Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Zastanawiam się poważnie czy by znów nie zaproponować kotów z Darłowa...
Mulesia pisze:A ja jestem wstrząśnięta stanem maleńkiej kici u Szenili.
Banerek wrzuciłam sobie do podpisu.
Trinity36 pisze:(…)
Vill chuchnęła, ale ja nie mam żadnego pw.
Monika, na pewno napisałaś do mnie? Sprawdź, bo na formu jest kilka. Ja jestem Trinity36.
PW dochodzą do mnie natychmiast a maile jeszcze szybciej, sprawdź proszę do kogo napisałaś
A najlepiej użyj tych przycisków pod moim postem
shira3 pisze:Mulesia pisze:A ja jestem wstrząśnięta stanem maleńkiej kici u Szenili.
Doczytałam. Wstrząsające. I kasa bardzo potrzebna! jako, że dzisiaj 20 oficjalnie zgłaszam malutką podopieczną Szenili. Wątek tu: viewtopic.php?f=1&t=158478
isabell36 pisze:w takim razie chciałabym zgłosić Agłaja^..^ która samotnie pomaga kotom z okolic Jarosławca (woj. pomorskie) sama mieszkam w nadmorskiej miejscowości i wiem jaka tam panuje znieczulica jeśli chodzi o bezdomne zwierzęta - zwłaszcza koty wolno żyjące![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=1&t=158371
viewtopic.php?f=1&t=156649
shira3 pisze:Mulesia pisze:A ja jestem wstrząśnięta stanem maleńkiej kici u Szenili.
Doczytałam. Wstrząsające. I kasa bardzo potrzebna! jako, że dzisiaj 20 oficjalnie zgłaszam malutką podopieczną Szenili. Wątek tu: viewtopic.php?f=1&t=158478
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości