Paluch: kot z FIV + zly stan, FIP ['] w klatce dzieki dyr

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 25, 2009 14:43 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Dzisiaj będę rozmawiać wieczorem z nowym domkiem porzuconej burasi,dam znać co z tymi szczepieniami.Tillibulek obawiam się,że ten bury koteczek nie został przez nikogo adoptowany w niedzielę,a szkoda go, bo to niesamowity miziak,tylko chudziutki bidulek.Ja prawdopodobnie w sobotę będę na Paluchu oddać transporterek ,postaram się zorientować co z nim.

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Śro lis 25, 2009 14:49 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Miniboni, Never - jesteście pewne co do tego domku dla kici? Czy domek bez wsparcia w przyszłości da sobie radę w przypadku leczenia i dalszych szcepień lub innej profilaktyki? Sorki, ze o to pytam :oops:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro lis 25, 2009 14:55 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Jestem pewna,że to będzie najlepszy domek dla kici,bierze ją moja przyjaciółka,ma juz jednego wykastrowanego kocura,bardzo dba o niego,musiałam ją długo namawiać,bo rok temu wzięły inną kotkę z Palucha,która po tygodniu zdechła,poszła kupa kasy na leczenie i na dodatek jej rezydent został zarażony od tamtego grzybicą.

miniboni17

Post » Śro lis 25, 2009 15:07 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

miniboni17 pisze:Dzisiaj będę rozmawiać wieczorem z nowym domkiem porzuconej burasi,dam znać co z tymi szczepieniami.Tillibulek obawiam się,że ten bury koteczek nie został przez nikogo adoptowany w niedzielę,a szkoda go, bo to niesamowity miziak,tylko chudziutki bidulek.Ja prawdopodobnie w sobotę będę na Paluchu oddać transporterek ,postaram się zorientować co z nim.

wielka szkoda, to taki slodki dzieciak jest, a juz tak sie ucieszylam, ze poszedl do domu :( mial jakis strupek na uszku - jak Ci sie uda go znalezc to daj znac!!

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro lis 25, 2009 17:29 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Ja domku dla buraski nie znam, ale wierze miniboni - ona by tej kotki nie oddala w zle rece. natomiast martwie sie kotke - jesli caly czas nie je, jak sobie da rade po sterylce? :( I potem znowu zmiana otoczenia. Jesli jakos moge pomoc, daj znac miniboni, naprawdę daj znac bez zadnego lamania sie. A moze ona jest przywyczajona do smierdzacej karmy, np. whiskas / kitekat i lepszej nie umie jesc? albo trzeba ja wzmocnic kroplowkami? w razie czego - gdyby cokolwiek sie dzialo dawaj znac tel., będziemy kombinowac pomoc. Ona bardzo duzo ostatnio przezyla - smierc pani, wyrzucenie z domu - strasznie mi jej szkoda :( To dorsly kot, taka depresja u niej moze zle sie skonczyc, dlatego musimy byc czujni.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro lis 25, 2009 17:30 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

A - jeszcze x stron wczesniej ktos pytal o koteczke z lapka w gipsie - no niestety, jeszcze jest w schronie. I oczywiscie - ma kk.... :(

Never

Post » Śro lis 25, 2009 18:11 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Dzisiaj w nocy kotka wyszła i zjadła całą miseczkę karmy,a nawet zrobiła siusiu.Dzisiaj też troszkę zjadła,a co do karmy;poprzedni właściciel powiedział,żeby nie kupować jej " drogiego" Whiskasu" bo jest ona przyzwyczajona do tańszej.

miniboni17

Post » Śro lis 25, 2009 18:21 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

ojoj... biedna kicia... to chyba dla niej najlepiej że już do poprzedniego domu nie wróci... (jeśli whiskas był tam traktowany jako luksusowa karma...)
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Śro lis 25, 2009 18:30 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

miniboni17 pisze:poprzedni właściciel powiedział,żeby nie kupować jej " drogiego" Whiskasu" bo jest ona przyzwyczajona do tańszej.

Obrazek
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro lis 25, 2009 18:44 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

ja to zaluje, ze go nie dorwalam - moniboni szybko na boku zaltwila z nim sprawe. chcialam mu zyczyc, zeby na starosc sam skonczyl w przytulku :?

Never

Post » Śro lis 25, 2009 22:55 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

miniboni17 pisze:Dzisiaj w nocy kotka wyszła i zjadła całą miseczkę karmy,a nawet zrobiła siusiu.Dzisiaj też troszkę zjadła,a co do karmy;poprzedni właściciel powiedział,żeby nie kupować jej " drogiego" Whiskasu" bo jest ona przyzwyczajona do tańszej.

Biedactwo kochane - to whiskas był traktowany jak luksus... :evil:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro lis 25, 2009 23:02 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Bazarek na Paluszki

Ponownie wklejam link do bazarku, na który fanty przekazała miniboni, za co serdecznie dziękujemy :)
viewtopic.php?f=20&t=103979
Są już ceny. Zapraszam
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Śro lis 25, 2009 23:40 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

To i ja się przypomnę :wink:

Nowe paski dla Paluszków...
viewtopic.php?f=20&t=103970

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro lis 25, 2009 23:45 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

Never,nie będzie potrzebna pomoc finansowa na szczepienia dla porzuconej burasi,domek bierze wszystko na siebie,wiedzą też ,że kotka narazie jest nieufna,najważniejsze,że zaczęła jeść i nawet dziś dała się pogłaskać przez chwilę.W piątek idzie do nowego domku

miniboni17

Post » Śro lis 25, 2009 23:59 Re: Paluch:promujcie bazarek,od tego zalezy los kolejnego kota

A - jeszcze x stron wczesniej ktos pytal o koteczke z lapka w gipsie - no niestety, jeszcze jest w schronie. I oczywiscie - ma kk.... :(

Never, napisz proszę jaka kotka
miałam domek dla koteczka ze złamaną łapką, ale niestety dziś odszedł, możeby się ta Pani dała namówić na innego biedaka
AnielkaG

[poprzednia][następna]