K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 22, 2010 15:53 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:
j3nny pisze:czyli schroniskowe połamańce już pojechały?
czekam na wieści z zaciśniętymi kciukami...

z Rudim nieźle. Poczekają na zagojenie się rany, bo tam jeszcze się paskudzi a potem gips i powinno być dobrze.
Z Milą gorzej, łapa strzaskana okrutnie, głównie łokieć. Jeżeli by się okazało, że ma się jej zrosnąć na sztywno to będzie do amputacji, bo będzie jej trudniej ze sztywną niż bez niej.
Jak ktoś mi po raz kolejny będzie wmawiał, że kot wypadający z okna spada na 4 łapy bez szwanku to jest szansa, że go opluję :evil:

To zależy jak kot spada ale generalnie kończy się to dla niego kiepsko.
Dlatego mam zabezpieczone okno...

Tweety kończę pisać kocią cześć ( matko z córką kocie choroby,kocie szczepienia i odrobaczenia, kocie pasożyty, itp. rzeczy prześladują mnie po nocach)

Psia cześć jak się zregeneruje.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pon lis 22, 2010 16:05 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Etiopia pisze:
Tweety pisze:
j3nny pisze:czyli schroniskowe połamańce już pojechały?
czekam na wieści z zaciśniętymi kciukami...

z Rudim nieźle. Poczekają na zagojenie się rany, bo tam jeszcze się paskudzi a potem gips i powinno być dobrze.
Z Milą gorzej, łapa strzaskana okrutnie, głównie łokieć. Jeżeli by się okazało, że ma się jej zrosnąć na sztywno to będzie do amputacji, bo będzie jej trudniej ze sztywną niż bez niej.
Jak ktoś mi po raz kolejny będzie wmawiał, że kot wypadający z okna spada na 4 łapy bez szwanku to jest szansa, że go opluję :evil:

To zależy jak kot spada ale generalnie kończy się to dla niego kiepsko.
Dlatego mam zabezpieczone okno...

Tweety kończę pisać kocią cześć ( matko z córką kocie choroby,kocie szczepienia i odrobaczenia, kocie pasożyty, itp. rzeczy prześladują mnie po nocach)

Psia cześć jak się zregeneruje.

8O Ty to robisz w tym stanie??. Faktycznie matko z córką! nie miałaś właśnie się regenerować?? po wylewie jesteś i roboty sobie dokładasz??

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lis 22, 2010 16:22 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Co do kwesty grudniowej: na razie wiem tylko tyle, ze w weekend 4-5 grudnia nie ma nas w Krakowie, 10-11 mam zajecia a 17-18 prawdopodobnie znow mnie nie bedzie w Krakowie, ale to nie potwierdzone. Jesli by sie okazalo ze jednak jestem to zglosze sie do udzialu w kwescie na ten ostatni weekend (tj 17-18.12), ale to wyjdzie dopiero w praniu, takze znac dam jak cos bede wiedziala konkretnie. Nie chce sie ustawiac a potem odwolywac i szukac na gwalt kogos, kto by mnie zastapil.

Dzis dopiero potwierdzilam urlop i wyjazd na 4-5 grudnia, dlatego nic nie pisalam.

Kciuki za Fredzie... ech...

Etiopia, nie szalej kobieto... praca praca, mozliwosc intelektualnego wysilku super sprawa, ale pamietaj o odpoczynku...

Pippi czuje sie wzglednie dobrze, dostaje tabletki regularnie, co przyjmuje grzecznie nawet... Obserwujemy ja, na razie nie zauwazam nic niepokojacego, pomijam fakt ze Felek ja uczy samych zlych nawykow i ze mala drze jape najglosniej z calej ekipy :wink: Jak skonczymy brac tabletki, trzeba bedzie ja umowic na badania przegladowe, chyba ze sie cos bedzie dzialo niepokojacego to dam znac.

Jakby ktos mial/gromadzil papiery, tektury, deski lub cos co mozna spalic w piecu kaflowym i nie wybuchnie, to prosze o kontakt. W zwiazku z rozpoczeciem sezonu grzewczego przyjme takie rzeczy :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 22, 2010 16:33 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:
8O Ty to robisz w tym stanie??. Faktycznie matko z córką! nie miałaś właśnie się regenerować?? po wylewie jesteś i roboty sobie dokładasz??

Tweety nie mogę ciągle myśleć o chorobie.
Pisze z przerwami.
Muszę coś robić ...

Zregeneruje się jak skończę kocia część. Trudno się mówi Ostróda na psią wersje musi ciutkę poczekać
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon lis 22, 2010 16:34 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

solangelica pisze:Co do kwesty grudniowej: na razie wiem tylko tyle, ze w weekend 4-5 grudnia nie ma nas w Krakowie, 10-11 mam zajecia a 17-18 prawdopodobnie znow mnie nie bedzie w Krakowie, ale to nie potwierdzone. Jesli by sie okazalo ze jednak jestem to zglosze sie do udzialu w kwescie na ten ostatni weekend (tj 17-18.12), ale to wyjdzie dopiero w praniu, takze znac dam jak cos bede wiedziala konkretnie. Nie chce sie ustawiac a potem odwolywac i szukac na gwalt kogos, kto by mnie zastapil.

Dzis dopiero potwierdzilam urlop i wyjazd na 4-5 grudnia, dlatego nic nie pisalam.

Kciuki za Fredzie... ech...

Etiopia, nie szalej kobieto... praca praca, mozliwosc intelektualnego wysilku super sprawa, ale pamietaj o odpoczynku...

Pippi czuje sie wzglednie dobrze, dostaje tabletki regularnie, co przyjmuje grzecznie nawet... Obserwujemy ja, na razie nie zauwazam nic niepokojacego, pomijam fakt ze Felek ja uczy samych zlych nawykow i ze mala drze jape najglosniej z calej ekipy :wink: Jak skonczymy brac tabletki, trzeba bedzie ja umowic na badania przegladowe, chyba ze sie cos bedzie dzialo niepokojacego to dam znac.

Jakby ktos mial/gromadzil papiery, tektury, deski lub cos co mozna spalic w piecu kaflowym i nie wybuchnie, to prosze o kontakt. W zwiazku z rozpoczeciem sezonu grzewczego przyjme takie rzeczy :)

Sol zbieram gazety ulotki tekturki. Jak się cosik uzbiera to jakos Ci przekaże.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon lis 22, 2010 17:55 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

sol, gazet codziennych ci u mnie dostatek
interesują cię?

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pon lis 22, 2010 18:56 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

ja też polecam się z makulaturą :D mam kontakt z paw w razie chęci wzięcia gazet.
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

Post » Pon lis 22, 2010 19:00 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Solangelica mówiła że każda ilość gazet, papieru czy tektury ją interesuje.
Ścinki z niszczarek biurowych też się nadają do spalenia w piecu.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Pon lis 22, 2010 20:37 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

galos3max pisze:ja też polecam się z makulaturą :D mam kontakt z paw w razie chęci wzięcia gazet.

też mam kontakt z paw :D , więc jeśli na kocimska to pewnie przeze mnie, a jeśli macie transport, to ja przez was bym dostarczyła

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pon lis 22, 2010 20:41 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tak! Interesuje mnie szeroko pojeta "makulatura", tylko mam prosbe jesli to wieksza ilosc to prosze o pomoc w transporcie.
Przyjme kazda ilosc, tekturki, gazety sa ok, nawet takie bardziej sliskie. Bardzo dziekuje :)

moja mama w szpitalu, podejrzenie zawalu albo padl stent, jutro ma miec koronografie :( szlag...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 22, 2010 20:47 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

wybaczcie opóźnienia.
dzięki Tweety za koci grafik, ja tego nie ogarmiam.
Vanja mówiła, że nie ma jak dowieźć kotów do galerii. Prosiła o pomoc w tym.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pon lis 22, 2010 20:57 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

[quote="kosma_shiva"]GK GRUDZIEN 2010
LUDZIE
zmiany
1: 11.00-14.00
2: 14.00-17.00
3: 17.00-20.00

04.12. sobota
1. Miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, Queen_ink
3. Vanja, ????

05.12. niedziela
1. Vanja, Queen_ink
2. Miszelina, Kocuria
3. Katgral, Kocuria

11.12. sobota
1. miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, ????
3. Kasumi, ????

12.12. niedziela
1. Miszelina, Katgral
2. Kasumi, Kocuria
3. Kocuria, ????

18.12. sobota
1. Miszelina, ????
2. Noemik, ????
3. Kasumi, ????

19.12. niedziela
1. Miszelina, ????
2. Kasumi, ????
3. Kasumi, ????

Jolu, chcesz te niedziele czy wolisz wozić towarzystwo?
No i Kocuria ma podwójny dyżur.
Ludzie zgłaszajcie się!!

Katgral wciśnięta :)
Ostatnio edytowano Pon lis 22, 2010 21:02 przez kosma_shiva, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pon lis 22, 2010 21:00 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

jej siostra pisze:
galos3max pisze:ja też polecam się z makulaturą :D mam kontakt z paw w razie chęci wzięcia gazet.

też mam kontakt z paw :D , więc jeśli na kocimska to pewnie przeze mnie, a jeśli macie transport, to ja przez was bym dostarczyła

ok. to jutro dogadam się z paw, jak to zrobimy. i wiem, że masz z nią kontakt :wink:
ObrazekObrazek

galos3max

Od: Sob lip 31, 2010 9:06

Post » Pon lis 22, 2010 21:07 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

11.12 i 18.12 razem ze mną będzie Kinga Warmijska.
Kosma, dodaj w grafiku, dobrze?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon lis 22, 2010 21:18 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

kosma_shiva pisze:
kosma_shiva pisze:GK GRUDZIEN 2010
LUDZIE
zmiany
1: 11.00-14.00
2: 14.00-17.00
3: 17.00-20.00

04.12. sobota
1. Miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, Queen_ink
3. Vanja, ????

05.12. niedziela
1. Vanja, Queen_ink
2. Miszelina, Kocuria
3. Katgral, Kocuria

11.12. sobota
1. miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, Kinga Warmijska
3. Kasumi, ????

12.12. niedziela
1. Miszelina, Katgral
2. Kasumi, Kocuria
3. Kocuria, ????

18.12. sobota
1. Miszelina, ????
2. Noemik, Kinga Warmijska
3. Kasumi, ????

19.12. niedziela
1. Miszelina, ????
2. Kasumi, ????
3. Kasumi, ????

Jolu, chcesz te niedziele czy wolisz wozić towarzystwo?
No i Kocuria ma podwójny dyżur.
Ludzie zgłaszajcie się!!

Katgral wciśnięta :)
Obrazek

kosma_shiva

[poprzednia][następna]