mirka_t pisze:Zabers wytłumacz w jaki sposób chodzi mi wyłącznie o kasę.
To proste. Bez kasy z zewnątrz Twoje stado nie istnieje.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Zabers wytłumacz w jaki sposób chodzi mi wyłącznie o kasę.
casica pisze:..Do schroniska przyniosła go karmicielka, żył na działkach....
mirka_t pisze:Misza to półdziki kot, który w pewnym stopniu ufa swojej karmicielce.
Jeśli według Ciebie trzymanie takiego kota w domu jest niehumanitarne to co należało z nim zrobić?
zabers pisze:To proste. Bez kasy z zewnątrz Twoje stado nie istnieje.
mirka_t pisze:bo MariaD coś się plącze.
mirka_t pisze:zabers pisze:To proste. Bez kasy z zewnątrz Twoje stado nie istnieje.
To oczywiste, że bez kasy z zewnątrz sporo z tych kotów byłaby zapewne z złym stanie lub nawet na tamtym świecie. Bez tej kasy nie mogłabym wyadoptować tylu kotów ile wyadoptowałam. Pytam jaki zysk z tego jest dla mnie.
MariaD pisze:To Ty się plączesz. Jest półdziki to wyleczyć i wypuścić. Jest oswojony - co udowadniasz postami i filmikami - zająć się nim prawidłowo.
mirka_t pisze:...Przecież zajęłam się uchem i dobrze wiesz, że po krótkim czasie pojawił się problem na drugim uchu. Czy według Ciebie powinnam podjąć decyzję o amputacji obu małżowin i wypuścić Miszę? A może jak sugerowano powinnam zrobić badanie histopatologiczne a w przypadku wyniku pozytywanego..... no właśnie co w takim wypadku?
mirka_t pisze:casica pisze:..Do schroniska przyniosła go karmicielka, żył na działkach....
Może Ty odpowiesz na moje pytanie,mirka_t pisze:Misza to półdziki kot, który w pewnym stopniu ufa swojej karmicielce.
Jeśli według Ciebie trzymanie takiego kota w domu jest niehumanitarne to co należało z nim zrobić?
bo MariaD coś się plącze.
mirka_t pisze:Casica Twoje wnioski są niespójne i zapewne wynikają z niedbałego czytania.
Zaproponowałaś dom, którego nie było.
mirka_t pisze:Zabers a Ty cokolwiek rozumiesz, bo mam poważne wątpliwości.
mirka_t pisze:PCzy według Ciebie powinnam podjąć decyzję o amputacji obu małżowin i wypuścić Miszę?
mirka_t pisze: A może jak sugerowano powinnam zrobić badanie histopatologiczne a w przypadku wyniku pozytywanego..... no właśnie co w takim wypadku?
Agn pisze:casica, ale o czym my tu...
Co z Twoim elementarnym założeniem - "dużo kotów - źle"?
Nagle są wyjątki od reguły? To, co to za reguła?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 70 gości