Dziewuszki kochane!
Ogłaszam wszem i wobec, że w sobotę, jak nie będzie załamania pogody-Timurek jedzie do własnego domku-do Pani Ewy-do Warszawy!
Państwo mają już koteńka, ktory miał byc dziewczynką o imieniu Zuzia, a okazał się kocurkiem i ma na imię Zuzik
Zuzik to klasyczny burasek-kastrat-ma 6 lat i Państwo chcą, by kocio nie czuł sie samotny, więc chcą dla niego towarzysza. Prosimy o kciuki, by wszystko poszło dobrze!!!!!!
Kolega mnie zawiezie za zwrot kosztów paliwa, a pewna kochana dziewczyna obiecała za ten transport zapłacić
jest to dla mnie przeogromna pomoc-
Aniołku kochany-ogromne dzięki!!!!!!!Miałam tez dzisiaj zapytanie o ....Polę-Pani Monika z Sejn-strasznie to daleko ode mnie, ale pokombinujemy, poszukamy-może coś się znajdzie-Pola strasznie przypomina Pani jej poprzednią koteczkę. Popłakała się do słuchawki, jak mówiłam, w jakim stanie Polę znalazłam.
Zobaczymy-a nóż to własnie ten dom???
No kurczę!-ale telepatia-dziewuszki napisałyście w trakcie jak ja pisałam!
Elu-az tak różowo nie jest-mam wysokie ciśnienie i źle się czuję-długotrwały stres, zmęczenie i brak snu zaskutkował skokiem ciśnienia, a kiedyś zawsze miałam niskie-ech !-starość i tyle!