Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:OK, przy okazji podeślę. Albo przywiozę
Marzenia11 pisze:Wybierasz się do Warszawy?Czy do Wołomina?
![]()
![]()
Erin pisze:Marzenia11 pisze:Wybierasz się do Warszawy?Czy do Wołomina?
![]()
![]()
Najchętniej i tu, i tu
Marzenia11 pisze:to zalezy kiedy, ale jak w drugiej polowie stycznia to może nawet Cie do siebie zaproszę
Marzenia11 pisze:Kilka wieści z Wigilii.
Byłam u wolnożyjących i Diabełków - wolnozyjących niet, nie ta pora a i bardzo padało. Natomiast zestaw Diabełków w całości no i niestety wyglądają bardzo kiepsko. Z czarnych kotów są głównie czekoladowe... obawiam się że jednak niedojadają i zastanawiam się co z tym fantem zrobić. Biedne strasznie, futra zmierzwione, pomyslę też nad odrobaczeniem towarzystwa. Nawet Majeczka nie miauczała tak jak zwykle, już nie próbuje mieć do mnie pretensji o brak jedzenia...
Z wieści o tymczaskach:
kilka dni przed świętami dostałam fotki Sorii - wyrosła panienka, ale podobno charakterem to ciągle kociak i w dodatku łobuz - podczas gonitwy wpadła na coś i rozwaliła sobie oko, na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
Moco i Everest sper znieśli 9godzinną nocną podróż samochodem na święta do Szczecina (czy nawet Świnoujścia, nie pamietam).
Pico podobno pieknie wygląda, śmierdzi jej z pyska - pewnie z powodu wymiany zębów, to ten czas.
Natomiast tadam!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Dokładnie w drodze na Wigilie dostałam smsa, ze Kubuś od dwóch dni włazi Pani całym sobą na kolana!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smarti pisze:Marzenia11 pisze:Kilka wieści z Wigilii.
Byłam u wolnożyjących i Diabełków - wolnozyjących niet, nie ta pora a i bardzo padało. Natomiast zestaw Diabełków w całości no i niestety wyglądają bardzo kiepsko. Z czarnych kotów są głównie czekoladowe... obawiam się że jednak niedojadają i zastanawiam się co z tym fantem zrobić. Biedne strasznie, futra zmierzwione, pomyslę też nad odrobaczeniem towarzystwa. Nawet Majeczka nie miauczała tak jak zwykle, już nie próbuje mieć do mnie pretensji o brak jedzenia...
a czemu Marzeniu nie dojadają?
czy brakuje Ci karmy,czy inne osoby przestały je karmić?
(pytam powaznie..)
Erin pisze:A może lepsza karma by się przydała?
smarti pisze:nie wiem czy lepsza-rozumiem że w ogóle jakaś
czy chcesz abym im kupiła worek karmy suchej?to coś pomoże?
czy wolisz mokrą abyś chodziła tak jak dawniej?
smarti pisze:jaką karmę chcesz?
myślę że lepiej jak najwięcej jak najtańszej (oczyw z tych sensownych)
fenbendal Ci mogę dac w proszku bo mam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości