Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:W weekend majowy schronisko jest nieczynne dla odwiedzających. Wolontriusze mogą przychodzić.
Wczoraj do domku poszedł ten młody czarno biały kocurek miziaczek, który był w klatce na kociarni.
Jakby ktoś jeszcze rozważał tymczasowanie, to w lecznicy mam 7 tygodniową burą koteńke po usunięciu oczka. Słodka i kochana. Może ktoś?
CoolCaty pisze:Jakby ktoś jeszcze rozważał tymczasowanie, to w lecznicy mam 7 tygodniową burą koteńke po usunięciu oczka. Słodka i kochana. Może ktoś?
saskia pisze:o, a ja przeoczyłam ten wątek i wpisałam się jako chętna na gluty w wątku Magiji![]()
to ja cierpliwie poczekam na następnewiem, że będą szybko
atla pisze:CoolCaty pisze:Jakby ktoś jeszcze rozważał tymczasowanie, to w lecznicy mam 7 tygodniową burą koteńke po usunięciu oczka. Słodka i kochana. Może ktoś?
oj widzialam dziewczynkę wczoraj! prześliczna jest!
saskia pisze:Cool Caty, a czy ja psa na tymczas dostałabym w ten weekend majowy, czy też nie bardzo?
bazyliszek pisze:Ja mogłabym zabrać wszystkie ale jestem z Inowrocławia gdyby ktoś mi je dowiózł mogą być u mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 67 gości