Tytek kot nad koty i Ciastko z Jagodą zapraszają :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 12, 2014 22:32 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Jeszcze raz dziękuję za piękne życzenia i ciepłe słowa :1luvu:
Padłam dziś na przysłowiowy dziób :oops: miałam nowe fotki gnojków wstawić ale nie mam już siły .
Jutro 3 dzień harówy ,praktycznie całodniowej.
buziaki i dobrej nocki.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw cze 12, 2014 22:39 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dobranoc Dorciu :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw cze 12, 2014 22:52 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

dobranoc. :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 12, 2014 22:53 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Obrazek
Dorciu - samych dobrych dni oraz zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz kasiorki.

Nieco spóźnione, ale wcale nie mniej szczere.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Czw cze 12, 2014 22:54 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Pięknie dziękuję :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 13, 2014 7:14 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Kurcze, myślałam, że Cię w sobotę pocałuję na wizji...

Dorotko: zdrowia, wszystkiego najlepszego, nieustającego Dobrego Losu.
100 lat!!! :201430
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt cze 13, 2014 7:56 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu na FB życzonka ode mnie poleciały, ale życzę Ci jeszcze raz duuuuużo zdrówka, radości i pieniążków :birthday:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt cze 13, 2014 8:22 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Witam się już jako pełnoletnia :smokin:

Monia ,dziękuję ,szczerze przyznam że od Ciebie mi życzeń brakowało :oops: :1luvu:
Elu :1luvu:
kiedy będziesz ?

Pani RR.to artysta ,plastyk :wink: miała i ma wizję i poczucie piękna ,estetyki itp. wszystkie piękne bukiety ,przybrań stołów ,ścian ubrań itp w filmach np.Rodzina Połanieckich itp robiła Ona.
W domu też powala-ło..teraz trzeba to doprowadzić do porządku .
Kuchnia na biało.
Łazienka -glazura biała pod sam sufit (3,5 metra) ,przerywnik czarny w to wkomponowane lustereczka ,podłoga terakota biała z czarnym ,kafeleczki miniatury jak dwa pudełka zapałek .
Naskakałam się wczoraj po drabinie jak ta małpka :lol: teraz już się śmieje ,ale wczoraj jak wróciłam do domu nie było mi do śmiechu .
Słowo się jednak rzekło ,więc dam radę ,choćbym nie dała ..to dam :twisted:
Sypialnia oczywiście też biała :wink:
Kotów nie widać ,bo ludzkie są 3czy 4 ,reszta to dziki zabrane albo wstanie schodzenia ,lub rodzinka z pod Lidla której nikt nie chciał.

Mówi do mnie że muszę mieć powodzenie u facetów bo śmieją mi się oczy :lol: że upocona ,urobiona, a zawsze uśmiechnięta ,że życie jej wniosłam do domu,było mi miło :wink:
Zbieram się ,nieś dalej to życie :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 13, 2014 8:58 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Miłej pracy :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt cze 13, 2014 9:15 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Obrazek
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt cze 13, 2014 13:17 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

W nocy wszystkie czarne... :smokin: .
Ostatnio mój "prawie" czarny miał wpadkę za burego Lizaka: Lizak całą noc siedziałby na balkonie,
ale tak się nie da, bo wchodzi i wychodzi, a w pokoju "balkonowym" śpi moja matka, więc Lizak
jest wywalany na noc. Hugo, ten czarny, jest kotem mojej matki, ją kocha, z nią śpi - więc on, z kolei,
ma prawo w tym pokoju być na noc. Hugo jest grzeczny, ładnie śpi w łóżku.
Ze względu na to, że Lizak nie chciał zaakceptować granicy nocnej, został przygotowany na niego
psikacz z wodą. Kiedy się dobijał w nocy do drzwi pokoju matki - dostawał psika wodnego. No i pewnego
razu Hugo wyszedł z pokoju i chciał legalnie wrócić do siebie, no i zadrapał w drzwi. W nocy wszystkie koty czarne -
więc dostał, bidulek, psika, bo matka myślała, że to znowu Lizak. O tyle to było trudne, że Hugo jest histerykiem,
boidupcem i "w ogóle". Śmiałam się z matki, że teraz powinna iść do kuchni po wystraszonego Hugcia,
pocałować w łapkę i przeprosić.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt cze 13, 2014 14:55 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

ba ,koty trzeba przepraszać :201461

odpoczywam ,już całe 10 minut :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 13, 2014 18:24 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

10 minut ? rozpusta prawdziwa :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt cze 13, 2014 18:42 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Basiu też myślę ze to była rozpusta :twisted:
Niestetyusialam iść do wieczorowej pracy i teraz zdycham :oops:
Spać spać spać
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 13, 2014 21:16 Re: Tytek kot nad koty i reszta kociopsiej hołoty zapraszają

Dorciu pewnie dotrę do Ciebie dopiero po Walnym Zgromadzeniu, dzisiaj znowu jeździłam z ulotkami, powiesiłyśmy ponownie bo na polecenie Zarządu zerwali kartki, wróciłam do domu i przed chwilą dzwoniła kobieta że już kartki pozrywali, powisiały całe 2 godziny :evil:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

[poprzednia][następna]