Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Ja miałam dzisiaj w nocy akcję,bo maluchy zachowywały się bardzo nieładnie.Jak dorosłe kotki
.Jagódka dostała kolejną tabletkę,a Jędrek musiał być odseparowany
.
Wczoraj wieczorem znowu były jakieś podejrzane kichnięcia.Nie wiem już,czy one nie symulują,żeby odwlec sterylki...W weekend będą pod czujną obserwacją,a najwyżej w pon dostaną następny antybiotyk.
Mruczeńka1981 pisze:Nie zmajstrują,bo tabletki podajęAle ciężko mam,muszę jak stara ciotka ich pilnować
wspaniale!!!Kicia_ pisze:Dzidzia wyjątkowo szybko się oswaja, wyszła juz spod łóżka, zjadła troszkę i zrobiła siusiu do kuwetki. Dała sie nawet pogłaskać, co jak na Dzidzię jest ogromnym sukcesem, bo jest strasznym strachulcem.
dziękujemyCyriaNa pisze:Zrobię waszym tymczasom bazarek (mam już nawet rzeczy), ale dopiero za jakieś 2 tygodnie bo w pierwszym tyg. marca idę do szpitala - od razu uprzedzam o moim "zniknięciu"
Mruczeńka1981 pisze:dziękujemyCyriaNa pisze:Zrobię waszym tymczasom bazarek (mam już nawet rzeczy), ale dopiero za jakieś 2 tygodnie bo w pierwszym tyg. marca idę do szpitala - od razu uprzedzam o moim "zniknięciu"a jeśli chodzi o wizytę w szpitalu to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 114 gości