Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moni_citroni pisze:Cieszymy sie z DS dla Pyzdraka
Kicia_ pisze:U Długouchego i Mirka wszystko dobrze. Po przyjeździe Mirek trochę pokichiwał i martwiłyśmy się, żeby coś się nie rozwinęło, ale doszedł do siebie.
dzonss pisze:A ja zapomniałam napisać o ostatnich wiadomościach od Filecika.
Ciągle jest leczony, futerko podobno zaczęło już odrastać (wcześniej gubił bardzo włosy i drapał się), ale zdarzyły mu się 2 ataki drgawek. Domek ma nadzieję, że nie będzie 3 razu bo to by oznaczało rozpoczęcie leczenia przeciw padaczcePotrzebne dobre fluidy wysyłane pozazmysłowo na drugi koniec Polski, żeby te choróbska odpędzić wreszcie od naszego Fileta...
Biedaczek zasłużył sobie na trochę spokoju a tu ciągle coś się dzieje
dzonss pisze:A ja zapomniałam napisać o ostatnich wiadomościach od Filecika.
Ciągle jest leczony, futerko podobno zaczęło już odrastać (wcześniej gubił bardzo włosy i drapał się), ale zdarzyły mu się 2 ataki drgawek. Domek ma nadzieję, że nie będzie 3 razu bo to by oznaczało rozpoczęcie leczenia przeciw padaczcePotrzebne dobre fluidy wysyłane pozazmysłowo na drugi koniec Polski, żeby te choróbska odpędzić wreszcie od naszego Fileta...
Biedaczek zasłużył sobie na trochę spokoju a tu ciągle coś się dzieje
Kicia_ pisze:Też dostałam dziś ciepłego maila od domku Pyzdraczka. Pisze w nim, że Pyzdraczek lubi leżeć na kolanach i się miziać, ociera się główką o rękę domagając jeszcze. Tylko tyle, że na kolanka trzeba go wziąć, nie zważając na ostrzegawcze warczenie. Sam jeszcze nie przychodzi, ale pewnie niedługo zacznie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 50 gości