cz. III Kocia Przystań Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 12, 2011 22:27 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Grafik na nowy tydzień:

10.10 /pn/ Mikuś .........
17.10 /wt/ ......... ........
18.10 /śr/ ......... .......
19.10 /czw/ ....... .......
20.10 /pt/ ....... .....
21.10 /sb/ ....... ........
22.10 /ndz/ ....... Mikuś
Ostatnio edytowano Pt paź 14, 2011 8:21 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Śro paź 12, 2011 22:28 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:CZY KTOS ZAUWAZYL ZE JUTRO RANO NIE MOGE BYC NA KOCIARNI :?:

Oczywiście Marto:)
Będę za Ciebie :lol: No mus - to mus.

Myślałam, że jak coś, to ja będę. Potem piątek/sobota, to już na stówę nie.

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49

Post » Śro paź 12, 2011 22:31 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Od wczoraj grzejemy na kociarni. Póki co tylko taryfa nocna na najsłabszym poziomie ale już trzeba działać :wink: Piec jest ustawiony na automatyczne włączanie jak i wyłączanie. PROSZE PRZY NIM NIE MAJSTROWAĆ!!!

Żarówka niby jest już wkręcona, ale niestety nie potrafie ustawić zegara od bubora :oops: :oops: :oops: :oops:
Paweł - chyba jutro konsultacja telefoniczna. Szybko się uczę takich rzeczy,ale wpierw musze wiedziec jak ten zegar ustawić :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro paź 12, 2011 22:33 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

andua pisze:Myślałam, że jak coś, to ja będę. Potem piątek/sobota, to już na stówę nie.

No to Edyta rewelacyjnie. Ty bądź jutro rano a ja w sobotę rano i może niedzielę, ale wolałabym się z hidi zamienić na wieczór :mrgreen: Nie wiem co Ty na to hidi.
Szwankuje mi GG, tel mi zablokowali, może niech jeszcze inernet szlag trafi to juz wogóle. :twisted: Ale tak serio to musze sprawdzić czy zapłaciłam rachunek bo chyba nie i mnie odetną od sieci :roll:
MIKUŚ

Post » Śro paź 12, 2011 22:34 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

MIKUŚ pisze:Od wczoraj grzejemy na kociarni. Póki co tylko taryfa nocna na najsłabszym poziomie ale już trzeba działać :wink: Piec jest ustawiony na automatyczne włączanie jak i wyłączanie. PROSZE PRZY NIM NIE MAJSTROWAĆ!!!

Żarówka niby jest już wkręcona, ale niestety nie potrafie ustawić zegara od bubora :oops: :oops: :oops: :oops:
Paweł - chyba jutro konsultacja telefoniczna. Szybko się uczę takich rzeczy,ale wpierw musze wiedziec jak ten zegar ustawić :mrgreen:

Dziś rano była jakaś "powódź" od strony jakby spod nowego pieca, przez pod-drapakiem i kuwetami, zalane było.

andua

Post » Śro paź 12, 2011 22:36 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

MIKUŚ pisze:
andua pisze:Myślałam, że jak coś, to ja będę. Potem piątek/sobota, to już na stówę nie.

No to Edyta rewelacyjnie. Ty bądź jutro rano a ja w sobotę rano i może niedzielę, ale wolałabym się z hidi zamienić na wieczór :mrgreen: Nie wiem co Ty na to hidi.
Szwankuje mi GG, tel mi zablokowali, może niech jeszcze inernet szlag trafi to juz wogóle. :twisted: Ale tak serio to musze sprawdzić czy zapłaciłam rachunek bo chyba nie i mnie odetną od sieci :roll:

Ok, to ja jutrzejszy ranek zrobię.

andua

Post » Śro paź 12, 2011 22:43 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

andua pisze:Ok, to ja jutrzejszy ranek zrobię.

Gra, a Groszek cudowny i w końcu zapomniałam sprawdzić jakiej płci jest :mrgreen: Ale no miodzio kociak :love:

Ula jak ma na imię "coś" od Ciebie :mrgreen: Mówiłam żeby ochrzcić "dziecko" :wink:
MIKUŚ

Post » Śro paź 12, 2011 22:47 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Basia, z tego wszystkiego zapomniałam. Daj mi chwilkę :)
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Śro paź 12, 2011 23:04 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

I Ula w odpowiedzi na Twój post.
Czytałam o schronisku i przykre to i bulwersujące co sie tam wydarzyło. Jak można okradac już i tak biedne i skrzywdzone kociaki :roll: Nie moge tego pojąć :roll:

Co do PP nie odpowiem Ci na to pytanie. Musisz spytać weta. :? Myślę że niestety jest to realne że reszta jest nosicielami. Wtedy do domu powinnaś przyjmować tylko i wyłącznie zaszczepione kociska.
A jak Frycek? Jak on się czuje? Bo On chyba nie szczepiony?
MIKUŚ

Post » Śro paź 12, 2011 23:11 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

MIKUŚ pisze:
herzpl pisze:CZY KTOS ZAUWAZYL ZE JUTRO RANO NIE MOGE BYC NA KOCIARNI :?:

Oczywiście Marto:)
Będę za Ciebie :lol: No mus - to mus.

no to dobrze moge spokojnie isc spac dobranoc kociarze

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro paź 12, 2011 23:17 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Frycek czy Lucek?

Lucek czuje się dobrze (boje się to pisać bo o Rudej też tak pisałam wcześniej...)
A Frycek na razie mieszka u mojej mamy (dopóki nas nie wyrzuci) więc nie bardzo ma się jak zarazić. Ja oczywiście stosuję wszystkie metody mające na celu odkażenie się przed kontaktem z małym.

Chciałam Wam pokazać fajne zdjęcie ale mi zaginęło na kompie...
Obrazek Obrazek

Faflok

Od: Czw kwi 29, 2010 12:13

Post » Czw paź 13, 2011 5:44 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Ok. Ula :) Myślałam że Frycek u Ciebie na bazie siedzi. No nic...pamiętaj jednak że szczepienie to podstawowa sprawa :lol: Teraz dużo PP wisi w powietrzu i dużo kociaków umiera właśnie teraz dzięki PP. Teraz panleukopenia wybiła stadko kotów na prema milmet :cry:
No i to imię dla kociaka, dziś będzie szczepiony/-a.
MIKUŚ

Post » Czw paź 13, 2011 5:44 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

Ok. Ula :) Myślałam że Frycek u Ciebie na bazie siedzi. No nic...pamiętaj jednak że szczepienie to podstawowa sprawa :lol: Teraz dużo PP wisi w powietrzu i dużo kociaków umiera właśnie teraz dzięki PP. Teraz panleukopenia wybiła stadko kotów na prema milmet :cry:
No i to imię dla kociaka, dziś będzie szczepiony/-a.
MIKUŚ

Post » Czw paź 13, 2011 5:46 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

andua pisze:Dziś rano była jakaś "powódź" od strony jakby spod nowego pieca, przez pod-drapakiem i kuwetami, zalane było.

Zastanawiające :roll:
Ale myślisz Edyta że to cos rozlane było, czy któryś zaznaczył nowy nabytek, czy jak? Z pieca to chyba nie bardz ma się gdzie lać, a może woda się skropliła, wylała ze środka pieca - ten piec stał chyba miesiąc na dworze :roll:

Edyta napisz koniecznie czy dziś też był mokry teren w okół pieca :!:
MIKUŚ

Post » Czw paź 13, 2011 8:19 Re: Kocia Przystań Sosnowiec III odsłona :)

:oops: z totalnej głupoty "wkopałam" Basię w dyżur :oops: Mam nie zaszczepione koty. Przyznaję się bez bicia że zachowałam się bardzo nie odpowiedzialnie :oops:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

[poprzednia][następna]