cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 23, 2011 21:24 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Dokładnie tak jak Baśka mówi .Malowanie skończone teraz trzeba upiększyć i wyposażyć kociarnię
Kibelek już na wykończeniu
Obrazek
Część pod wolierę wykafelkowana i już prawie ozdobiona.Drapaki i półki dla kotów się robią.Czeka tylko na Bubora coby ją zabudować
Obrazek
Obrazek
a to dary dla kociaków od forumowiczów i nie tylko:)
Obrazek

To tak na szybko bo dziś w schronisku na psach mi długo zeszło :oops: Aha Kasia od Petry podarowala posłania .Część biorę do schroniska część wrzucę na kociarnię

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 23, 2011 21:30 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Woowww , ale zmiany w lokalu 8O :P

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro mar 23, 2011 21:51 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Super :ok:
Obrazek

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Śro mar 23, 2011 21:51 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

bubor pisze:Woowww , ale zmiany w lokalu 8O :P

Troszkę się pozmieniało.Po wyburzeniu murków zrobiło się bardziej przestrzennie:)Przynajmniej tak mi się wydaje :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 23, 2011 21:52 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

mar_tika pisze:
bubor pisze:Woowww , ale zmiany w lokalu 8O :P

Troszkę się pozmieniało.Po wyburzeniu murków zrobiło się bardziej przestrzennie:)Przynajmniej tak mi się wydaje :wink:

Mnie też ta przestrzeń się podoba :ok: :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro mar 23, 2011 21:54 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

wygląda dobrze :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro mar 23, 2011 22:08 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Cieszę się że się podoba :mrgreen:

Mamy już pierwszego lokatora na kociarni :kotek: A właściwie lokatorkę.
Jutro jedzie na CIACH-u. Ma około 12 miesięcy. Ma na imię Sali. Dominika ją przywiozła z D.G., ale kotka bezdomna i łagodna, więc postanowiłam że kicia z Nami zostaje.
A kocurro mieszkający w kociarni musi mieć na imię Misio. Obiecałam to dzieciom wspierającej Nas szkoły :ok:
MIKUŚ

Post » Śro mar 23, 2011 22:11 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

nie bylo mnie 2 dni a tu sie tyle dzieje 8O Sliczne te kocie wzory :1luvu: a widzieliscie ta najnowsza reklame internetu z ery, ta z kotkami? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 23, 2011 22:21 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

1. Filemonek - 2-3 miesięczny kocurek.

Obrazek

TEN "PAN" ZAMIESZKA W PRZYSZŁYM TYGODNIU ZE ZNAJOMĄ.
Wiem że to odpowiedzialny i sprawdzony dom.
MIKUŚ

Post » Śro mar 23, 2011 22:34 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

jejku :1luvu: jak ja sie ciesze z tej wiadomosci :1luvu: ale mam nadzieje, ze zdaze w niedziele wymiziac slodziaka, moze go schrupie, bo slodkosci to ja uwielbiam, zwlaszcza kocie slodkosci :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 23, 2011 23:58 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Wciąż zbieramy kuwety, transportery, koszyki - jeśli ktoś ma to prosimy o pomoc :kotek:
MIKUŚ

Post » Czw mar 24, 2011 14:46 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Witam, mogę dać kuwetę używaną, niewielki kocyk, kilka ręczników( czy się przydadzą?)Mam też na balkonie 2 krzesła nie są piękne ale jeszcze dość solidne, miękkie siedzenia.Jeśli coś z tych rzeczy się przyda, proszę o informację, pod jaki adres to podrzućić i kiedy( czy teraz,czy też po ukończeniu prac) :lol:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw mar 24, 2011 18:52 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

elape pisze:Witam, mogę dać kuwetę używaną, niewielki kocyk, kilka ręczników( czy się przydadzą?)Mam też na balkonie 2 krzesła nie są piękne ale jeszcze dość solidne, miękkie siedzenia.Jeśli coś z tych rzeczy się przyda, proszę o informację, pod jaki adres to podrzućić i kiedy( czy teraz,czy też po ukończeniu prac) :lol:

Oczywiście że przyjmiemy te dary z największą przyjemnością.

Może w sobotę? Około 15-16?

Około 14:00 ma Nas odwiedzić p. Marek z darami dla Przystani :lol:

Może być taki termin? Jeśli nie to jakiś inny uzgodnimy. :)
MIKUŚ

Post » Czw mar 24, 2011 19:20 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Okazało się, że samochód moich dzieci jest u mechanika i nie wiem, czyw w sobotę będzie już jeżdził. P0zostają dwie opcje : albo w sobotę ktoś od Was wpadnie po te rzeczy albo podrzucimy to w innym czasie gdy już będzie czym. Umówimy się powtórnie, ale nadal nie znam dokładnego adresu, Dąbrowszczaków ile?

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw mar 24, 2011 19:23 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Zaraz wyślę pw. :wink:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]