Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 01, 2012 20:20 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

No faktycznie :oops:
miło popatrzeć na taką kocią, leniwą miłość :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob gru 01, 2012 20:21 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

i na kocie pijaństwo... :lol:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob gru 01, 2012 20:25 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

smarti pisze:i na kocie pijaństwo... :lol:

w końcu jest sobota, imieniny Kota i Pana :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob gru 01, 2012 21:31 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

i obiecany Morunio/Robal :

..moja mała robaczywa miłość :kotek:

Obrazek..Obrazek..Obrazek..Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

ze wstawieniem filmiku mam "chwilowy" problem :oops:

...ciekawe czy marek_pt czasem podczytuje... :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob gru 01, 2012 21:56 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Z Morunia to kawał kota się zrobił :mrgreen: . Ależ to była bidna nędza :wink: .

Dla mnie ze Smartowych rezydentów to nr1 jest Charli :1luvu:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob gru 01, 2012 21:56 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Morunio na czwartym zdjęciu ma tak urzekającą minkę, że wybaczy się mu nie tylko robalka tu i tam a nawet kopiec termitów na grzbiecie :) :kotek:

smarti, nie wiem jak się tu wstawia filmiki, ale może wrzuć na youtube? Jakbyś nie miała konta to możesz mi przesłać i wrzucę ze swojego konta.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego cos widzi.

Botwinka

Od: Pt lis 02, 2007 2:26

Post » Sob gru 01, 2012 22:01 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

A dla mnie nr 1 Burania/Buri i Durianek.

Morunio piękny ale coś smutny pysio ma.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob gru 01, 2012 22:04 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Morunio BYŁ dumnym posiadaczem tasiemca :mrgreen: :lol:

Małgosiu nie widziełaś Filemonka -paluchowego świświrka-(tego zagluconego co pobił go Bonifacy, któremu na skutek tej bójki pękło oczko i który póżniej wrócił z adopcji, a teraz króluje w domu i w zagrodzie :lol: )

Obrazek

smarti

Post » Sob gru 01, 2012 22:07 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Morunio tylko wyszedł taki smutas-tak ogólnie to raczej ma w naturze ważniacki pysio :ok:

..ale może coś się pomyśli żeby smutny nie był nigdy 8) 8)

Jola a Bella to Ci się nie podoba :?: :twisted:

smarti

Post » Sob gru 01, 2012 22:13 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

Bellunia jest ogromnie piękna, cudowna damulka, ale Ty wiesz że ja mam bure zamiłowanie.
Natomiast w Durianie jestem zakochana od zawsze, chociaż bez wzajemności i całować też się nie dawał :evil:
Twoja Buri jest bardzo podobna do mojej/naszej, też widzę że ma czarne stópki i pysio podobny.

A co planujesz dokocić Morunia?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob gru 01, 2012 22:17 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

ja to sobie mogę planować :mrgreen: :lol: 8) 8) 8)

chciałaś Buranie to proszę :lol:

Obrazek

smarti

Post » Sob gru 01, 2012 22:23 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

smarti pisze:ja to sobie mogę planować :mrgreen: :lol: 8) 8) 8)

chciałaś Buranie to proszę :lol:

Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :lov :love: e:

piękne pysio i jęzorek :1luvu:

pomysleć jaki żywot miała, to aż nieprawdopodobne że przyszło jej się w takim luksusie mordować :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob gru 01, 2012 22:41 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

noo-wlazły nam na łeb już całkowiecie !
zjeść nie ma gdzie bo stół zajęty przez stado wylegujących się ,splątanych footer i sporóbuj je grzecznie poprzesuwać :twisted: :ryk:

smarti

Post » Sob gru 01, 2012 22:45 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

smarti pisze:noo-wlazły nam na łeb już całkowiecie !
zjeść nie ma gdzie bo stół zajęty przez stado wylegujących się ,splątanych footer i sporóbuj je grzecznie poprzesuwać :twisted: :ryk:

no faktycznie ciasnota u Was, trzeba dobudować jeszcze jeden pokoik 8O
a zjeść to można w ogrodzie, a nie koty denerwować
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Sob gru 01, 2012 23:14 Re: DT im.Smartinka9...Psotka i Rudzik pojechały do Domku !

no obijam się o meble ciągle :mrgreen: i to nie dlatego że coraz grubsza jestem-o co to to nie :P ..w końcu co raz to się odchudzam :mrgreen: :ryk:
.. powtarzam Staremu że "klity wybudował" :mrgreen:

a w dodatku jeszcze jednej komódki mi się zachciało bo gratów nie mam gdzie upychać...

koty będą miały wreszcie na czym leżeć :ryk: postawię im tam solarkę i ..wynocha :piwa: , nareszcie zjeść gdzie będzie :ok:

smarti

[poprzednia][następna]