Mara S pisze:Dzis wieczorem i jutro rano nie ma dyzuru. Ja niesrety, zwlaszcza dzis nie dam rady.
ja mogę zrobić jutro jeden dłuższy ogólny w ciągu dnia, nie dam rady ani teraz ani rano, nie mam auta
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Dzis wieczorem i jutro rano nie ma dyzuru. Ja niesrety, zwlaszcza dzis nie dam rady.
fruciu pisze:kurcze niefajnie z tą Renią, ja jej nie oglądałam jak wziełam od Kuby bo nie było czasu, on ten brzuch i sierść mi zgłaszał że ma sztywną i taką szarą, ale myślałam że trzeba czasu na dojście do siebieale o żadnych strupach na karku nie mówił
![]()
co do reszty to myślę żeby wziąć Foresta na DT, myślałam też o Łapku ale on nie wiem jak zareaguje na moje psy chociaż z Forestem też nie wiadomo.
Naomi nie zlazła z wysokich partii kociarni. Jest piękna, ale raczej nietykalska![]()
Kleopatra i ta Druga czarna cały dyżur przy grzejniku. Beatko jesteś pewna, że Kleo to ta gaduła, bo mi ze zdjęć bardziej pasuje, że Kleo to ta DrugaNie umiem się w tych dwóch czarnych połapać
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 09.12.-15.12.
09.12. pon. rano brak wiecz. brak
10.12. wtorek rano Ania wiecz. Teresa
11.12. środa rano brak wiecz. brak
12.12. czwartek rano Ania wiecz. brak
13.12. piątek rano brak wiecz. brak
14.12. sobota rano brak wiecz. brak
15.12. niedziela rano brak wiecz. brak
Aro był z Nuką na szczepieniu. Kocica lekko zmasakrowała p. wet gabinet i ręce. Zdaniem weta, tak jak i naszym, to absolutnie nie jest kot adopcyjny. Kotka jest zdrowa, uszy ok.
balbina38 pisze: Myślę,że z Forestem to dobry pomysł,bo ewidentnie się chłopak zmienił i schudł.Na początku czekał pod drzwiami razem z Kryśką,teraz chowa się miedzy szafę a ścianę,no i chyba z apetytem tez nie bardzo.Przy mnie zjadł trochę suchej karmy,potem wytarzal się z lubością w kuwecie,a na koniec czmychnął koło szafy
balbina38 pisze:Dylemat miałam z Kleo i Naomi,ale po zdjęciach wydaje mi się,że "gaduła"to Kleo, bo Naomi tak trochę grubsza.Ona jest piękna,ale tak jak napisałaś "niedostępna obserwatorka".
terenia1 pisze:Grafik dyżurów 09.12.-15.12.
09.12. pon. rano brak wiecz. Mara
11.12. środa rano Beatka wiecz. Teresa
12.12. czwartek rano Ania wiecz. Agata
13.12. piątek rano Beatka wiecz. brak
regularkate pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów 09.12.-15.12.
09.12. pon. rano brak wiecz. Mara
11.12. środa rano Beatka wiecz. Teresa
12.12. czwartek rano Ania wiecz. Agata
13.12. piątek rano Beatka wiecz. brak
Przyjadę we wtorek wieczorem do pomocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 440 gości