Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zowisia pisze:Te 2 to Maluch (Apsik z Czyzynskiej) oraz Pilka (Gertruda - z ?)
podrzucone mi podstepnie przez Lutre ...
Maluch juz prawie oswojony (4 tyg), Pilka dziczy dosc mocno
(2-3 tyg) ale wykazuje chec poprawy
mikela pisze: Pilka to ta jego siostra? Apsik był u mnie przekochany, zupełnie nie jak dziki kot, za to siestra zrobiła mi z palca salceson
Zowisia pisze:mikela pisze: Pilka to ta jego siostra? Apsik był u mnie przekochany, zupełnie nie jak dziki kot, za to siestra zrobiła mi z palca salceson
Apsik Maluch jest bardzo w porzadku, troche niesmialy ale bardzo przytulny i doskonale sie sprawuje, Pilka Gertruda nie jest jego siostra, tylko kumpelka, przyszla pozniej i jest z innego miejsca, nie wiem jakiego. Jest ok miesiaca mlodsza. I ona wlasnie robi mi z rak mielonke ..wciaz dziczy i nie daje sie zlapac. A tu oczy zakrapiac trzeba..
No coz, na razie daje jej czas, i moze od poniedzialku wybierzemy sie ja szczepic, i wet ja zaczaruje jakos ...
fotki sie robia
mikela pisze:
Już się wyjaśniło, siostra Apsika (jedna z nich, oczywiście) jest od wczoraj u mnieStrasznie się cieszę, że znalazł u Ciebie domek
Zowisia pisze:mikela pisze:
Już się wyjaśniło, siostra Apsika (jedna z nich, oczywiście) jest od wczoraj u mnieStrasznie się cieszę, że znalazł u Ciebie domek
O nie nienie ... niestety to tylko TYMCZdomek ...ja mam juz dawno wszelkie rozsadne limity wyczerpane ....
Musi Maluch szukac sobie swojego krolestwa, ktore mam nadzieje znajdzie szybko.
A bardzo mnie ciekawi, jak sie siostra Apsika ma i sprawuje ?
Ktora to ? Telma czy Karla, dziksza czy mniej dzika - nie rozroznialam ich prawie ... obie stale chowaly sie za pralka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 111 gości