Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:CZY KTOS ZAUWAZYL ZE JUTRO RANO NIE MOGE BYC NA KOCIARNI
Oczywiście Marto:)
Będę za CiebieNo mus - to mus.
andua pisze:Myślałam, że jak coś, to ja będę. Potem piątek/sobota, to już na stówę nie.
MIKUŚ pisze:Od wczoraj grzejemy na kociarni. Póki co tylko taryfa nocna na najsłabszym poziomie ale już trzeba działaćPiec jest ustawiony na automatyczne włączanie jak i wyłączanie. PROSZE PRZY NIM NIE MAJSTROWAĆ!!!
Żarówka niby jest już wkręcona, ale niestety nie potrafie ustawić zegara od bubora![]()
![]()
![]()
![]()
Paweł - chyba jutro konsultacja telefoniczna. Szybko się uczę takich rzeczy,ale wpierw musze wiedziec jak ten zegar ustawić
MIKUŚ pisze:andua pisze:Myślałam, że jak coś, to ja będę. Potem piątek/sobota, to już na stówę nie.
No to Edyta rewelacyjnie. Ty bądź jutro rano a ja w sobotę rano i może niedzielę, ale wolałabym się z hidi zamienić na wieczórNie wiem co Ty na to hidi.
Szwankuje mi GG, tel mi zablokowali, może niech jeszcze inernet szlag trafi to juz wogóle.Ale tak serio to musze sprawdzić czy zapłaciłam rachunek bo chyba nie i mnie odetną od sieci
andua pisze:Ok, to ja jutrzejszy ranek zrobię.
MIKUŚ pisze:herzpl pisze:CZY KTOS ZAUWAZYL ZE JUTRO RANO NIE MOGE BYC NA KOCIARNI
Oczywiście Marto:)
Będę za CiebieNo mus - to mus.
andua pisze:Dziś rano była jakaś "powódź" od strony jakby spod nowego pieca, przez pod-drapakiem i kuwetami, zalane było.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 413 gości