** jesienna pora.....przytul SENIORA** - starszaki czekają !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 01, 2010 14:21 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

Klakierek i ta słodka, bura laleczka z działek od Lucky13 to moi ulubieńcy :1luvu:.
Ta para podbiła moje serce :!:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lip 01, 2010 18:42 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

dziękuję Wam za wieści :-)
Klakier...przypomina mi Wilczkę seniorkę z wrocławskiego schronu i trochę mojego Kefira...
Anfisa - Ty masz kocico szczęście :-)

Aha! Puma wybiera się do DT około 10 lipca!
viewtopic.php?f=13&t=105979&start=165
I coś niepokojącego z Balbinką - niby jest dom, ale coś zbyt dużo milczenia i niedomówień na wątku.
viewtopic.php?f=1&t=112992&start=270
Niech to się ułoży dla dobra koty...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lip 02, 2010 8:03 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

pisiokot pisze:Klakierek i ta słodka, bura laleczka z działek od Lucky13 to moi ulubieńcy :1luvu:.
Ta para podbiła moje serce :!:.

Mam łzy w oczach, jak sobie przypomnę, że tylko raz miałam telefon w sprawie Klakiera. Zawiozłabym go i na drugi koniec Polski, gdyby tylko ktoś zechciałby dać mu dom. On strasznie smutny jest.

Powiem mu, że jest ktoś komu się podoba :D

felis

Od: Sob cze 18, 2005 16:05

Post » Pt lip 02, 2010 8:15 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

dagmara-olga pisze:I coś niepokojącego z Balbinką - niby jest dom, ale coś zbyt dużo milczenia i niedomówień na wątku.
viewtopic.php?f=1&t=112992&start=270
Niech to się ułoży dla dobra koty...

Dlatego właśnie czekam z przeniesieniem Balbinki do postu kotów we własnych domach....

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lip 02, 2010 21:01 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

sebriel pisze:Witamy :mrgreen:
u Astry wszystko w jak najlepszym porządku
Oto fotki a pierwszego, letniego spaceru- astra wyjątkowo chętnie pozwoliła ubrać sobie szelki i smyczkę, czyżby wychodziła wcześniej w ten sposób?

Czasami było tak:

Obrazek

Albo tak

Obrazek

Na szczęście, przez większość spaceru Astra spacerowała szerokimi ścieżkami

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A po spacerze....

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt lip 02, 2010 21:43 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

ale boskie foty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pt lip 02, 2010 21:46 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

Tigra wraca z adopcji bo nie moze sie dogadać z jedna rezydenką a ja dzis jej zrobiłam testy białaczkowe aby ja zaszczepić , ale niestety wyszły pozytywne .
Czy Tigra mna jakiekolwiek szanse na dom , już nie młoda , bura , z pozytywnym testem białaczki ....
Na szczęscie nie ma żadnych objawów białaki , ale czy znajdzie dom :cry:
tu jej wątek ;
viewtopic.php?f=1&t=104925
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lip 02, 2010 21:50 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

trzymamy kciuki, niejeden senior schorowany nawet znalazl dom...musi sie udać...
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt lip 02, 2010 21:56 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

proszę o male zdjęcie Tigry, już dodałam ją w pierwszym poście
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob lip 03, 2010 7:21 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

dagmara-olga pisze:proszę o male zdjęcie Tigry, już dodałam ją w pierwszym poście

Mam problem z skopiowaniem zdjęc :oops: a sa na wątku na 1 szej str .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 03, 2010 8:44 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

moja prośba jest do zdolnej Bazyliszkowej :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob lip 03, 2010 9:41 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

Obrazek
Takie małe wystarczy? :oops:
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Sob lip 03, 2010 11:32 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

Pomniejszyłam :)
Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie lip 04, 2010 11:17 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

viewtopic.php?f=1&t=113682
KTO Z WROCŁAWIA MOŻE POMÓC ???
jessi74 pisze:nawet nie wiem od czego zacząć pisać :( zadzwoniła pani Zosia - ona dostała telefon, w sprawie pani, karmicielki, pani została z łóżku i nie wstaje, rodzina musi się nią opiekować i pani jest od nich uzależniona .... wszystkie jej koty muszą pójść na bruk, albo do schroniska..... ręce mi odpadły..... bo to koty po przejściach, zabierane z ulicy.... koty 10 -12 letnie......
może dla kilku chociaż znajdzie się dt :oops: :oops: czy ktoś mógłby podejść dzisiaj z aparatem zdjęcia porobić :oops: proszę..... czasu tak mało........

udało mi się dowiedzieć, że kotków jest 7, większość starsze, około 10-12 letnie , są w miarę dobrej kondycji, były szczepione, nic więcej narazie nie wiem :oops:
jutro rodzina tej pani chce je zawieźć do schroniska...... pomóżmy kotom....
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie lip 04, 2010 14:05 Re: *** na łebku szron - potrzebny dom*** SENIORZY czekają !

Gdybym nie maiła takiego przepełnienia .....

Tigra ma DS :)
Wczoraj spędziłam w nowym domku Tigruni kikadziesiąt minut , zwiedziła całe mieszkanie łącznie z balkonem ( niestety nie jest zabezpieczony , ale miejmy nadzieje że nie spadnie ) .
Tigrunia dopiero w nocy zrobiła siku do kuwety a kupala na kocyk który ja jej tam zaniosłam , w nocy wcisneła sie w najciemniejszy kąt w mieszkaniu , niestety nie je i nie pije . Wczoraj wiewczorem tez ją profilaktycznie odpchliłam .
Tigra ma wiele starych i nowych ran , blizn po atakach Kluski :evil: a najwiecej na karku i buzince ....
Niepokoi mnie fakt iż w wrześniu wraca do domu ze swym ukochanym kotem Kazimierzem córka tej Pani i mam nadzieje że jesli zrobia testy na białake Kazikowi i jak go zaszepia to nie bedzie ryzyka , a i mam nadzieje ze Kazik zaakceptuje Tigre i nie bedzie jej prześladać...
Jutro Pani idzie do pracy a ja ide tam do niej posiedzieć aby nie byłas zbyt długo sama .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]