PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 09, 2011 18:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Annazoo pisze:
AniHili pisze:
Pasibrzucha pisze:AniHili, a co można zrobić, żeby takie ziele od Ciebie dostać? :mrgreen:

Podać adres do wysyłki dobra kobieto :D

A może być podwójna porcja, żeby i dla mnie wystarczyło? :1luvu:

Może ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt wrz 09, 2011 19:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Sol bardzo ciepło myślimy o Tobie!!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt wrz 09, 2011 19:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Sol jutro nam sama wszystko napisze...

Etiopio Sol prosiła, abym Ci przekazała, że jutro się do Ciebie odezwie. Chyba naprawdę teraz potrzebuje spokoju.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt wrz 09, 2011 19:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

villemo5 pisze:Sol bardzo ciepło myślimy o Tobie!!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dokładnie tak, kciuki za Sol i wszystkie sprawy :ok: :ok: :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt wrz 09, 2011 20:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

AniHili pisze:
Pasibrzucha pisze:AniHili, a co można zrobić, żeby takie ziele od Ciebie dostać? :mrgreen:

Tylko tyle? 8O Ten zastój mnie dobija..... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt wrz 09, 2011 20:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Jutro jedziemy zdejmować Wojtkowi szwy z ucha. I mam nadzieję, że będzie to ostatni etap naszej dwuletniej walki.

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt wrz 09, 2011 20:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Wojtuś!!! :ok: :ok:

A on cały czas w kołnierzu?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt wrz 09, 2011 20:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Tak. Bite 10 dni. Jak mu na chwilę zdjęłam to tak trzepnął głową, że z rany krew poszła :evil: Ale kołnierz jest tak malutki, że mu nie przeszkadza za bardzo :D

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pt wrz 09, 2011 20:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Napisz nam jutro jak poszło!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt wrz 09, 2011 21:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

No to jak zioło ślą to i ja sie odezwę, bo bez niego chyba sie nie obejdzie . Jedna porcja wystarczy. Choć i z niej nieco oszczędzę i biurwie do torebki nakropię :twisted: Dzis cały dzień wysłuchiwałam, że w ciążę nie może zajść i jakie leki spożywa oraz u jakich lekarzy bywa :evil: Tak bym chciała, żeby wreszcie w te ciążę zaszła, życzę jej tego z całego serca, jakem czarownica :wink:

Sol - nie wiem, co się stało, ale pewnie źle jest :( Trzymaj się Babo !!! No bo przecież kto? jak nie Ty !!!!

Dzyśka - Wojtki to strasznie twarde chłopy som ! Wiem, bo jednego takiego w domu mam już jakieś, no 25 lat :oops: Za ostatni etap trzymam mocno :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob wrz 10, 2011 8:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

AniHili pisze:
Annazoo pisze:
AniHili pisze:

A może być podwójna porcja, żeby i dla mnie wystarczyło? :1luvu:

Może ;)

dzięęęęki :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Sob wrz 10, 2011 8:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Sol trzymaj się Czarownico, nie wiem co się dzieje, ale jesteśmy z Tobą :) :ok:

a ja doczekać się zioła nie mogę :D

dziewczynki, a powiedzcie mi co mam zrobić jak ja wanny nie mam tylko prysznic?? :D

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Sob wrz 10, 2011 9:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Idź się wykąpac do przyjaciół, którzy maja wannę!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob wrz 10, 2011 11:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Dzieki Siostry za wsparcie :ok: bardzo mi to potrzebne bo jestem strasznie wewnetrznie zmeczona i na dodatek jakas jesienna chandra mnie szczypie w posladki.

No czasem przychodzi taki moment na zatrzymanie sie w zyciu, jakies zastanowienie sie co dalej, jak zyc... U mnie za duzo spraw sie nalozylo jedna na druga, ot tyle. A ze nie jestem sama, to dotyczy tez moich bliskich. Brzmi lakonicznie ale w rzeczywistosci oznacza duzo wiecej. Jak to w zyciu....Dziekuje za Wasza troske, cieplo i dobre zyczenia, to naprawde pomaga :)

Wszystko bedzie dobrze, potrzebuje tylko czasu, cierpliwosci, wyciszenia jakiegos...
Dobrze ze w tym wszystkim mozna liczyc na bliskie osoby, ze czlowiek nie jest sam.

Niestety praca o ktorej Wam pisalam nie wypalila. Pani dzwonila do mnie wczoraj, niestety nie mam doswiadczenia... szkoda ze od razu mi tego nie powiedzieli.... No nic, szukam dalej. Chociaz nie mam juz sily przegladac ofert, czytac i pisac w kolko "w odpowiedzi na panstwa ogloszenie zglaszam swoja aplikacje na stanowisko...". Udowadniac ze nie jestem wielbladem, ze to ja sie nadaje, ze nie kradne, szybko sie ucze, ze chce po prostu pracowac. Bac sie ze znow uslysze ze nie jestem wystarczajaco mloda/stara, doswiadczenia nie mam lub ze nie jestem rencista, ze nie mam grupy inwalidzkiej albo...

Ludzie narzekaja ze nikt nie chce uczciwie pracowac. Ze nie moga znalezc pracownikow. Kij ma dwa konce, niestety. Wczoraj np rozmawialam z kobieta o sprzataniu, kolezanka zarekomendowala nas do tego. Pierwsze pytanie padlo "jakie masz wyksztalcenie?" Powiedzialam ze licencjat. Babie wyszly oczy na wierzch, po czym stwierdzila ze na pewno bede sie czula zle jak bede u niej z takim wyksztalceniem sprzatac. Spytalam jej a co ma wyksztalcenie wspolnego ze sprzataniem? "Bo ja bym sie zle czula majac takie wyksztalcenie i sprzatajac". Kolezanka odpowiedziala "Jak ktos nie ma pracy to nie ma wyboru". Pani usmiechnela sie i powiedziala "No prosze jedni pracy szukaja a ja dwa miesiace porobilam i rzucilam robote bo mi sie nie chcialo pracowac..."
Nie skomentowalam tego, ale wiecie co... Wyc mi sie chcialo.
Najwazniejsze ze udalo mi sie ja przekonac zeby pomyslala nad warunkami, w weekend sie dowiem jaka proponuje stawke i jaki zakres obowiazkow. PRaca dorywcza sprzatanie duzego domu, wiec bedziemy ja i TZ zamiennie chodzic jak bede w pracy do 16.00. O ile nie znajdzie kogos po szkole podstawowej... bo wtedy na pewno nic z tego nie bedzie :evil:

Uciekam, sobota = mycie okien ;) Juz sie nie moge doczekac jak powiesze nowe firanki w kuchni. Dobrego dnia! Trzymajcie sie cieplo wszystkie :1luvu:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob wrz 10, 2011 11:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Przepraszam za prywatę,ale moze któraś lokalna Czarowna chciałaby zażyć Rzymu z osobą towarzyszącą?
viewtopic.php?f=27&t=132901
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

[poprzednia][następna]