Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Natasza ja mam następne gadżety na bazarek, właśnie przytargałam od Ewelinki trochę i swoich trochę znalazłam, to przytaszczę w poniedziałek do Ciebie. A... Thorkatt pisała coś o jakimś bazarku z okazji dnia kota - chyba w szkole będzie robiła to może by tam wystawić? Myślę że kapelusze dla małych kowbojów w szkole by poszłyNapisz do Thorkatt co to za bazar na dzień kota bo mi się wydaje że właśnie w szkole będzie robiony.
jessi74 pisze:Gibutkowa pisze:Natasza ja mam następne gadżety na bazarek, właśnie przytargałam od Ewelinki trochę i swoich trochę znalazłam, to przytaszczę w poniedziałek do Ciebie. A... Thorkatt pisała coś o jakimś bazarku z okazji dnia kota - chyba w szkole będzie robiła to może by tam wystawić? Myślę że kapelusze dla małych kowbojów w szkole by poszłyNapisz do Thorkatt co to za bazar na dzień kota bo mi się wydaje że właśnie w szkole będzie robiony.
Edytko! koteczki od Ciebie już na bazarku razem z moimiapaszkę dzisiaj kupiła moja siostra
![]()
a pozostałe fanty zamierzamy wystawiać systematycznieteż myślałam żeby na Dniu kota w szkole u Thorkatt zrobić licytację
ale najpierw muszę wiedzieć że w ogóle będę wtedy we Wrocławiu o bedę mogła przyjść
kolejne fanty oczywiście bardzo chętnie przygarniemy i baaaaardzo baaardzo Tobie i Ewelince dziękujemy![]()
![]()
![]()
jessi74 pisze:byłoby fajnie się spotkać !
natasza25 pisze:jessi74 pisze:byłoby fajnie się spotkać !
i ja tez bym dotarła![]()
Gibutkowa każdy zrzut u mnie w pracy mile widziany![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1008 gości