SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 14, 2012 22:21 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

ewexoxo pisze:Wystartował projekt JA PACZE SERCEM. Jest to strona na Facebooku przeznaczona dla ślepaczków - zarówno tych, które szukają domu jak i tych, które już dom znalazły. Codziennie przybywa nam ok. 20 osób lubiących stronę :ok:
Link tutaj http://www.facebook.com/JaPaczeSercem

Proszę o przesyłanie informacji o kotach niewidomych, niedowidzących, patrzących na świat jednym oczkiem (opis + zdjęcia) gotowych do adopcji na adres: pacze.sercem@gmail.com

Zapraszamy do polubienia nas i współtworzenia tej wyjątkowej strony :ok:

A czemu nie: ja patrze sercem :!: :?:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie paź 14, 2012 22:26 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Mara S pisze:
ewexoxo pisze:Wystartował projekt JA PACZE SERCEM. Jest to strona na Facebooku przeznaczona dla ślepaczków - zarówno tych, które szukają domu jak i tych, które już dom znalazły. Codziennie przybywa nam ok. 20 osób lubiących stronę :ok:
Link tutaj http://www.facebook.com/JaPaczeSercem

Proszę o przesyłanie informacji o kotach niewidomych, niedowidzących, patrzących na świat jednym oczkiem (opis + zdjęcia) gotowych do adopcji na adres: pacze.sercem@gmail.com

Zapraszamy do polubienia nas i współtworzenia tej wyjątkowej strony :ok:

A czemu nie: ja patrze sercem :!: :?:

Ze względów czysto marketingowych - aby łatwiej ktoś wpadł nawet niechcący na ślepaczki :oops: "ja pacze" jest zwrotem bardzo znanym i popularnym (choć wiem że nie każdy może to lubić)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie paź 14, 2012 22:59 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Przepraszam za offa
Obrazek
MIKUŚ

Post » Nie paź 14, 2012 23:02 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

To piątka schroniskowych burasków zabrana dziś do Kociej Chatki
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon paź 15, 2012 7:30 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Tereniu, jeśli dowiesz się, że Calineczka żyje, to ją wezmę. Daj znać.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pon paź 15, 2012 8:43 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

MIKUŚ pisze:Przepraszam za offa
Obrazek

Kurcze, kot z podobną mordka jest w szpitaliku w klatce przy drzwiach!
Nie wiem kiedy trafil do schornu i czy na pewno jest to kocurek.
Sprawdze najpóźniej jutro, bo dzisiaj nie wiem, czy bede w schronie.

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Pon paź 15, 2012 8:48 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

ultra75 pisze:Kurcze, kot z podobną mordka jest w szpitaliku w klatce przy drzwiach!
Nie wiem kiedy trafil do schornu i czy na pewno jest to kocurek.
Sprawdze najpóźniej jutro, bo dzisiaj nie wiem, czy bede w schronie.

Bardzo proszę o info. Gdyby zachodziło podejrzenie że to On, proszę o sms-a do Basia. Oddzwonię natychmiast jak będzie tylko to możliwe.
MIKUŚ

Post » Pon paź 15, 2012 9:36 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Bardzo byśmy byli wdzięczni, tu więcej zdjęć Fredka: https://picasaweb.google.com/1064954879 ... ISOSNOWIEC
Młodziak, boi się bardzo ludzi :(
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon paź 15, 2012 14:30 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Wydrukowałam sobie zdjecia, zeby porównac.
Niestety dzisiaj nie dam rady podjechac do schronu :-(, ale jutro na pewno tam bede i dam znac od razu.
Mam nadzieje, ze to on...

ultra75

Post » Pon paź 15, 2012 16:02 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

ultra75 pisze:Wydrukowałam sobie zdjecia, zeby porównac.
Niestety dzisiaj nie dam rady podjechac do schronu :-(, ale jutro na pewno tam bede i dam znac od razu.

O której tam będziesz? Może spotkałybyśmy się w schronisku? Mam już samochód, ale nie chcę tam sama jechać.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pon paź 15, 2012 17:04 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

FREDEK ODNALEZIONY!!!

JEST JUŻ BEZPIECZNY NA KOCIARNI. WKRÓTCE JEDZIE DO SWOJEGO NOWEGO DOMU (SAM SOBIE WYBRAŁ TEN DOM :wink: )!!

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM ZA POMOC.
MIKUŚ

Post » Wto paź 16, 2012 6:56 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Jaaga pisze:
ultra75 pisze:Wydrukowałam sobie zdjecia, zeby porównac.

O której tam będziesz? Może spotkałybyśmy się w schronisku? Mam już samochód, ale nie chcę tam sama jechać.

Jaaga, zobacze, jak skoncze prace dzisiaj, ale najprawdopodobniej bede w schronie miedzy 17 a 18.
Możemy sie umówic przed schroniskiem :-).

ultra75

Post » Wto paź 16, 2012 7:51 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Kasiu zobacz jak te maluchy z boksu nr 5 ze szpitalika - jak byłam w niedzielę były dwa takie biało-bure ich matka poszła podobnież do sterylki, i obejrzyj jak tam kociaki generalnie.

terenia1

Post » Wto paź 16, 2012 17:19 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

MarKotek pisze:oooo super :) im nas wieej tym lepiej :)

wiec
-ja
-Plotkara
-Kasia
-Dorotka
-mir.ka

Rozmawiałam będzie miejsce na klatkę i będziemy mieć stoliczek (jeden z trzech)
Kotków nie ma co brać dużo, lepiej na tury.
Morze martyna twoje kociaki pierwsze , a później z Chatki przywieziemy.

Jest możliwość prezentacji materiałów z płytki CD.
Może macie jakieś filmiki lub zrobić pokaz zdjęć (slajdów) - kto ma umiejętności i możliwości przygotować coś takiego

P. Mirko my byśmy mogły jechac po 9-tej żeby zawieść klatkę i przygotować miejsce.

Może umówimy sie na jakieś tury bo ja do 18-tej nie będę mogła zostać.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto paź 16, 2012 18:24 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - maleńsy szukają DT i kotka persic

Dziś znów trafiło do schroniska 8 kociaków - jednego zabrała dziewczna z wolontariatu psiego, tak że jest nowe 7 małych w schronie :(

terenia1

[poprzednia][następna]