Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amanda_0net pisze:mar9 pisze:Amanda_0net pisze:Ciepłe mleczko z masełkiem, miodem i czosnkiem
![]()
![]()
fuuuuj, to pomaga?
![]()
Pewnie, nigdy nie próbowałaś?![]()
Ale śliczni Ci Twoi nowi kuracjusze
justyna8585 pisze:Ja go ściągne,bo przez to,że jest, inne koty mogą nie zostać dostrzeżone
P.Mario,przypomniało mi sie,że kotka,która pojechała do Alienor miała miec stare złamanie łapki i miała utykać.Zgadałam się teraz Justyną i ona chyba pomyliła kotki.To ta kotka,którą Pani ma.Wet schroniskowy to oglądał, z tym nie da sie nic zrobić,to stare złamanie,podobno bedzie juz utykać.
mar9 pisze:Amanda_0net pisze:Ciepłe mleczko z masełkiem, miodem i czosnkiem
![]()
![]()
fuuuuj, to pomaga?
![]()
mar9 pisze:kuracjusze faktycznie urokliwi, w ogóle rudzkie koty są takie, wszystkie, ciekawe dlaczego
mar9 pisze:Duzi Milusia nie mogli się go doczekać i wczoraj przyszli, dogadalismy warunki adopcji, spisaliśmy Umowę, oni pojechali na zakupy a po powrocie Duży przyszedł jeszcze raz, schował Milusia pod kurtkę i poszli do siebie (blok naprzeciwko mojego).
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzwoniłam wieczorem i słyszałam w tle śmiech dziecka zachwyconego kotkiem a w głosie Dużej było tyle radości z nowego lokatora.![]()
![]()
a mnie znowu jest smutno, ech głupie serce...
Pod koniec tygodnia mają go pójść zaszczepić (w tej samej lecznicy, co ja).
mar9 pisze:Duzi Milusia nie mogli się go doczekać i wczoraj przyszli, dogadalismy warunki adopcji, spisaliśmy Umowę, oni pojechali na zakupy a po powrocie Duży przyszedł jeszcze raz, schował Milusia pod kurtkę i poszli do siebie (blok naprzeciwko mojego).
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzwoniłam wieczorem i słyszałam w tle śmiech dziecka zachwyconego kotkiem a w głosie Dużej było tyle radości z nowego lokatora.![]()
![]()
a mnie znowu jest smutno, ech głupie serce...
Pod koniec tygodnia mają go pójść zaszczepić (w tej samej lecznicy, co ja).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą i 115 gości