Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:kto chce jechać w sobotę na piknik do Skawiny jako "puszkowy"? mamy jedno miejsce w kotowozie. Impreza w godzinach 10-15, musimy tam być ok 9-9:15. Kto chce wziąć kociaki ze sobą?
Tweety pisze:gdzieś 8:30 ode mnie
Kocuria pisze:Tweety pisze:gdzieś 8:30 ode mnie
to ja bym się pisała, jeśli nikt inny/bardziej potrzebujący się nie zgłosi. jeśli mogę wziąć pluskwę?
miszelina pisze:Kocuria pisze:Tweety pisze:gdzieś 8:30 ode mnie
to ja bym się pisała, jeśli nikt inny/bardziej potrzebujący się nie zgłosi. jeśli mogę wziąć pluskwę?
Weź nawet oba kociaki.
Kinga Warmijska pisze:Mam w domu epidemię kociego kataru, na sześć kotów cztery chorują i to ostro (wysoka temperatura, bardzo obfity wyciek z nosów, u dwóch nadżerki w pyszczkach) i dlatego proszę o zastąpienie mnie w niedzielę rano na dyżurze. Pamiętam, że kocimiaki przeszły już kk, ale może nie trzeba dokładać im kolejnego wirusa. No i boję się, że nie wyrobię czasowo i kondycyjnie, wizyty u weta mam rozpisane do przyszłego tygodnia.
Kinga Warmijska pisze:Vanju, dziękuję bardzo
BTW - czy pojawił się jakiś zmutowany wirus kk? Wszystkie moje chorujące koty przeszły kk w dzieciństwie i wszystkie były zaszczepione ... a mimo to choroba ma ciężki przebieg ...
Kocuria pisze:właśnie wracając spacerkiem z kociarni załatwiłam sobie zatoki, więc chyba jednak sobota to zły pomysł - boli i cieknie i jojczę.
dobremu żuczkowi który zrobił pranie dziękuję![]()
kali i mea nie mają kart - zakładamy nowe, czy odkopujemy skądś stare?
kufel się trochę oswaja, katka szaleje i tłucze, zorro na dogu. czemu kali w klatce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Myszorek, Szprocik i 80 gości