PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 21, 2011 13:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

AniHili pisze:A żem zagłosowała ;)

no i tak trzymać :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt paź 21, 2011 13:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Playbunny STO LAT! :1luvu:

Zasnę zaraz za tym biurkiem - przysięgam!!!

GDZIE KLIENCI??????
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt paź 21, 2011 13:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

villemo5 pisze:Playbunny STO LAT! :1luvu:

Zasnę zaraz za tym biurkiem - przysięgam!!!

GDZIE KLIENCI??????

No to trzeba było szybciej wołać...bym się zamieniła ...bo ja mam dziś DZIEŃ WARIATA..już sprawdzałam w kalendarzu czy nie ma przypadkiem na czerwono..... :evil: :evil: :evil:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt paź 21, 2011 15:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Becia, niech Becia linka zapoda..

Siosrrze Urodzinówce - wszystkie najlepszego :1luvu:

Anda - się nie wypisuj, masz tu być, potrzebujesz teraz wsparcia..

Melduję, że auto przygotowane do zimy, nawet umyte :-)
żałuję tylko że brak mi speedu kotki dorotki, bo od wczoraj miałam super ogarnąć chałupę, ale mi nie idzie za cholerę..
może do wieczora choć część, a jutro może to okna.. ale zobaczymy, najważniejsze to wypoczynek ;-) który w moim wieku zasłużenie się należy.
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt paź 21, 2011 17:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

ajaj dziekuje dziekuje :) chodzcie siostry mam ciasta i ciasteczka i galarete z mieskiem i woode i duzo duzo innych smakolykow :D
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Pt paź 21, 2011 18:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Właśnie wróciłam z pracy :evil: Dodam, że od 7.00 :roll: Kto wymyślił szkolenia w pietek? Załatwiał jakiś szalony wicek :evil: :evil: :twisted:
Playbunny -wszystkiego najlepsiejszego! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt paź 21, 2011 18:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Kupiłam Profender. Się okazało, że muszę wziąć dawkę dla kota ważącego więcej niż 5kg. Dla dwóch kotów. Zapłaciłam 70zł. Zgroza.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt paź 21, 2011 19:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

babajaga pisze:Kupiłam Profender. Się okazało, że muszę wziąć dawkę dla kota ważącego więcej niż 5kg. Dla dwóch kotów. Zapłaciłam 70zł. Zgroza.

O cie, co za zdzierstwo :!: ! Ja też brałam większa dawkę...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt paź 21, 2011 19:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

sto lat playbunny! :)

jesli chodzi o Etiopie to tak potwierdzam to co napisala lutra. koty SA bezpieczne. Pies tez.
I wiecej w tym temacie nic nowego nie padnie bo po prostu nie ma co pasc. sytuacja jest stabilna i teraz trzeba czekac. i tyle.

tak jak napisaly dziewczyny sytuacja jest trudna i dlatego powstrzymujemy emocje. forum pelne jest niechlubnych przykladow na to jak wyglada brak taktu, szacunku i nieumiejetnosc powstrzymywania emocji. na szczescie tu jest Pakt, Siostry umieja zachowac klase i pokazaly to niejeden raz, takze i teraz.

i tyle w tym temacie. .
a ja jestem dumna z Paktu, naprawde. jestescie niesamowite dziewczyny....

mnie cos bierze. boli mnie z lewej strony wezel chlonny i glowa tez boli. jutro ide do pracy...
zmeczona jestem bardzo.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt paź 21, 2011 20:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Idź do łóżka Sol, herbatki się napij, światło górne zgaś i odpocznij. Może cię tylko przewiało. Mnie tak wczoraj bolało w szyi i w głowie po długim spacerze. A dzis pacz pani jaka jestem żwawa Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt paź 21, 2011 20:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

babajaga pisze:Idź do łóżka Sol, herbatki się napij, światło górne zgaś i odpocznij. Może cię tylko przewiało. Mnie tak wczoraj bolało w szyi i w głowie po długim spacerze. A dzis pacz pani jaka jestem żwawa Obrazek

wlasnie probuje sie polozyc... pralka mi skacze wiec jak ona robi LUP! to ja tez robie lup i podskakujac pedze do lazienki patrzec czy to koniec swiata czy tylko poczatek konca... Pies wyrugowal mnie za ten czas z mojej polowy. TZ zajal swoja i nie popusci ani centymetra... no zycie no :)

wlasnie widze zes jest zwawa i energiczna i duzo dobrego swiatla od Ciebie bije :) i tak trzymac!
mnie tez moglo zawiac w koncu teraz taka pora ze wszystko mozliwe.

ide po goraca herbate z cytryna, witaminy i klade sie spac.
dobranoc :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt paź 21, 2011 20:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Bry wieczór :) Niewiele się na forum udzielam, ale od kilku dni czytam wątek i bardzo mię się inicjatywa podobie :ok:
Czy można dołączyć do szanownego grona? :)
Czarnych kotów posiadam sztuk kilka :mrgreen:

Obrazek

a i składkę bardzo chętnie wysupłam :)

Mal_

Od: Nie paź 02, 2011 9:43

Post » Pt paź 21, 2011 20:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

To się nadasz niewątpliwie :D Witaj :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt paź 21, 2011 20:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Mal_
O ja! Ile czarnuchów :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt paź 21, 2011 20:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Rany Julek, Mal! Jak ty je odróżniasz????????
Obrazek

babajaga

[poprzednia][następna]