Lidka pisze:Utajniliście się strasznie i nic nie piszecie co z kotem.
A bo pewnie czasu brakuje a i ręce opadają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Utajniliście się strasznie i nic nie piszecie co z kotem.
Ines_Chorzow pisze:Mała niespodziankaPoznajecie
Trisia tak właśnie spędza czas. Boi się, ale daje się głaskać. Nie wiem, czy już wiecie, ale ona najprawdopodobniej jest głuchaNie reaguje na żadne dźwięki. Jest prześliczna i przekochana.
Jakie są wobec niej plany? Pytam o kwestie zdrowotne, sterylkę, ząbki, itp.
mar_tika pisze:Ooo dziękuję za zdjęcia.Ściągnę i porobię ogłoszenia.
Emiś pisze:Byłam dziś u kociaka ze szpitalika. Podałam mu podskórnie NaCl z glukozą, ale tylko 50 ml i wg. mnie można odstąpić od nawadniania - kupa w kuwecie dorodna i twarda, wymiotów brak no i je - co prawda chrupki niechętnie, ale dałam mu puszkę z hilsa L/D i chętnie wcinał. Podałam też ostatni enrobiolfox, który był w szpitaliku i cykloferon.
Emiś pisze:Byłam dziś u kociaka ze szpitalika. Podałam mu podskórnie NaCl z glukozą, ale tylko 50 ml i wg. mnie można odstąpić od nawadniania - kupa w kuwecie dorodna i twarda, wymiotów brak no i je - co prawda chrupki niechętnie, ale dałam mu puszkę z hilsa L/D i chętnie wcinał. Podałam też ostatni enrobiolfox, który był w szpitaliku i cykloferon.
mar_tika pisze:Dziś do adopcji pojechał pregusek po kastracji i rudzielec.
Ludzie przyjechali z Katowic Ligoty po 4 mies kotka bo pracownik poinformował ich telefonicznie że są kocięta 3-4 mies.P.Stasiu twierdzi że takie info dostał od Doroty,a na kociarnię nie zaglądał.Kołomyja![]()
W sumie Państwo wzięli rudaska .Dom nawet fajny pies,dziecko,papuga .Ostatni kocurek odszedł ze starości.
Jutro jestem umówiona z panią w sparwie preguska 6 mies(kocurek niekastrowany) który przyszedł z rudaskiem.Zobaczymy czy przyjedzie
Dorota Wojciechowska pisze:Alem sie wkurzyłaMoze jednak p. STASIU JAKO PRACOWNIK SCHRONISKA zaczol jednak zagladac do kociarni, a nie opowiadac bzdury wyssane z palca. Napewno odemnie nie uslyszal nic o wieku kociakow. I ciekawe ktorego preguska ma na mysli czy tego co poszedl przed 12-ta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 41 gości