Smoczek zaginęła 10.1.07(5) Kluski juz w DS - FOTY str 85

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 08, 2011 20:31 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Gryzia z Kizią i Lilu Obrazek

Elwirka

Od: Sob lip 01, 2006 22:30

Post » Czw wrz 08, 2011 20:34 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

Witaj Zosiu i kociaste Piękności :1luvu:
trzymamy za wszystkie Wasze sprawy :ok:
no i ściskamy wirtualnie
szkoda że nie na żywo ale ciągle nie ma okazji

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob wrz 17, 2011 20:38 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

Gorąco pozdrawiam i za wszystkie sprawy :ok: :ok: trzymam.
ObrazekObrazekObrazek
Gryzia z Kizią i Lilu Obrazek

Elwirka

Od: Sob lip 01, 2006 22:30

Post » Czw wrz 22, 2011 18:21 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

CZY KTOŚ JESZCZE PAMIĘTA ZIUCIKA KIEDYŚ ,A TERAZ DIMKĘ?
Obrazek

fonja

Od: Sob kwi 11, 2009 9:22

Post » Pt wrz 23, 2011 10:37 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

ja pamiętam, darzyłam platoniczną miłością uszy Józefa.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt wrz 23, 2011 10:40 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

Jaki piekny facet z tego nietoperka :love:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt wrz 23, 2011 14:18 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

[quote="fonja"]CZY KTOŚ JESZCZE PAMIĘTA ZIUCIKA KIEDYŚ ,A TERAZ DIMKĘ?
Obrazek[/quote
Cudo :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Sob wrz 24, 2011 0:07 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

To moj Ziucik i moje uszy !!!!! Prosze o dalsze zachwyty !!!
:)
Fonja, dzieki za wstawienie tego wspanialego latawca :)

ps ja nie mam sily nawet sniadania sobie zrobic, poniewaz
mam do ogarniecia prace i znowu x kotow + 2 .... i jak nie ma nic pilnego (a prawie zawsze jest) to padam i zasypiam w kazdym momencie..

Te 2 to Maluch (Apsik z Czyzynskiej) oraz Pilka (Gertruda - z ?)
podrzucone mi podstepnie przez Lutre ...
Maluch juz prawie oswojony (4 tyg), Pilka dziczy dosc mocno
(2-3 tyg) ale wykazuje chec poprawy ;)

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pon wrz 26, 2011 8:54 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

pozdrowionka :kotek: od całej mojej bandy..

Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt wrz 30, 2011 2:43 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

Zowisia pisze:Te 2 to Maluch (Apsik z Czyzynskiej) oraz Pilka (Gertruda - z ?)
podrzucone mi podstepnie przez Lutre ...
Maluch juz prawie oswojony (4 tyg), Pilka dziczy dosc mocno
(2-3 tyg) ale wykazuje chec poprawy ;)

Pilka to ta jego siostra? Apsik był u mnie przekochany, zupełnie nie jak dziki kot, za to siestra zrobiła mi z palca salceson :twisted:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Sob paź 01, 2011 21:52 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

mikela pisze: Pilka to ta jego siostra? Apsik był u mnie przekochany, zupełnie nie jak dziki kot, za to siestra zrobiła mi z palca salceson :twisted:

Apsik Maluch jest bardzo w porzadku, troche niesmialy ale bardzo przytulny i doskonale sie sprawuje, Pilka Gertruda nie jest jego siostra, tylko kumpelka, przyszla pozniej i jest z innego miejsca, nie wiem jakiego. Jest ok miesiaca mlodsza. I ona wlasnie robi mi z rak mielonke .. :( wciaz dziczy i nie daje sie zlapac. A tu oczy zakrapiac trzeba..
No coz, na razie daje jej czas, i moze od poniedzialku wybierzemy sie ja szczepic, i wet ja zaczaruje jakos ...
fotki sie robia :)

Zowisia

Post » Sob paź 01, 2011 22:15 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

Zowisia pisze:
mikela pisze: Pilka to ta jego siostra? Apsik był u mnie przekochany, zupełnie nie jak dziki kot, za to siestra zrobiła mi z palca salceson :twisted:

Apsik Maluch jest bardzo w porzadku, troche niesmialy ale bardzo przytulny i doskonale sie sprawuje, Pilka Gertruda nie jest jego siostra, tylko kumpelka, przyszla pozniej i jest z innego miejsca, nie wiem jakiego. Jest ok miesiaca mlodsza. I ona wlasnie robi mi z rak mielonke .. :( wciaz dziczy i nie daje sie zlapac. A tu oczy zakrapiac trzeba..
No coz, na razie daje jej czas, i moze od poniedzialku wybierzemy sie ja szczepic, i wet ja zaczaruje jakos ...
fotki sie robia :)

Już się wyjaśniło, siostra Apsika (jedna z nich, oczywiście) jest od wczoraj u mnie :)
Strasznie się cieszę, że znalazł u Ciebie domek :1luvu:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt

mikela

Post » Sob paź 01, 2011 23:06 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

mikela pisze:
Już się wyjaśniło, siostra Apsika (jedna z nich, oczywiście) jest od wczoraj u mnie :) Strasznie się cieszę, że znalazł u Ciebie domek :1luvu:

O nie nienie ... niestety to tylko TYMCZdomek ... :? ja mam juz dawno wszelkie rozsadne limity wyczerpane ....
Musi Maluch szukac sobie swojego krolestwa, ktore mam nadzieje znajdzie szybko.

A bardzo mnie ciekawi, jak sie siostra Apsika ma i sprawuje ?
Ktora to ? Telma czy Karla, dziksza czy mniej dzika - nie rozroznialam ich prawie ... obie stale chowaly sie za pralka :(

Zowisia

Post » Sob paź 01, 2011 23:22 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

Zowisia pisze:
mikela pisze:
Już się wyjaśniło, siostra Apsika (jedna z nich, oczywiście) jest od wczoraj u mnie :) Strasznie się cieszę, że znalazł u Ciebie domek :1luvu:

O nie nienie ... niestety to tylko TYMCZdomek ... :? ja mam juz dawno wszelkie rozsadne limity wyczerpane ....
Musi Maluch szukac sobie swojego krolestwa, ktore mam nadzieje znajdzie szybko.

A bardzo mnie ciekawi, jak sie siostra Apsika ma i sprawuje ?
Ktora to ? Telma czy Karla, dziksza czy mniej dzika - nie rozroznialam ich prawie ... obie stale chowaly sie za pralka :(

Nawet, jeśli tymczasowy, to i tak dziękuję, że go przyjęłaś :ok:

U mnie obecnie jest Telma. Czy dziksza...trudno powiedzieć, bo gdy były razem, Karla była bardziej agresywna, zdecydowana, ale też bardziej śmiała. Telmę poznałam, o dziwo, od razu :) Karla jest trochę bardziej popielata, a Telma na leciutką bliznę na uszku. Ale fakt, podobne są do siebie bardzo.
Ona jest bardzo przestraszona, trzeba uważać, aby nie wykonywać przy niej gwałtowniejszych ruchów, nie podnosić głosu, bo zaraz czmycha. Niemniej jednak, gdy tylko wezmę ją na ręce, zaczyna mruczeć, wtula łebek, szuka schronienia. Wydaje mi się, że, gdy się trochę nad nią popracuje, będzie to bardzo proludzki kot. U mnie wczoraj też się chowała, dziś zaczęła wyłazić z kątów, ale jak tylko się ruszę, ucieka.
[/url]Obrazek

mikela

Post » Wto paź 04, 2011 9:53 Re: Smoczek zaginęła 10.1.07(5);desant Preguskow; Buu OK w DS

Ta druga siostra tak samo robi, na rękach się tuli i mizia, a puszczona ucieka i chowa. Ale Ania W. cierpliwie ją socjalizuje.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]