S.K. NIEKOCHANE XII- ciagle nowe w pilnej potrzebie :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 06, 2009 23:55 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

tangerine1 pisze:Zakochałam sie dzisiaj w Zyfice
jaka to cudna kicia :1luvu:
i prawie długowłosa, bardzo jest puchata 8)

mamy ten sam gust ;) Zyfica jest cudna
ok moja ulubienica no.1 pozostaje Niania
dziś ją ładnie wyczesałam z kołtunów, przy okazji przejechałam szczotką pół kociarni ;)
nawet Figaro była zadowolona, za to Balbinka krotko i dosadnie pokazała mi łapa co sadzi o pomyśle szczotkowania
wyszło z nich kudłów na porządną poduszkę ;)

tez bardzo martwię się o Haneczke, okropnie patrzeć na nią w tej budzie, lada dzień się rozchoruje, oczka już mokre
ogromnie potrzebuje ciepłego spokojnego DT lub marzenie DS
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Pon gru 07, 2009 1:04 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Nie udało mi się dziś dotrzeć, ale czytam wieści z wielką radością - Filemon, maluszki no i przede wszystkim - te biedne staruszki... Słów nie mam :) Oby im się udało...
Jak się miewa i czuje Maciuś? Dalej jest taki przerażony?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon gru 07, 2009 10:15 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

wiesz co-Macius chyba nie jest przerazony
on taki spokojny, duzo spiacy kot jest.
wczoraj zajrzałam mu dokładnie do pyszczka i tez mi sie wydaje ,ze z niego wcale nie jest az taki starusze

haneczka oczywiscie znów w budzie

no, ale mnie najbardziej martwi Skowron :roll:

w schronisku dzis był taaaaaakkiii spokoj i cisza :mrgreen:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon gru 07, 2009 10:35 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

To prawda, że atmosfera w schronisku jest bardzo przyjazna. Mam taką cichą nadzieję, że kociaste choć trochę wyczuwają te ciepłe emocje które tam przynoszą ludzie :oops:

Normalnie miałam łzy w oczach, jak widziałam czarną trójkę zabieraną do Wrocławia, to taka wspaniała sprawa! One są tak strasznie zaniedbane i schorowane, że bez badań i kilku zabiegów zdrowotno - estetycznych byłoby pewnie dużo trudniej znaleźć im dom :ok:

Takie cudowne mamy kociaki na kociarni... Przepiękna Lukrecja - puchaty i błyszczący węgielek kłócący się z innymi kotami o ludzką rękę... kolorowa burasia Fedora - delikatny przytulasek... rewelacyjne Fercie - najbardziej miziaste kicie kociarni... no i oczywiście Lucek... który robi się coraz bardziej smutny i nawet mnei wczoraj ugryzł 8O

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Pon gru 07, 2009 13:34 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Jestem pod wrażeniem, szczególnie p. kierowniczki w czapie Mikołaja i ręcznie robionej kartki dla Małej :1luvu:

Jak jest taka współpraca, to i kotom musi być coraz lepiej, jeszcze żeby było mniej porzucanych...
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pon gru 07, 2009 14:28 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Głupia ta Haneczka :evil:
po co siedzi w budze jak w srodku ma ciepło :(
martwie sie, ze w koncu złapie tam zapalenie płuc, to domowa przerazona koteczka :( .

Co z tym Skowronem :(
niech on sie nie wygłupia z chorowaniem, bo to ciezki kot do leczenia :(
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon gru 07, 2009 17:11 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

kaja555 pisze:Jak jest taka współpraca, to i kotom musi być coraz lepiej, jeszcze żeby było mniej porzucanych...

o
i w tym najwiekszy sęk :(
oby było mniej porzucanych
bo przy totalnym przepełnieniu jakie zdarza sie latem-nie ma szans na brak nieszczesc :(

Mała1

Post » Pon gru 07, 2009 22:39 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Gdyby ktoś potrzebował to mięso moze byc w środę.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto gru 08, 2009 9:19 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Mała mam dla Ciebie 18 kostek miesa. Ty masz gdzie je schowac w zamrazarce? czy mam to trzymac na razie?

mika_xx

Od: Pon lis 27, 2006 22:51

Post » Wto gru 08, 2009 11:59 Re: NiekochaneXII-prosze na razie nie pisac

mika-trzymaj na razie, musze pomyslec :wink:

...a w schronisku....

wczoraj dom znalazł :D
Harley-ponoc tak wtulił sie w swoja pania,ze nie sposob było go odkleic :wink:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

:arrow: Harley- 535/ 09
od 17 10 w schr
kastracja 28 10
felowax 18 10

Obrazek Obrazek[/quote]

i ten czarny podrostek, ktory juz strasznie płakał sam w klatce

:arrow: chłopak- / 09
szczepiony
kastracja 30 11
pól roczny kotek
Obrazek

bede dzwonic do domków

Na kociarni nadal Skowron najsłabiej
w klatkach oki

jest nowa podrostkowa burasia-nie mam fotki

I UWAGA.....
Dzwoniła do mnie potem jeszcze raz p Ula-ze dzwoniła pewna pani z Niemiec-bardzo zainteresowana Ferciami..razem
tylko pytała co z czipami itd.
Ma dzwonic jeszcze, dostanie moj nr i maila
bo powiedziałam,ze jesli pokryje koszty( z moze sie nimi podzielimy-jak myslicie?0, to my wezmiemy je na tymczas i porobimy co trzeba
no ,ale najpierw muszez babeczka pogadac :P
popytac co z transportem itd
Znalazła Fercie na necie :P

Mała1

Post » Wto gru 08, 2009 12:06 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

O kurcze, to bylaby szansa:))
Może dziewczyny by sprawdziły kto to chce. W końcu pare osób w Niemczech jest. może akurat gdzies blisko.

Lidka

Post » Wto gru 08, 2009 12:24 Re: NiekochaneXII-prosze na razie nie pisac

:arrow: kicia
od 5 12 w schronisku

Obrazek

to pani NORMA

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

:arrow: 626 / 09 - kicia , strasznie przestraszona, o ktorej pisałam kilka dni temu
fel 3 12
Obrazek Obrazek

a to MARGARETKA

i nic to że nie ma w sobie nic żółtego :wink:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto gru 08, 2009 13:11 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Mała, jeśli ta pani z Niemiec do Ciebie zadzwoni i będzie naprawdę zdecydowana wziąć Fercie, pokryć koszt czipów (nie mam pojęcia jaki to koszt :?: dowiem się i może pomoge też finansowo) to ja wezmę je do siebie na tymczas i załatwię co trzeba.
Cały czas myślę o Puszku, ale nawet gdyby było coś nie tak (odpukać :evil: ), to będę negocjować czas, skoro będę miała pewność, że dziewczynki mają zaklepany dom.

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Wto gru 08, 2009 13:42 Re: S.K. NIEKOCHANE XII- kolejne seryjne dostawy kocie :(

Kurde, ma ktoś kawałek miejsca?

viewtopic.php?f=1&t=104626

Ona nie może trafic do schronu w Sosnowcu:(((

Lidka

Post » Wto gru 08, 2009 15:48 Re: NiekochaneXII-prosze na razie nie pisac

Mała1 pisze:
I UWAGA.....
Dzwoniła do mnie potem jeszcze raz p Ula-ze dzwoniła pewna pani z Niemiec-bardzo zainteresowana Ferciami..razem
tylko pytała co z czipami itd.
Ma dzwonic jeszcze, dostanie moj nr i maila
bo powiedziałam,ze jesli pokryje koszty( z moze sie nimi podzielimy-jak myslicie?0, to my wezmiemy je na tymczas i porobimy co trzeba
no ,ale najpierw muszez babeczka pogadac :P
popytac co z transportem itd
Znalazła Fercie na necie :P

Byłoby super!!!

Cieszę się z domku Harleya :D
To taka słodka przylepa :1luvu:
I samotny czarnuszek też w domu-oby ludzie okazali cierpliwość,bo to mały cykor jest :?

Lidziu-ciągle jakaś bieda w potrzebie :cry:
Lidziu-co z tym domkiem w Bytomiu?Wiesz coś?Muszę wreszcie coś postanowić z moją osiedlową buraską :(
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

[poprzednia][następna]