magicmada pisze: Tylko nie wierzę, że ten wypas to Amigo.
No, ten sam

Może się wybierzesz w przyszły weekend, to sama zobaczysz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magicmada pisze: Tylko nie wierzę, że ten wypas to Amigo.
magdaradek pisze:Mam nadzieję, że uda mi się odwiedzić wreszcie schronisko za tydzień.
pisiokot pisze:magdaradek pisze:Mam nadzieję, że uda mi się odwiedzić wreszcie schronisko za tydzień.
No, ja myślę![]()
i mam nadzieję, że ciocia Magic też poświęci kawałek weekendu dla kociastych
andorka pisze:Dziewczyny, bardzo gorąca prośba o pomoc.
W związku z tym, że tempo Gośki jest zawrotne kończą nam się talony na darmowe sterylki, a ciąć trzeba, bo w tej chwili prawie każda złapana kotka jest zaciążona.
Prosimy niech każdy kto może przejdzie się do którejś z wymienionych niżej instytucji po wnioski. Myśmy już na siebie limit wyczerpały już chyba z górką. Z podstęplowaniem w UM nie ma problemu - to już mogę załatwić sama. Zależy nam na skierowaniach do Futrzaka zarówno na kotki jak i kocurymokkunia pisze:INFORMACJA O DARMOWYCH STERYLIZACJACH W 2009R.W dniu 10 marca 2009 r. rozpoczynamy akcję bezpłatnej sterylizacji i kastracji dziko żyjących kotów na terenie miasta Łodzi w ramach „Programu zapobiegania bezdomności zwierząt na terenie miasta Łodzi”. Akcja prowadzona będzie w pięciu lecznicach na terenie miasta Łodzi.
Lecznice biorące udział w akcji:
Gabinet Weterynaryjny „Futrzak”
Łódź, ul. Sobótki 5 tel: 230-99-41
www.futrzak.net.pl
Przychodnia dla Zwierząt
Łódź, ul. Felińskiego 7 tel: 647-15-62
Gabinet Weterynaryjny „Pod złotym psem”
Łódź, ul. Więckowskiego 25 tel: 236-15-46
Przychodnia Weterynaryjna „Pies czyli kot”
Łódź, ul. Wyszyńskiego 5/12 tel: 688-72-15
Gabinet Weterynaryjny „Amicus”
Łódź, ul. Maćka z Bogdańca 1 tel: 670-17-62, 793-010-039
Przed zgłoszeniem się do lecznicy należy uzyskać skierowanie od jednej z organizacji:
Fundacja Izy Milińskiej „KOCIA MAMA” tel: 604-952-581
Fundacja Niechciane i Zapomniane SOS dla Zwierząt, ul. Naruszewicza 15/179,
tel: 604-172-520
Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami, ul. Piotrkowska 117, tel:632-05-02
Straż dla Zwierząt w Polsce, tel: 784-632-654
Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce, Pl. Komuny Paryskiej 6,
tel: 250-51-29
Fundacja „AZYL” ul. Polna 21a, tel: 611-60-33
Stowarzyszenie „Schronisko” ul. Marmurowa 4, tel. 617-27-37
i potwierdzić je w Wydziale Gospodarki Komunalnej UMŁ, ul. Piotrkowska 175, pok. 204, tel: 638-49-01
pisiokot pisze:Nie widziałam Kredki - ale w jedynce, w samym rogu za koszem siedzi jakieś biedactwo czarno-białe, troszkę posykuje, ale absolutnie nieagresywne. Kicia dłużej głaskana uspokaja się.
mokkunia pisze:Ja sobie tak myślę, że nowa siła roboczaby się przydała na weekendy. Nas ledwie garstka już została, a przecież każdemu coś wypada, każdy ma jakieś inne sprawy w weekend i nie zawsze być może. Gdyby by nas ze dwie garstki
było by łatwiej, lżej.
Proszę się nie bać, nie takie schronisko straszne jak je malują
Wymiziać trzeba kotki, pofocić, może jakiś opis napisać, dla lubiących ludzi i rozmowyz potencjalnymi domkami można pogawędzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, LimLim, puszatek i 340 gości