Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lusesita pisze:ja tu o poradę proszę, a nie dyskusję o parówkach przyszłam prowadzić
Basica pisze:lusesita pisze:ja tu o poradę proszę, a nie dyskusję o parówkach przyszłam prowadzić
Lu, słoneczko, nie piekl sie tak, bo sie zagotujeszja tylko chciałam stwierdzić fakt, że trafiły Ci sie niezwykle inteligentne kociuchy
lusesita pisze:Basica pisze:lusesita pisze:ja tu o poradę proszę, a nie dyskusję o parówkach przyszłam prowadzić
Lu, słoneczko, nie piekl sie tak, bo sie zagotujeszja tylko chciałam stwierdzić fakt, że trafiły Ci sie niezwykle inteligentne kociuchy
Kochana, nie pieklę się, tylko chciałam sie podroczyć, ale Ty nie podchwyciłaś wątku
Basica pisze:nie chcę wąteczku zaśmiecać prywatąpodroczyć sie z Tobą mogę przy kilonku
naleweczki po skończonym dyżurku
No nieBasica pisze:nie chcę wąteczku zaśmiecać prywatąpodroczyć sie z Tobą mogę przy kilonku
1969ak pisze:No nieBasica pisze:nie chcę wąteczku zaśmiecać prywatąpodroczyć sie z Tobą mogę przy kilonku
A co z nami?
1969ak pisze:Uff, ale jak napisałam w poprawionym poście - też chcemy naleweczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 63 gości