WRO,Baltazar nasz nowy i DROGI !!! nabytek S. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 01, 2010 20:14 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

jessi74 pisze:
Figaro52 pisze:A pamiętacie Ellę i Ptysię to zdjęcia z domku stałego
Obrazek
Obrazek

a cóż to za siostry - przyjaciółki ? nie pamiętam ich :oops:

Wstyd jessi wykarmiłyście z Beatką butelkami maluchy 3, dwie burasie-Ellę i Ptysię i jedną czarno białą-Lajle, pomagała wam przyszywana mama ( wcześniej zabrałyśmy jej podrośnięte dzieci parkę Gerarda i Demi białaski z plamkami)
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Śro gru 01, 2010 20:17 Re: dt u Figaro52, od maja Zuzia ma ds!

Figaro52 pisze:
jessi74 pisze:
Figaro52 pisze:A to nasze najmłodsze maluszki, które obecnie czują się już lepiej, biegunka opanowana :kotek:
Obrazek
Obrazek
Maluszki będą gotowe do adopcji za jakiś czas, ale wstępnie domki mogą już się umawiać :mrgreen:
To trzy dziewczynki Lajla, Ella i Ptysia. Jedzą już samodzielnie , ale mleczko to tylko z butelki. Z kuwetą jest różnie :oops: Choć doskonale wiedzą do czego służy, na razie lepiej im o niej przypominać.Każda ma inny charakter, Ella np to mały złośnik zwłaszcza jak mleko nie leci z butli to bije ją łapkami, wydając okrzyki niezadowolenia. Ale ogólnie są kochane i słodkie. Lajla to ta czarnulka, a bliżniaczki to Ella ( drobniejsza) i Ptysia.

To są te maluchy :ryk: :ryk: :ryk:

Figaro52

Post » Śro gru 01, 2010 20:21 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

Agness78 pisze:Trzymam ogromne kciuki za MIKO :oops: :ok: Musi się udać :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Zapytajcie czy on nie powinien jeszcze jakiś przeciwbólowych dostawać? wiem że opinie wetów są różne.
Niektórzy uważają że jak kotka boli łapka to będzie bardziej ostrożny.... ale ból czasem też powoduje
duże poddenerwowanie, kot nie może miejsca znaleźć i też może sobie krzywdę zrobić :roll:

Dziewczyny chylę czoła.... naprawdę kotek wymaga stałej opieki i to długotrwałej :(
Mam nadzieję że los będzie dla niego łaskawy i uda się uratować jego łapki :oops:

My też mamy taką nadzieję. Mały w tej chwili jest już spokojniejszy, je i śpi, ale przed południem cały czas marudził i Aga nosiła go caly czas.

Figaro52

Post » Czw gru 02, 2010 10:19 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

Marudził bo pewnie go jeszcze bolało :-( biedactwo, oby tylko stanoł na łapeczki.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Czw gru 02, 2010 12:35 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

A ciekawie jak dzisiaj.
I ciekawa jestem czy ta osoba, która się odezwała ws Mumbo na wrocławskich to ta sama osoba, o której rozmawiałam z Figaro. Na tą chwilę się nie odezwała więcej.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw gru 02, 2010 19:08 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

Poproszę o numer konta na PW bo mam grosik do przelania na Mikusia i resztę kociastych.
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Czw gru 02, 2010 23:14 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

Rudaa pisze:Poproszę o numer konta na PW bo mam grosik do przelania na Mikusia i resztę kociastych.

Figaro Ci podeśle nr konta jak tu zajrzy ! :1luvu: :1luvu: piękne dzięki!

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw gru 02, 2010 23:43 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

a ja wszystkie wpłaty zamieszczam w drugim poście , gdyby ktos mógł jeszcze wesprzeć Miko, byłoby super :oops:

jutro też kolejna ważna wizyta u dra Bieżyńskiego :( trzymamy kciuki!

jessi74

Post » Pt gru 03, 2010 6:04 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

jessi74 pisze:a ja wszystkie wpłaty zamieszczam w drugim poście , gdyby ktos mógł jeszcze wesprzeć Miko, byłoby super :oops:

jutro też kolejna ważna wizyta u dra Bieżyńskiego :( trzymamy kciuki!

Trzymajcie za bidaka kciuki. On kompleynie sobie teraz nie radzi, i chyba go boli bo taki smutny :oops: :oops:

Figaro52

Post » Pt gru 03, 2010 6:06 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

turkawka pisze:A ciekawie jak dzisiaj.
I ciekawa jestem czy ta osoba, która się odezwała ws Mumbo na wrocławskich to ta sama osoba, o której rozmawiałam z Figaro. Na tą chwilę się nie odezwała więcej.

Do mnie teraz też się nie odezwała ani ta pani zainteresowana Kacperkiem , ani Mumbo...ale może ta pogoda...na razie czekam.

Figaro52

Post » Pt gru 03, 2010 7:53 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

To ja wrócę z nimi na pierwszą stronę - do działu "Adopcje" i nie bede pisac, ze zarezerwowane.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt gru 03, 2010 9:25 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

jessi74 pisze:
Rudaa pisze:Poproszę o numer konta na PW bo mam grosik do przelania na Mikusia i resztę kociastych.

Wysłałam dziś 50zł :). Pieniążki na leczenie Mika i pomoc innym kociastym przekazała mi Pani Sabina z apteki w której mam staż. Opowiadałam jej co nieco i Pani Sabina jest pod wielkim wrażeniem tego co robicie Dziewczyny dla kotów :D Zadeklarowała się przekazać co jakiś czas wolny grosz na Waszą działalność. :ok:

Wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: za małego Krówka.
Obrazek Obrazek

Rudaa

Od: Pon maja 18, 2009 12:51

Post » Pt gru 03, 2010 12:36 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

Rudaa pisze:
jessi74 pisze:

Wysłałam dziś 50zł :). Pieniążki na leczenie Mika i pomoc innym kociastym przekazała mi Pani Sabina z apteki w której mam staż. Opowiadałam jej co nieco i Pani Sabina jest pod wielkim wrażeniem tego co robicie Dziewczyny dla kotów :D Zadeklarowała się przekazać co jakiś czas wolny grosz na Waszą działalność. :ok:

Wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: za małego Krówka.

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Pt gru 03, 2010 21:23 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

Jak MIKO się czuje? :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt gru 03, 2010 21:25 Re: dt Figaro,MIKIzwichnięte dwie łapki s.65 ZBIÓRKA na operację

A to Mona, jak widać człowieka aż tak się nie boi, gorzej z kotami
Obrazek
Obrazek

Figaro52

[poprzednia][następna]