Co do kwestii płci dzieciaczków. Aż się wierzyć nie chce, bo nie dość, że wszystkie są czarne(tylko jeden ma niewielką białą plamkę na szyi- wielkości 50 groszy) to jeszcze sami chłopcy. Statystycznie chyba niemożliwe... a jednak. Sami Panowie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Damian- iza71koty pisze:Sówka z dziećmi. Wczoraj stwierdziłem, ze nadszedł czas na ustalenie płci kociaków. Już są dość spore. Cieszą się z każdego jedzonka. Mama przestała na nie tak bardzo warczeć i nawet potrafi zjeść z nimi z jednej miski. ma swoją miseczkę i także do niej pozwala zaglądać. Sówka pozwala się dotknąć, ale tego nie lubi- jednak chyba nie będzie problemu z zabraniem jej na sterylizację. Panie, które były zainteresowane zabraniem jej do siebie chyba odpuściły- nie udało im się złapać kici. Wiem, ze nawet do ich jedzenia nie podchodzi, chyba, ze się daleko odsuną. Zresztą nie byłby to dobry los dla niej. Jedna z Pań ma agresywnego psa. Obie mieszkają na terenie działek i całymi dniami kotka siedziałaby w małej altanie, lub szwendałaby się po terenie. Nie wydaje mi się żeby dały radę z utrzymaniem jej w zamknięciu.
Co do kwestii płci dzieciaczków. Aż się wierzyć nie chce, bo nie dość, że wszystkie są czarne(tylko jeden ma niewielką białą plamkę na szyi- wielkości 50 groszy) to jeszcze sami chłopcy. Statystycznie chyba niemożliwe... a jednak. Sami Panowie![]()
Marmolada18 pisze:Ejjj, no, patrzę prawie codziennieI zauważyłam, że Frodusia dawno nie było na zdjęciu
przychodzi na jedzonko?
ametyst55 pisze:Jeśli to trzej muszkieterowie, to nasuwa się: Atos, Portos i Aramis
Marmolada18 pisze:Dziekuje bardzo za zdjecie FrodusiaWyglada jak mala sowa
Najwazniejsze, ze jest!
ametyst55 pisze:Jeśli to trzej muszkieterowie, to nasuwa się: Atos, Portos i Aramis
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości