Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 24, 2009 10:04 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

Część naszego "zwierzyńca" :D ( jeszcze z Itusią )
Obrazek
i "kotowisko" :D
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw wrz 24, 2009 11:13 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

Kropeczka13 pisze:Część naszego "zwierzyńca" :D ( jeszcze z Itusią )
Obrazek
i "kotowisko" :D
Obrazek

:P :P :P widzę że wszzstkie miejsca do spania zajęte :ryk: to wam chyba tylko balkon zzostal :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw wrz 24, 2009 11:46 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

:1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw wrz 24, 2009 16:28 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

Doszlyśmy komisyjnie w składzie ja i junior do wniosku , że Klawisz czyli Ziutek zostaje u nas na stałe! :mrgreen: Nie oddam kota który jest tak miziasty ze miziastego bardziej chyba nie ma. Właściwie to nie jest kot tylko mój cień, który za mną podąża i w dodatku mnie depta :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw wrz 24, 2009 16:50 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

majencja pisze:Doszlyśmy komisyjnie w składzie ja i junior do wniosku , że Klawisz czyli Ziutek zostaje u nas na stałe! :mrgreen: Nie oddam kota który jest tak miziasty ze miziastego bardziej chyba nie ma. Właściwie to nie jest kot tylko mój cień, który za mną podąża i w dodatku mnie depta :mrgreen:

:lol: Majka, działasz zupełnie jak ja, tylko patrzec jak mnie dogonisz w liczebności kotów :wink: albo miziasty albo przytulasty a....serce nie sługa :wink: :ryk:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw wrz 24, 2009 17:27 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

Już kóniec ani jednego więcej , a ja słowa dotrzymuję- 7 i 3/4 to dość. Tym bardziej , ze na domek dla Borówy vel Stefy nie ma co liczyć :evil: No teraz pisze i od razu klawisz przylazł i łeb na klawisze położył. :mrgreen: Szkoda , tylko że jaki kolorowy nie jest tylko taka pospolyta krówka :evil:
Obrazek

majencja

Post » Czw wrz 24, 2009 18:16 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

Majka nie rób se jajców 8O 8O 8O

Ja Cię proszę nie mogę. Mam takiego stresa że nom masakra.......

Wykończycie mnie "baby" :twisted: :twisted: :twisted:
Psychicznie oczywiście bo fizycznie nie ma szans :twisted:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 24, 2009 18:44 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

A Pedro jest po oficjalnych chrzcinach i otrzymał imię.....BIMBER :ryk:
Obrazek

majencja

Post » Czw wrz 24, 2009 19:13 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

majencja pisze:A Pedro jest po oficjalnych chrzcinach i otrzymał imię.....BIMBER :ryk:

:) no ładnie ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw wrz 24, 2009 19:32 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

Informuje, ze "dzuma i cholera" w naszej gromadce sa czesciowo pod kontrola :wink:
Antybiotyk w tabletkach pomaga tylko troche, wiec od dzis podajemy calej gromadce do oczu i nosa antybiotyk Floxal w kroplach , wzbogacony Feliserinem(byly serocat), czyli kocim serum.
Koty nie sa zachwycone zakraplaniem a my nie jestesmy zachwyceni stanem naszego konta :lol:
Ale te krople z dodatkiem serum mamy juz wyprobowane, pomogly Mince przezwyciezyc atak kaliciwirusa.

Bente tez troche psika i kicha, bedziemy musieli odlozyc termin drugiego szczepienia :(
Ale mloda biega, bawi sie z Pepe, zjada gore jedzenia i morduje zabawki.
Strasznie jest pocieszna i czasem niezgrabna, skacze jak zabka :D

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Czw wrz 24, 2009 20:49 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

No to super wieści do nas napływają :lol: Majka jak sobie wychowałaś Ziutka vel Klawisza na cycku :lol: to juz faktycznie musiał osiąść na stałe :lol: a że krówka weźmiemy trochę farby pojedziemy i pomalujemy :lol: jak sobie będziesz życzyła :lol: :lol: a i bardzo dziękuję za wpłatę (coś mi się wydaje, że z solidną dopłatą :lol: ) plecaczek z KB doszło :lol: rozliczenie jak zwykle na koniec miesiąca.
Moniko trzymamy kciuki za całe towarzystwo i proszę tak po kolei wymiziać kocinki :lol:
Jeszcze jedno na kociarni tylko paczka żwirku, pojechałam po odbiór żwirku z myślą zawiezienia na kociarnię i niestety pocałowałam klamkę :? postaram się jutro jakoś to załatwić :)
A Gosi strasznie dziękuję za wysprzątanie kociarni :lol: normalnie dziś zachodzę czyściutko jak w pudełeczku, myślę sobie Dorotka bo rano była, a Dorotka mówi że to tak jeszcze czysto po Gosi dyzurze :lol:
Zresztą dziewczyny wszystkim Wam bardzo dziękuję za dyżury na kociarni i widziałam, że przyszły tydzień też super obstawiony :lol: Jesteście super tylko chyba takie skromniutkie :lol: :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw wrz 24, 2009 21:27 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

A Ja czekam jak na szpilkach już na Martę. Są już w Polsce. Właśnie pomału jadą do Sosnowca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 24, 2009 21:49 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

MIKUŚ pisze:A Ja czekam jak na szpilkach już na Martę. Są już w Polsce. Właśnie pomału jadą do Sosnowca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No Baśka to daj sygnała jak dojadą :D kolacja już gotowa :D

terenia1

Post » Czw wrz 24, 2009 22:27 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

A oto część lokatorów naszej Kociej Chatki :D rodzeństwo dziewczynki to pręguski, ale one jeszcze troszkę się boją, od karmicielki :twisted: miała w tamtym roku wysterylizować kotkę i niestety nie zrobiła tego :twisted:
Obrazek

terenia1

Post » Czw wrz 24, 2009 22:33 Re: Sosnowiec- dużo kociaków szuka domków stałych i tymczasów!

To rudy Edwinek jeszcze smarka chłopak niestety :( i wystarszony jeszcze, ale powolutku idzie ku lepszemu, dziewczyny znalazły go na osiedlu
Obrazek

terenia1

[poprzednia][następna]