Ultra to male bialo-czarne maleństwo ma leczone uszka (takie dostałam info o p.Mirki w czwartek).Piotrek jak jutro będziesz spytaj o maluszka p.doktor jak nie dasz rady zrobię to w niedzielę(o ile dam radę dojechać)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Dzis zadzwonił do mnie mężczyzna chyba ze schroniskowej strony, bo tylko tam są podane na mnie 2 koty. Chce kotka, ale koniecznie bez umowy adopcyjnej! Szuka kociaka, którego mu da prywatna osoba "z reki do ręki" i tyle. Jesli ktoś ma uciwe zamiary, to co mu szkodzi podac swoje dane? Na dogo są "czarne kwiatki", tu nie wiem, jak jest, więc podaję na wszelki wypadek tel.: 667xxx277.
ula77 pisze:Bardzo proszę Was o pomoc
Muszę znaleźć na 2-3tygodnie DT dla dorosłego kocura. Kot jest niewychodzący, ułożony, jednak wycofany w nowym miejscu.
Zapewniam jedzenie, żwirek i 100%gwarancje zabrania kota. Oczywiście dowiozę pod wskazany adres z wyprawką. Jest to kot moich teściów. Wyprowadzili się 600km stąd, przez 3tygodnie będą mieszkać u kogoś kto nie zgodził się na kota, a ich mieszkanie przechodzi kapitalny remont i kot niema się gdzie podziać.
Od tygodnia jest u mnie ale moja córka ma alergie i od przyjścia Leosia jej stan bardzo się pogorszył. Do tego stopnia, ze na plecach ma żywe rany od drapania się. Nogi i ręce tez nie lepsze. Nie mogę narażać dziecka ale też nie mam co zrobić z kotem.
Tesciowie w zaistniałej sytuacji chcieli oddać go do schroniska ale im nie pozwoliłam. Ich decyzji komentować nie będę ze względu na szacunek do mężą Ale obawiam się, ze jak nie znajde dla niego domku na ten czas nie będę miała wyjscia.
Proszę znajdzie jakiś domek. Ja obdzwoniłam wszystkich i niewiem co z nim zrobić
mar_tika pisze:Może poszukaj hoteliku dla kociaka ?Jezeli to tylko kwestia 2-3 tyg to chyba dobre rozwiązanie.My nie mamy tymczasów nawet dla schroniskowców
terenia1 pisze:terenia1 pisze:Na naszym koncie na kociaki schroniskowe i ślepaczki stan kwotę 242,34zł
Dziś kupiłam w Rossmanie
czyli 242,34zł minus 93,89zł=148,45zł (179 tacek)
Dziś kupiłam następną partię tacek Rossmanowskich do schroniska sztuk 80 zapłaciłam 49,60zł
czyli 242,34zł minus 93,89 zł (179tacek) - 49,60zł (80 tacek)=98,85zł
Jedzonko z innymi rzeczami jest przygotowane do odbioru w przedsionku na zdrowej - 2 kartony i 4 reklamówki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, fruzelina, puszatek i 166 gości