_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Gryzia szczy teraz w sypialni przy drzwiach. Stale. Natomiast zastanawiają mnie kupy - nigdzie nie znajduję. Podejrzewam, że ta mała cholera załatwia się w kuwecie (choć nigdy nie widziałam), bo przecież na sam węch bym w końcu coś znalazła...
A sioo za drzwi i cześć. Ale nie jest źle, łatwo wytrzeć
Magaaaa, kochana Gryzia po prostu dba o to, abyś miała urozmaicone życie i ciągłe niespodzianki! Pomyśl, jak nudny byłby twój żywot, gdybyś gryziowe siuśki ścierała zawsze spod tego samego łóżka, a kupkę wyjmowała zawsze z lewego buta w prawym kącie przedpokoju! A tak, to masz życie pełne niespodzianek!
No. Dziś największą jiespodzianka był brak niespodzianki. Gryzia nie spała w sypialni z nami, więc kąt za drzwiami był jej niedostepny. No i nie ma siusków. Albo znajdę gdzieś uschnięte, albo... nie.
Łał!!!!!!! Dzis przyuważyłam jak Gryzia załatwia się do kuwety!!!! Po rwaz pierwszy zobaczyłam jak wychodzi. Z wyrazem zadowolenia na pyszczku. Zajrzałam - a tak spi sobie taaaka piękna kupa! Gryzia w nagrodę dostała najdliczbowego gourmeta z pstragiem i szpinakiem, a ja mam dziś dobry dzień.