Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 28, 2012 11:45 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Yeah...na chwilę udało mi się odzyskać łączność z internetem :P

Basiu (Kita) już odpowiadam. Wysłałam paczuszkę jakoś tak bez pomyślunku o kasie :oops: Bo przecież to oczywiste że kasa będzie, ale zapomniałam napisać ile się należy. Zaraz wyślę pw.

Hmm.......co do ew. kociego kataru. No jest to możliwe aczkolwiek epidemia nam nie grozi. Wszystkie koty są zaszczepione oprócz Pimpka, Gucia i księcia wiiwii. Myślę że wzmocnienie ich immunodolem i witaminą C wystarczy w zupełności.

Herz bardzo się cieszę że sunia się odnalazła.

A i to moje małe coś to ta wsiowa dziewczynka. W chwili obecnej nieadopcyjna, po odrobaczeniu sprawa się skomplikowała. Mamy problemy z jedzeniem, wymiotami itp. Nie jest źle, ale muszę wyprowadzić ją na prostą. Ma na imię MINI, bubor jest nieco większy :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon maja 28, 2012 11:51 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Iwoo ja nie pisałam w sensie odmowy, tylko by ustalić szczegóły, które otrzymałam w następnym poście od Ciebie i telefonicznie za co wielkie dzięki. Teraz po naświetleniu sprawy wszystko już jasne. :P

Więc jutro akcja z gołębiem, Pimpusiowi nic nie trzeba na razie i tak bardzo dużo Nam Pani pomaga za co serdeczne dzięki.
A i zapytuję o zdrowie drugiej wsiowej dziewczynki. Myślę że jednak może być to kwestia stopnia zarobaczenia organizmu. Mini może jest po prostu bardziej zarobaczona. Ale czekam z niecierpliwościa na wieści o jej siostrzycce.

Dziś sterylki. Jedzie Dżentelmen od wiiwii, nasz były podopieczny adoptowany ode mnie ze sklepu, oraz 2 panny dzikie i pół. :wink:

Roma już wysterylizowana, obraza majestatu nastąpiła. Martwią się o Nią, ale ich pocieszyła kiedy nasikała Mikołajowi do buta. :lol: Oczywiście mało ich to interesuje, siatkują balkon nie będzie chodzić w samopas, po moim trupie. Menda jedna na 2 tygodnie się puściła i myśli se pewnie że jej wszystko już wolno :twisted: He!

Mar_tika łap towarzycho. ŁAP :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon maja 28, 2012 12:40 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Nie wiem co wy za bujdy gadacie z tym Glutkiem- mi się wyrywa i fuczy jak chcę mu ucha zakropić :evil: Ale tak poza tym to przymilak nr 1.

Walerka coraz mniej chętnie daje sobie oczko kropić... :evil:

Leki wszystkie podawkowałam.

Pimpuś nie ma podkładów już.

Forsę za bazarek tur-eg wsadziłam do koperty.

Przyniosłam na kocią jedną rolę ręcznika papierowego, bo się kończą, już trochę jej zużyłam. W środę przyniosę 2 następne.

Kocyk Pimpka był, brzydko mówiąc, "gówniany", więc go otrzepałam i wsadziłam do osobnego wora do prania, podpisałam i wystawiłam na zewnątrz.

Fanty dla Annais wraz z napisaną ceną stoją zapakowane na zewnątrz KP, dla mar.tiki do podwózki.

Wychodząc wpadłam na pomysł pozamiatania schodów od KP- mega obleśne były, tak też zrobiłam, ale śmieci dałam do wiadra i nie wyrzucałam, bo worek miałam zawiązany już a łopatkę i miotłę zostawiłam przy wiadrze, bo nie chciałam brudzić umytej podłogi :oops: Forgive me...

Reszta kociastych ma się OK.

Co do odróżniania czarnuchów- Bercik ma malutko, ledwo co białego pod pyszczkiem, Shilla ma wyraźną białą plamkę. :wink:
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Pon maja 28, 2012 13:07 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

dzieki za gratulacje potwierdzam glutek przy leczeniu uszu jest nie mozliwy a co do czekoladek to oby sie koty nie poczestowaly ;)

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon maja 28, 2012 20:19 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

No i po sterylkach.
Za tydzień, 2 może następne. Sylwia dzięki - bez Ciebie było by Nam o wiele ciężej. :oops:

Vanderherring wielkie podziękowania dla Mamy :1luvu:
Jakieś wieści o Aszce? Nie wstydźcie się chłopaki PISZCIE.
No właśnie jedynie Paweł z Nami pisze, jako przedstawiciel płci przeciwnej :wink:
A Krzysiu/Victor/, a Michał/vanderherring/, a inni.........halllooo - nie kastrujemy jeszcze dwunożnych facetów :mrgreen:

HA i zapomniałam sobie o bardzo ważnej rzeczy. Muszę umówić się z victorem na oficjalne podpisanie papierów. Boss nie ma już na imię boss tylko Maciuś. I zostaje na zawsze :1luvu: To jest hit !
MIKUŚ

Post » Pon maja 28, 2012 20:29 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

I widziałam te ślicznoty mar_tiki.
No pochwal się nimi 8) Są miodzio. Ładna z nich parka, bo po oględzinach stwierdzono płeć żeńską i męską :oops:
Marta nie bądź taka......czekamy na foty :lol:

Są takie urocze..........a właśnie apropo maluchów. Mini ruszyła z gerberkiem. Trzymajcie kciuki :!:
MIKUŚ

Post » Pon maja 28, 2012 21:18 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Juz się chwalę choć mam dziś barrdzo ciężki dzień :|
To mamuśka .Zdjęcia robiła od str piwnicy .Czyli mamuska wybiegła na ogród a ja siedzę w piwnicy
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 28, 2012 21:21 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Niesamowite zdjęcia :P :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon maja 28, 2012 21:32 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

A to maluszki.Dziewczyna jest whiskas,a chłopak dymniak.Mają obecni ok 2 tyg .Otwarte oczka,choc jeszcze nie widzą.
Zdjęcia fatalne bo w piwnicy mam żarówkę 40 v :/
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mar_tika

Post » Pon maja 28, 2012 21:40 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

:P :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon maja 28, 2012 22:01 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Maluszki są kochane ,jutro je łapiemy razem z mamuską :1luvu: Ela zaoferowala DT dla maluchów i mamy dl momentu adpocji.Dziekuję Elunia :1luvu: Ewa wrzuć je prosze na FB .Do Annaiss dziś nie dotarłam bo nie odebrała ode mnie telefonu:)

mar_tika

Post » Pon maja 28, 2012 22:06 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

VIKTOR :1luvu:
maluchy slodkie szkoda ze rudy nie lubi dzieci....

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon maja 28, 2012 22:40 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

MIKUŚ pisze:A i to moje małe coś to ta wsiowa dziewczynka. W chwili obecnej nieadopcyjna, po odrobaczeniu sprawa się skomplikowała. Mamy problemy z jedzeniem, wymiotami itp. Nie jest źle, ale muszę wyprowadzić ją na prostą. Ma na imię MINI, bubor jest nieco większy :mrgreen:

Czy mowa o buraczce maleńkiej, która miała jechać z nami/ze mną do Rzeszowa? Czy Bzyle/kumpel Bzyli wie?
A whiskasowe maluchy (jak dla mnie to obydwa whiskasy, trudno mi rozróżnić) - który to chłopak a który dziewczynka?

I czy mama jest też adopcyjna? Bo nie wiem jak napisać na FB, na razie wstawiłam fotki.
A kiedy będą zdjęcia Maciusia-nie-Bossa? Kiedyyyy? VICTOR???? :)
Ostatnio edytowano Wto maja 29, 2012 7:48 przez wiiwii, łącznie edytowano 1 raz
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Wto maja 29, 2012 5:35 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

wiiwii pisze:
MIKUŚ pisze:A i to moje małe coś to ta wsiowa dziewczynka. W chwili obecnej nieadopcyjna, po odrobaczeniu sprawa się skomplikowała. Mamy problemy z jedzeniem, wymiotami itp. Nie jest źle, ale muszę wyprowadzić ją na prostą. Ma na imię MINI, bubor jest nieco większy :mrgreen:

Czy mowa o buraczce maleńkiej, która miała jechać z nami/ze mną do Rzeszowa? Czy Bzyle/kumpel Bzyli wie?
A whiskasowe maluchy (jak dla mnie to obydwa whiskasy, trudno mi rozróżnić) - który to chłopak a który dziewczynka?

Basia, czy to jest mowa o dziewczynce, która miała do nas przyjechać?
Może miło byłby nas poinformować o tym fakcie?
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

[poprzednia][następna]