Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Jakby ludzie tak rozwiązywali problemy towarzyskie....
kocurzyca41 pisze:Cześć.Że niby bym miała dostawać z liścia za gafy towarzyskie?
OKI pisze:Szalony Kot pisze:Jakby ludzie tak rozwiązywali problemy towarzyskie....
W tym szaleństwie jest metoda![]()
kocurzyca41 pisze:Cześć.Że niby bym miała dostawać z liścia za gafy towarzyskie?
Jak ktoś chce Cię ze stołka strącić, to jest gafa?Jeśli tak, to należy się z liścia
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Jakby ludzie tak rozwiązywali problemy towarzyskie....
W tym szaleństwie jest metoda![]()
Jak ktoś chce Cię ze stołka strącić, to jest gafa?Jeśli tak, to należy się z liścia
Nie,sama zejdę,jeśli to będzie Szelma
OKI pisze:Babcia chce zawsze siedzieć na zajętym krześle
kocurzyca41 pisze:Dlaczego? Szelmusia jest babcia i ja jej zawsze ustąpię.
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Dlaczego? Szelmusia jest babcia i ja jej zawsze ustąpię.
Słuszna uwaga, jako smarkula musisz jej ustępować!
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Babcia chce zawsze siedzieć na zajętym krześle
A wiem,wiem.Ale nie na tym co ja zajęłam.Wygodniejsze jest ciotki Pitu-Pitu:ryk:
OKI pisze:kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Babcia chce zawsze siedzieć na zajętym krześle
A wiem,wiem.Ale nie na tym co ja zajęłam.Wygodniejsze jest ciotki Pitu-Pitu:ryk:
Zdecydowanie tak
Pitu_Pitu pisze:OKI pisze:kocurzyca41 pisze:A wiem,wiem.Ale nie na tym co ja zajęłam.Wygodniejsze jest ciotki Pitu-Pitu:ryk:
Zdecydowanie tak
tiaaaa....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 708 gości