kotka doroty pisze:Oj naszczęśliwsza,ale żeś się wpakowała,ręce opadają że,o cyckach nie wspomnę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Oj naszczęśliwsza,ale żeś się wpakowała,ręce opadają że,o cyckach nie wspomnę
Asia_Siunia pisze:Jutro o 7.00 mam WAŻNĄ rozmowę z bossem - jak się uda na najbliższe 3 miechy będę w innym dziale- w innym budynku, z dala od mojego energetycznego wampira - trzymać kciuki
najszczesliwsza pisze:Ale co wyżebram?
Szlag mnie trafił. Niby nie ma połączenia, ale zapowiadali do Opola. Z Opola byłoby może więcej opcji. Nie rozumiem. Co prawda kasy nie mam, trudno. Wracałam z Wro i zawsze pociąg tu stawał, a teraz nie? Naprawdę wszystkie by wycofali??? Mam 12%baterii w telefonie.
jozefina1970 pisze:Dziewczyny, przepraszam za prywatę ale wkleję też tutaj bo tutaj dużo osób wchodzi.
Zaginą kuzyn mojej dobrej koleżanki, może ktoś, coś...
http://jg24.pl/?txt=23550&title=zaginal ... 8.facebook
najszczesliwsza pisze:Nie wiem komu to zawdzięczam, bo raczej nie sobie. Ale jestem w czarnym G. jak Golfie. Mąż przyjechał. Wściekły jakby. Mówi, że miau czytał. Cud, że jeszcze żyję. Bo jakbym była nim, to bym swoją żonę zatłukła (już dawno).
Asia_Siunia pisze:Po rozmowie z bossem przeszłam przyspieszony kurs objęcia stanowiska- od poniedziałku śmigam w nowym biurze
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 108 gości