Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 17, 2008 6:58

bubor pisze:
Kropeczka13 pisze:Bubor dzieki za odwidziny i za cos jeszcze, Ty wiesz za co :D

Pojęcia nie mam zielonego :roll: ............ :wink:

Za szczere checi i zaoferowana pomoc w sobote :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro wrz 17, 2008 7:49

Prace postepuja w miare jak czas na to pozwala. Teraz wyglada tak
Obrazek[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f88db0bb4a7c6a9b]Obrazek[/URL]
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Śro wrz 17, 2008 12:04

No ładnie to już wygląda. :)

Martusia;*

Od: Wto gru 25, 2007 22:02

Post » Śro wrz 17, 2008 18:24

lutra pisze:Dziewczyny,
mam do oddanie z okazji remontu u znajomej umywalkę, niezniszczona zupełnie tylko nieco starsza. DO tego też jest bateria, jak wyżej.
Gdyby mogło się przydać, to służę.
Pozdrawiam

Lutra dzięki wielkie, ale umywalkę już w pomieszczeniu mamy trzeba ją tylko porządnie przykręcić, a bateria została zakupiona w komlecie z podgrzewaczem, bo była tylko zimna woda, a musimy mieć ciepłą wodę w tym celu zakupiłyśmy cały komplet :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw wrz 18, 2008 21:44

Prace remontowe w naszej kociarni powolutku idą do przodu. Najważniejsze mamy już załatwiony prąd, i w poniedziałek przychodzi pan z elektrowni zamontowac na licznik. A na weekend szykuje się wielkie malowanie - może jeszcze ktoś chętny do pomocy - farby i narzędzia już mamy zgromadzone :)

terenia1

Post » Nie wrz 21, 2008 0:45

Prace remontowe w naszej mini kociarni nadal trwają :( niestety nie mamy czasu pchnąć tego szybciej, Basia z Pawłem pracowali chyba od godz. 15.00 do 21.00 a ja krócej bo musiałam im dostarczyć materiały i pożywionko do jedzenia :wink: bo by nam padli :wink: efekty dnia dzisiejszego - tapety pozrywane, część sufitu wygipsowana, część kibelkowna wymalowana farbą żółto-kanarkowo-podobną :) część zagruntowana - Basia jeszcze znęcała się nad różnymi wystającymi elementami :lol: jutro jak damy radę kończymy sufit, lepimy różne dziury i zaczynamy malować - mam nadzieję że w połowie tygodnia będzie można wszystko skończyć i położyć wykładzinę :) zdjątka może jakieś jutro zamieścimy jeśli czas na to pozwoli :oops:

terenia1

Post » Nie wrz 21, 2008 16:49

jadziaII pisze:Dzisiaj poszla do adopcji Lusia mam nadzieje ze bedzie sie miala dobrze
ludzie spoko, dalam im kilka waznych wskazowek bo w temacie "kot" malo obeznani
obiecali ze beda w kontakcie zobaczymy :)

I sa w kontakcie.To fotki Lusi-Szarusi z nowego Domku :D
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Nie wrz 21, 2008 17:06

Kropeczka13 pisze:Obrazek

Ona po prostu pojechała do nowego domu :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie wrz 21, 2008 20:22

No Paweł możesz by z nas dumny :lol: Basia dzisiaj dzielnie walczyła z sufitem i go skończyłą, ewentualne tzw"żydy" poprawimy przed malowaniem sufitu, dwie i pół sciany już pomalowane, a dziury pozaklejane - własnoręcznie robiłąm nawet zaprawę murarska, resztę wykończymy ładnie gipsem tym co Basia robiła sufit :lol: powinno byc ok :wink: ale bałagan zostawiłyśmy tragiczny chyba nas jutro zastrzelą :evil:

terenia1

Post » Nie wrz 21, 2008 20:25

terenia1 pisze:No Paweł możesz by z nas dumny :lol: Basia dzisiaj dzielnie walczyła z sufitem i go skończyłą, ewentualne tzw"żydy" poprawimy przed malowaniem sufitu, dwie i pół sciany już pomalowane, a dziury pozaklejane - własnoręcznie robiłąm nawet zaprawę murarska, resztę wykończymy ładnie gipsem tym co Basia robiła sufit :lol: powinno byc ok :wink: ale bałagan zostawiłyśmy tragiczny chyba nas jutro zastrzelą :evil:

No no 8O :roll: , Tereniu , Basiu , jestem z Was dumny :ok: :ok: :ok:
Wspaniałe jesteście :wink: .

bubor

Post » Nie wrz 21, 2008 20:37

bubor pisze:
terenia1 pisze:No Paweł możesz by z nas dumny :lol: Basia dzisiaj dzielnie walczyła z sufitem i go skończyłą, ewentualne tzw"żydy" poprawimy przed malowaniem sufitu, dwie i pół sciany już pomalowane, a dziury pozaklejane - własnoręcznie robiłąm nawet zaprawę murarska, resztę wykończymy ładnie gipsem tym co Basia robiła sufit :lol: powinno byc ok :wink: ale bałagan zostawiłyśmy tragiczny chyba nas jutro zastrzelą :evil:

No nie wiem czy będziesz z nas dumny jak zobaczysz to nasze partactwo :oops: ale starałyśmy się jak mogłysmy w końcu jesteśmy początkujące budowlanki :roll: :wink:

terenia1

Post » Nie wrz 21, 2008 20:41

terenia1 pisze:
bubor pisze:

No nie wiem czy będziesz z nas dumny jak zobaczysz to nasze partactwo :oops: ale starałyśmy się jak mogłysmy w końcu jesteśmy początkujące budowlanki :roll: :wink:

Napewno będzie dobrze nie mówiąc już o tym że duuużo lepiej niż było :wink:

bubor

Post » Nie wrz 21, 2008 20:46

M I S I U [ * ]
MIKUŚ

Post » Nie wrz 21, 2008 21:12

Mój malutki skarbuś. Mój Aniołeczek - nie cierpiał. Sam zdecydował żeby odejść. Zasnął tak spokojnie. Miał serenade na dobranoc. Krążuś i Słonusio przez ponad 2 godziny non stop chrumkały (mruczały). Cały czas roznosiło się po mieszkaniu mruczenie kociąt dopóki MIŚ nie złapał ostatniego oddechu.............................
MIKUŚ

Post » Nie wrz 21, 2008 21:20

[*] Jak spotkasz Misu za TM whiskasową kicie to pozdrow ją odemnie :(
Basiu - przytulam . :(

bubor

[poprzednia][następna]