SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2012 18:53 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

unawena pisze:Ja jutro w ciągu dnia mogę być i pokazać co i jak. Ale nie widzę na fb tej wiadomości.

Ola jesteś administratorem? bo to jest w prywatnych wiadomościach
Hm jutro to nie wiem czy tak szybko się da :lol: ale się zapytam :wink:

Edit: Gibutkowa napisała nam świąteczne ogłoszenie, tylko jeszcze zdjęć brakuje :wink:

Kochany Święty Mikołaju!

W tym roku byłem bardzo grzeczny. Sikałem tylko do kuwety, nie marudziłem przy jedzeniu i tylko dwa razy biłem się z Mruczkiem. Bardzo bym chciał od Ciebie dostać jakieś smaczne kocie chrupy, nowy kocyk, bo mi się ten stary już całkiem podarł, jakąś fajnom miskę na szaszetki i fajnom piłke albo wendke z piórkami. Ale najbardziej to bym chciał dostać nowy dom i rodzine, która mnie stąd zabierze i będzie już na zawsze kochać. Mam nadzieję, Mikołaju, że w tym roku mi się choć troszkę spełni.

Pozdrawiam Cię i czekam na Ciebie
Puszek ze Schroniska
Mrrr...
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon lis 26, 2012 19:16 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:
unawena pisze:Ja jutro w ciągu dnia mogę być i pokazać co i jak. Ale nie widzę na fb tej wiadomości.

Ola jesteś administratorem? bo to jest w prywatnych wiadomościach
Hm jutro to nie wiem czy tak szybko się da :lol: ale się zapytam :wink:

Edit: Gibutkowa napisała nam świąteczne ogłoszenie, tylko jeszcze zdjęć brakuje :wink:

Kochany Święty Mikołaju!

W tym roku byłem bardzo grzeczny. Sikałem tylko do kuwety, nie marudziłem przy jedzeniu i tylko dwa razy biłem się z Mruczkiem. Bardzo bym chciał od Ciebie dostać jakieś smaczne kocie chrupy, nowy kocyk, bo mi się ten stary już całkiem podarł, jakąś fajnom miskę na szaszetki i fajnom piłke albo wendke z piórkami. Ale najbardziej to bym chciał dostać nowy dom i rodzine, która mnie stąd zabierze i będzie już na zawsze kochać. Mam nadzieję, Mikołaju, że w tym roku mi się choć troszkę spełni.

Pozdrawiam Cię i czekam na Ciebie
Puszek ze Schroniska
Mrrr...

Ogłoszenie pierwsza klasa :ok:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon lis 26, 2012 19:26 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

No ale potrzeba kotów w czapie mikołaja :s2:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon lis 26, 2012 20:20 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Nie jestem:) Dlatego nie widzę :) jeżeli jutro by tej osobie pasowało to ja jestem do dyspozycji. A jak nie to najszybciej w przyszły wtorek mogę ;)
Obrazek

unawena

Od: Śro kwi 11, 2012 20:31

Post » Pon lis 26, 2012 20:24 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:No ale potrzeba kotów w czapie mikołaja :s2:

Wierzę w wasze moce sprawcze :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto lis 27, 2012 22:19 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Myślałam że uda mi się podjechać do schroniska w weekend, ale jednak mam zapierdziel, raczej do świąt się nie wybiorę :(

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Śro lis 28, 2012 8:50 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

unawena pisze:Nie jestem:) Dlatego nie widzę :) jeżeli jutro by tej osobie pasowało to ja jestem do dyspozycji. A jak nie to najszybciej w przyszły wtorek mogę ;)

Muszę się podpytać, bo teraz akurat musiała iść na uczelnię, a lepiej wszystko na spokojnie robić niż hop siu a jeszcze dziewczyna ma nie miały kawałek drogi do schroniska.
Ola a we wtorek to na którą godzinę?

Kurcze a nikt nie da rady na weekend? bo to by było najlepiej. Jak ja nie lubie kiedy nie mogę chodzić do schronu :twisted:

Viris spoko :wink: ostatnio byłaś i chwała ci za to :ok:
Obrazek

JaEwka

Post » Śro lis 28, 2012 8:51 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Najprawdopodobniej będę w sobotę w schronisku.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro lis 28, 2012 10:00 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Ja mogę po nią pojechać i tak się wożę po całym Wrocławiu :D Zależy o której by jej pasowało, jak będę widziała kiedy ma czas to sobie dopasuję grafik. Najlepiej w okolicach 12-13 bo wtedy jest jakieś światło, a potem to już tylko coraz ciemniej :/
Obrazek

unawena

Post » Czw lis 29, 2012 13:42 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Zapraszam na bazarek : viewtopic.php?f=20&t=148530

Ufff, namęczyłam się przy nim :P
Obrazek

unawena

Post » Czw lis 29, 2012 22:04 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Wizyta w schronisku już załatwiona :ok:

(a mi się przypomniało o tych rzeczach o których pisałam... ale jak zwykle jak mam się za coś zabrać to zaczyna się u mnie sajgon :( )
Obrazek

JaEwka

Post » Pt lis 30, 2012 9:27 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Ja już mniej więcej wiem co i jak, więc mogę się zająć bazarkami bez problemu w każdej chwili.
Obrazek

unawena

Post » Pt lis 30, 2012 14:53 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

unawena pisze:Ja już mniej więcej wiem co i jak, więc mogę się zająć bazarkami bez problemu w każdej chwili.

To ja musze poczekać aż mi się sjgon w pracy skończy to wtedy popatrze co tam mamy na sprzedaż i porobię fotki.
Obrazek

JaEwka

Post » Sob gru 01, 2012 10:23 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Będzie ktoś robił te zdjęcia mikołajowe?

Macie może jakieś do pokazania z zeszłego roku?

Ja może w niedzielę bym się wyrwała na godzinę do schronu - ale potrzebowałabym asysty i akcesoriów :P

Ewentualnie 13 grudnia jeszcze - bo mam dzień wolny.

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Sob gru 01, 2012 23:43 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Jak beda swiateczne fotki i bedzie potrzebna pomoc w oglaszaniu to sie zglaszam na ochotnika na jakies 2 pakieciki po ok 20 ogloszen :) -tak minumum, reszta zalezy od potrzeb i mojego czasu..
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

[poprzednia][następna]