EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 14, 2012 9:19 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Gwarancja jest producenta i jest zazwyczaj na 12 m-cy.
Dostałam odpowiedź z Allegro: "ponieważ jest to sprzęt powystawowy, cena jest bardzo atrakcyjna za sprzęt wartości wyższej"

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw cze 14, 2012 14:45 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

sprzęt ponoć nowy tyle że powystawowy ..zobaczymy .
Już jestem dobrej myśli ,obym się nie oszukała :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw cze 14, 2012 20:13 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

dorcia44 pisze:sprzęt ponoć nowy tyle że powystawowy ..zobaczymy .
Już jestem dobrej myśli ,obym się nie oszukała :oops:

na aukcji piszę, ze wużywany

pożyjemy zobaczymy
masz 10 dni na odstąpienie od umowy kupna-sprzedaży bez podawania przyczyny
bo rozumiem, ze jakiś paragon czy inny dowód zakupu dostaniesz?

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Czw cze 14, 2012 20:58 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Wklejam fotki, które jestem winna Dorci od dwóch dni:
Obrazek Obrazek Obrazek
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw cze 14, 2012 21:04 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

I dzisiejsze:
Obrazek

Obrazek Obrazek

... kolejka do kuwety... 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw cze 14, 2012 21:41 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Cudne Dorciu te Twoje puchatki a ten pomarańczowy :mrgreen: to dopiero spryciula ze ho, ho..., taki odważny,sam po wielkich górach, 8O bez opieki Mamusi... no no... :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw cze 14, 2012 22:09 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Cudne te Twoje dzieciaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mam nadzieje, że już wykąpane, nakarmione śpią :wink: Bo jeśli nie to trzeba będzie to zgłosić do jakiejś instytucji MOPS czy cóś takiego, przyjdą na wywiad i pozbawią Cię praw rodzicielskich :mrgreen:

edytka312

Od: Nie kwi 15, 2012 10:33

Post » Czw cze 14, 2012 22:24 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

edytka312 pisze:Cudne te Twoje dzieciaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mam nadzieje, że już wykąpane, nakarmione śpią :wink: Bo jeśli nie to trzeba będzie to zgłosić do jakiejś instytucji MOPS czy cóś takiego, przyjdą na wywiad i pozbawią Cię praw rodzicielskich :mrgreen:

Tak mnie wysysają że z przyjemnością sama sobie odbiorę prawa rodzicielskie :mrgreen: po malutku już szukamy nowych rodziców 8)
może ktoś forumowy się zakocha... :kotek:
Jak wpadam z pracy po 22 to nie wiem co wpierw a co później :lol: wygrywają psy i lecimy na dwór potem wypuszczam maluchy na popas .
Karmienie ,sprzątanie kuwety ,wkoło kuwety :twisted:
wymiana wody ,mycie oczek....i ani się obejrzę a już północ.

Aparat jeszcze nie dotarł ,a ja już bym chciała :oops: jak z facetem rozmawiałam to mówił że jest nowy ,nie używany tyle że powystawowy :roll:
jak zwał tak zwał ,byle działał
Dziś pokazałam jaka jestem rozgarnięta .
wracam (z fuchy)do domu i tak myślę sobie że wsiadam w co pierwsze podjedzie ..podjechało 33 ,to wsiadłam ,po 10min. coś mi krajobraz się nie zgadza ,pojechałam w odwrotną stronę :smokin:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw cze 14, 2012 22:33 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 15, 2012 7:03 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Witam porannie ,zimno jakoś ,ale ponoć upały idą,oj też nie fajnie jak dla mnie oczywiście :oops:
Z dobrych wieści Oskarek wczoraj sam z własnej nie przymuszonej pojadł RC Baby :D malusio ale jak na niego to norma.
teraz pałaszował kuraka ,dojrzewa mi dzieciak 8)
Może kupię im dziś z 15 dkg wołowinki (taaa zaszaleje :oops: ),zamrożę i posiekam odrobinkę ,zobaczymy czy wtłoczą w siebie :roll:
No i czas na pokoje zabierać ,kojec rozstawiać .
Któregoś dnia kupiłam 10 dkg TWT dla kotów (na Banacha) chciałam zobaczyć czy moje by jadły ,bez wątpienia tak ,ale jak zerknęłam na cenę to stuliłam uszy po sobie :?
Wczoraj ,gdzieś tak po północy obiecałam im że wcale nie będę karmiła :evil: znów upolowały ćmę :cry: nie zdążyłam ,a jak już capnęłam to nie było co wypuszczać,co to za potwory :x

PONAWIAM PROŚBĘ 5 MALUCHÓW DO ZŁAPANIA ,2 MAJĄ DT 3 NIE :cry: MOŻE KTOŚ BY WZIĄŁ ? NIE SMIAŁO PROSZĘ JA NIE WEZMĘ ZE WZGLĘDU NA TE DZIECIAKI .
zbyt dużo wysiłku i serca w nie włożyłam żeby teraz narazić je na ryzyko choroby .
One już swoje przeszły ,jeszcze czuje szkieletka chuchraczka ,pamiętam walkę żeby chociaż kropelkę połknął :cry: a on nic ,główka zwieszona...
wymazuje ten okres .
Cieszę się każdym ich dniem ,cieszę się jak brykają ,jak mnie drapią ,jak drą japki po prostu :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 15, 2012 8:05 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Dzieciaki cudniaste a już mruczący Oskarek jest jak cukiereczek :1luvu:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt cze 15, 2012 9:13 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Limku ,teraz oba biszkopty są tulaśne i naręczne :D jeden przez drugiego sie pcha ,wdrapuje po portkach do góry ,byle mamusia zobaczyła ,złapała ,wycałowała :mrgreen:
tylko chuchraczek o którym zawsze myślę jak o dziewczynce :oops: troszkę się zdystansował ,ale złapany na ręce oddaje się czułością jak reszta.
Jak to chłopy ,dobre podejście i już jest nasz :smiech3:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 15, 2012 9:57 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Masz rację Dorciu :D ich wystarczy nakarmić, pomiziać i się nie opędzisz, tak będą się łasić :ryk:

edytka312

Od: Nie kwi 15, 2012 10:33

Post » Pt cze 15, 2012 10:37 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Kupiłam rano mielone ,miałam zrobić mielone :wink: ale wpadłam na pomysł gołąbków i już się robią .
Wychodzą mi ponoć palce lizać ,tak nie chwaląc się :wink:
Kiedyś wydawało mi się że to strasznie dużo pracy ,a teraz jak się naumiałam myk myk i gotowe :mrgreen:
i dużo kapustki pod spód i na wierzch pycha .

Najlepsze robiła moja mama ....ale to se ne wrati. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt cze 15, 2012 10:39 Re: BIAŁA EXO DO ADOPCJI , 3 OSESKI ROSNĄ :)a życie się tocz

Aaaa.... gołąbki!!! Domowe!!! Dziurę w sercu mi zrobiłaś :crying: :crying: :crying:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[poprzednia][następna]