Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartaK pisze:Nie zmienia się za to forma przekazywania 1% kotom dworcowym - tutaj wciąż korzystamy z uprzejmości Kociego Pazura, jako organizacji posiadającej status OPP. My, jako fundacyjny niemowlak, przez najbliższe 2 lata na pewno uprawnień do pozyskiwania 1% nie będziemy miały - ot, takie prawo.
Ania Z pisze:niestety, zmienia i to dużo
Chce jako przedstawiciel Kociego Pazura powiedzieć wyraźnie, aby później nie było niedomówień
jest to też oficjalne stanowisko zarówno Zarządu jak i Rady Fundacji
o Fundacji Kłębek Marta poinformowała mnie wczoraj telefonicznie
powstanie tej Fundacji nie jest dla nas jednoznaczne, ze zbieraniem środków z 1% na jej cel
nigdy nie było to z nami omawiane
Ania Z pisze:subkonto powstało na rzecz "kotów dworcowych" będących pod opieka niezrzeszonych, czynnie działających na terenie dworca PKP i Składowej wolontariuszy nigdy nie byliśmy informowani, że ta forma naszej pomocy ma zmienić beneficjenta
Ania Z pisze:jednocześnie pragnę zaznaczyć, że to Fundacja Koci Pazur jest odpowiedzialna za rozliczenie i sposób wydawania otrzymanych środków z 1%, dlatego ma również prawo decydować jak te środki wydatkować
Ania Z pisze:Wszelka współpracę zarówno z Fundacjami, Stowarzyszeniami czy wolontariuszami opieramy na działalności transparentnej i na posiadanym zaufaniu do ludzi z którymi współpracujemy
Ania Z pisze:o Fundacji Kłębek nie wiemy nic
informacje, które uwierzytelniają, każda fundację to jej statut
(nie znamy statutu Kłębka, a chętnie byśmy poznali)
podział obowiązków w kwestii zarządzania jak i nadzoru nad zarządem
chcielibyśmy poznać osoby wchodzące w skład zarządu jak i organu nadzorującego
Ania Z pisze:mamy mnóstwo pytań żadnej odpowiedzi
dlatego prosimy aby nie łączono naszej pomocy na rzecz KOTÓW DWORCOWYCH z Fundacją KŁĘBEK
do czasu jak sami o tym nie poinformujemy
itaka pisze:[...]
KOTY DWORCOWE to MY teraz już Kłębek.
[...]
kasia_5000 pisze:itaka pisze:[...]
KOTY DWORCOWE to MY teraz już Kłębek.
[...]
Weronika nie jest tak do końca - są osoby, które aktywnie działają na PKP lub Składowej, a nie są ani w radzie fundacji Kłębek, ani nawet nie są jej wolontariuszami...
Karena pisze:Witajcie,
czy ktoś z Poznania miałby czas na przeprowadzenie wizyty PA dla kotki Chili z tego wątku:
viewtopic.php?f=13&t=150407
Adres i szczegóły podam na pw.
itaka pisze:Karena pisze:Witajcie,
czy ktoś z Poznania miałby czas na przeprowadzenie wizyty PA dla kotki Chili z tego wątku:
Mnie niestety nie ma do 27 w Poznaniu ale może ktoś inny znajdzie chwilkę
Karena pisze:itaka pisze:Karena pisze:Witajcie,
Mnie niestety nie ma do 27 w Poznaniu ale może ktoś inny znajdzie chwilkę
Już się umówiłam z Jarką
itaka pisze:Grafik 11.03 - 17.03.2013
PKP
pn. - kotastrofa
wt. -
śr. - Hollis
czw. -
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. -
ndz. - kasia_5000
Składowa
pn. - Kasia P.
wt. -
śr. - Hollis
czw. -
pt. - KS
sob. -
ndz. - kasia_5000
Zapraszamy do wpisywania się do grafiku. W szczególności na PKP, gdzie nie ma dodatkowych i przypadkowych karmicieli.
Jarka pisze:Rataje (te bliższe) - potrzebna wizyta PA dla ślicznej szylkretki Moherki: viewtopic.php?f=13&t=148751
Mógłby ktoś pomóc? Dla mnie bez samochodu to trochę za daleko.
LunaKlara pisze:Jarka pisze:Rataje (te bliższe) - potrzebna wizyta PA dla ślicznej szylkretki Moherki: viewtopic.php?f=13&t=148751
Mógłby ktoś pomóc? Dla mnie bez samochodu to trochę za daleko.
Ja mieszkam na Ratajach tylko potrzebowalabym jakiegos malego szkolenia o PA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości