Niestety płuca wypluwam jeszcze więc nie wychodzę z domu jak nie mam noża na gardle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Kupiłam lek dla Czikity ale nie zostawiłam w KCh - to jednak bez znaczenia bo i tak nie ma dyżuru. Ja podjadę ok. 20 na chwilkę i podam leki.
Mara S pisze:"Chciałabym kota czarnego (całego czarnego lub z krawatką) lub rudego, młodego kocura (maksymalnie do 1 roku), musi byc na tyle młody,aby był w stanie zaprzyjaźnić się z psem. Najlepiej,gdyby był to kot łagodny, przytulak. Mieszkamy w domu z ogrodem,ale będzie to kot nie wychodzący"
- jeżeli macie jakieś propozycję to chętnie jej przedstawię - moze w schronie jest taki kot? Trzeba wydawać koty skoro są chętni a wiosna jeszcze kotów nie namnożyła....
Kropeczka13 pisze:U nas jest Miodek,czarny z białą krawatką i z psem bardzo fajnie żyją![]()
Co Wy na to
terenia1 pisze:Ewa Ty masz dyżur w sobotę wieczór, a dałabyś radę przyjść w niedzielę wieczór w sobotę robimy naswietlanie kociarni i porządki więc dyżur popołudniowo-wieczorny też zrobimy.
Cookie1706 pisze:terenia1 pisze:Ewa Ty masz dyżur w sobotę wieczór, a dałabyś radę przyjść w niedzielę wieczór w sobotę robimy naswietlanie kociarni i porządki więc dyżur popołudniowo-wieczorny też zrobimy.
O której się spotykamy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 818 gości