie?
ostoja pisze:Kicorek pisze:ostoja, a kiedy wysyp u Ciebie?
Się wysypało wczorajKażde kocie w innym kolorze
ostoja pisze:Młoda mam jest cala szczęśliwa i dzielnie opiekuje się swoimi malcami. Lancy wczoraj wieczorem po porodzie, został wpuszczony do dzieci na troszkę...Oblookał, obwąchał, zadarł głowe do góry i poszedł dumny jak paw załatwić sprawy na boku
drotka pisze:ostoja pisze:Młoda mam jest cala szczęśliwa i dzielnie opiekuje się swoimi malcami. Lancy wczoraj wieczorem po porodzie, został wpuszczony do dzieci na troszkę...Oblookał, obwąchał, zadarł głowe do góry i poszedł dumny jak paw załatwić sprawy na boku
Szefu
ostoja pisze:Młoda mam jest cala szczęśliwa i dzielnie opiekuje się swoimi malcami. Lancy wczoraj wieczorem po porodzie, został wpuszczony do dzieci na troszkę...Oblookał, obwąchał, zadarł głowe do góry i poszedł dumny jak paw załatwić sprawy na boku
Ksantia pisze:ostoja pisze:Młoda mam jest cala szczęśliwa i dzielnie opiekuje się swoimi malcami. Lancy wczoraj wieczorem po porodzie, został wpuszczony do dzieci na troszkę...Oblookał, obwąchał, zadarł głowe do góry i poszedł dumny jak paw załatwić sprawy na boku
Na pewno poszedł pępkowe postawić![]()
![]()
A co ze zdjątkami czekamy i czekamy .....
Użytkownicy przeglądający ten dział: agaruu, Agushka, Marmotka i 39 gości