KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 26, 2011 19:25 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

jadziaII pisze:Dzis na wieczornym dyzurze znow byla silna grupa tzn dyzurujaca Cooki, p.Beata od Noska z mama, p.Bozena i ja.
Tzn dyzur zrobila Cooki a my tylko do pomocy i nianczenia kotow.

Co do Ziutka zdjelysmy mu z Cooki opatrunek ale niech dunder scisnie tych doktorow mial pod kaftanikiem opatrunek tj gazik ktory byl przyklejony plastrem dookola tulowia kota dwa razy i terez to odkleic horror wiec jedna trzymala a druga pomalutku odcinala z futrem ale bardzo sie darl i rzucal jedna wogole by nie dala rady.

Potwierdzam, kochany Ziutek duuużo musiał znieść :evil:
Ale z Jadzią dałyśmy radę :wink:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw maja 26, 2011 19:53 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dziewczyny dziękuję za dyżurki :D
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 30.05.-05.06.2011
30.05. pon. rano brak wie. Bona
31.05. wt. rano Dorotka wie. Teresa
01.06. śr. rano Bona wie. MaraS.
02.06. czw.rano brak wie. Teresa
03.06. piat rano Asia,Bogusia, wie. Cookie
04.06. sob. rano brak wie. brak
05.06. niedz. brak wie. Cookie

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw maja 26, 2011 20:53 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Nie ma za co :spin2:

Cookie1706

Post » Czw maja 26, 2011 21:00 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dzis w Almawecie dali mi wyprawke dla maluchow od p.Olgi Michalskiej /nie wiem o ktorych kotkow chodzi/ jedzenie,zabawka i zwirek jutro rano Wiesiu jak pojedzie z pracy to podrzuci.
Oraz faktury dla Teresy beda w szufladzie ale zanim otworzysz szuflade to sobie usiadz bo mozesz sie przewrocic.
Ja na razie sie wylaczam z chodzenia na dyzur bo mam w domu koci szpital i doslownie ledwo zyje.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw maja 26, 2011 21:06 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Jadzia 3mam :ok: za Twój koci szpital :roll:
Dasz radę :smokin:

Cookie1706

Post » Czw maja 26, 2011 21:57 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

jadziaII pisze:Dzis w Almawecie dali mi wyprawke dla maluchow od p.Olgi Michalskiej /nie wiem o ktorych kotkow chodzi/ jedzenie,zabawka i zwirek jutro rano Wiesiu jak pojedzie z pracy to podrzuci.
Oraz faktury dla Teresy beda w szufladzie ale zanim otworzysz szuflade to sobie usiadz bo mozesz sie przewrocic.
Ja na razie sie wylaczam z chodzenia na dyzur bo mam w domu koci szpital i doslownie ledwo zyje.

Chyba od Pani Agaty Michalskiej :D to są dwa pręgudki-dzikuski, które są u nas w kociarni :D
No wysokość faktur sobie wyobrażam :evil: bo śledziłam co się działo ostatnimi czasy :mrgreen: no ale raczej sobie chyba usiądę :evil: ja pierdziulę masakra jakaś :cry:
No cóż ... kurde aż się boję :cry: jak zostaniemy bez kasy to pójdziemy na żebry :oops:

terenia1

Post » Czw maja 26, 2011 22:05 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:
jadziaII pisze:Dzis w Almawecie dali mi wyprawke dla maluchow od p.Olgi Michalskiej /nie wiem o ktorych kotkow chodzi/ jedzenie,zabawka i zwirek jutro rano Wiesiu jak pojedzie z pracy to podrzuci.

Chyba od Pani Agaty Michalskiej :D to są dwa pręgudki-dzikuski, które są u nas w kociarni :D
No wysokość faktur sobie wyobrażam :evil: bo śledziłam co się działo ostatnimi czasy :mrgreen: no ale raczej sobie chyba usiądę :evil: ja pierdziulę masakra jakaś :cry:

Terenia głowa do góry :roll:
Damy rade r a z e m :pisanie:

Cookie1706

Post » Czw maja 26, 2011 22:11 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Cookie1706 pisze:Terenia głowa do góry :roll:

No mam nadzieję :D jak to mówią w kupie siła, a my przecież oprócz kociaków Kocio Chatkowych mamy na głowie leczenie kociaków schroniskowych, ok będę się martwiła w sobotę bo wtedy zobaczę faktury :wink:

terenia1

Post » Czw maja 26, 2011 22:16 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:Terenia głowa do góry :roll:

No mam nadzieję :D jak to mówią w kupie siła, a my przecież oprócz kociaków Kocio Chatkowych mamy na głowie leczenie kociaków schroniskowych, ok będę się martwiła w sobotę bo wtedy zobaczę faktury :wink:

A co do soboty to ja pisze sie na te porządki ale w godzinach 10-14,
a Ty Kochana jak planujesz godzinowo te manewry?

Cookie1706

Post » Czw maja 26, 2011 22:22 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Cookie1706 pisze:A co do soboty to ja pisze sie na te porządki ale w godzinach 10-14,

No kurde sama nie wiem dokładnie jak planować :oops: muszę zapanować nad sprawami dowmowymi :(

terenia1

Post » Czw maja 26, 2011 22:25 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:A co do soboty to ja pisze sie na te porządki ale w godzinach 10-14,

No kurde sama nie wiem dokładnie jak planować :oops: muszę zapanować nad sprawami dowmowymi :(

No to się zastanów i daj mi znać.
Ja tak czy inaczej rano przybywam na kociarnie obudzić towarzystwo :smokin:

Cookie1706

Post » Czw maja 26, 2011 22:28 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Dobranoc wszystkim :mrgreen:
Muszę już iść spać, bo Tamiś i Junior strasznie marudzą :smiech3:
Biegają po klawiaturze i takie tam... :?

Cookie1706

Post » Pt maja 27, 2011 8:03 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Witam i pozdrowienia specjalne dla cioci Ewy :D
Obrazek
Niusia jest super kociakiem.
Bardzo towarzyska, kurcze muszę teraz uwazać bo to kot który ślad w ślad chodzi za mną.
Wczoraj mało co a nie przysiadłam jej na tapczanie 8O
Nie obejżę się a ona juz tuż tuz i się ocierać chce.
jest śliczna i kochana i napewno szybko znajdzie kochający domek

Niusia ponadto ma śmieszny nosek.
W połowie brązowy z obwódką a w połowie różowy :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt maja 27, 2011 8:17 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Tak! Koniecznie szybko dobry domek dla Słodkiej Niusi :D :ok: :ok: :ok: :ok: I dla szalonej (także w myzianiu) Julinki :ok: :ok: :ok: I dla cudownej ugniatająco-mrucząco-rozkosznej Koibito :ok: :ok: :ok: i dla całej reszty kociego rodu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt maja 27, 2011 10:18 Re: KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Byłam dzisiaj z Gracja w Lupusie. Dostała kolejny zastrzyk. Wszystko jest niby ok ale nie wiadomo czy nie zostanie usunięty kolejny ząb. Następny zastrzyk za 3 tygodnie (17.06)
Obrazek

*Martynka*

Od: Wto maja 10, 2011 14:10

[poprzednia][następna]