bubor pisze:Kropeczka13 pisze:Bubor dzieki za odwidziny i za cos jeszcze, Ty wiesz za co
Pojęcia nie mam zielonego............
Za szczere checi i zaoferowana pomoc w sobote

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Kropeczka13 pisze:Bubor dzieki za odwidziny i za cos jeszcze, Ty wiesz za co
Pojęcia nie mam zielonego............
lutra pisze:Dziewczyny,
mam do oddanie z okazji remontu u znajomej umywalkę, niezniszczona zupełnie tylko nieco starsza. DO tego też jest bateria, jak wyżej.
Gdyby mogło się przydać, to służę.
Pozdrawiam
terenia1 pisze:No Paweł możesz by z nas dumnyBasia dzisiaj dzielnie walczyła z sufitem i go skończyłą, ewentualne tzw"żydy" poprawimy przed malowaniem sufitu, dwie i pół sciany już pomalowane, a dziury pozaklejane - własnoręcznie robiłąm nawet zaprawę murarska, resztę wykończymy ładnie gipsem tym co Basia robiła sufit
powinno byc ok
ale bałagan zostawiłyśmy tragiczny chyba nas jutro zastrzelą
bubor pisze:terenia1 pisze:No Paweł możesz by z nas dumnyBasia dzisiaj dzielnie walczyła z sufitem i go skończyłą, ewentualne tzw"żydy" poprawimy przed malowaniem sufitu, dwie i pół sciany już pomalowane, a dziury pozaklejane - własnoręcznie robiłąm nawet zaprawę murarska, resztę wykończymy ładnie gipsem tym co Basia robiła sufit
powinno byc ok
No no![]()
, Tereniu , Basiu , jestem z Was dumny
![]()
![]()
![]()
Wspaniałe jesteście.
terenia1 pisze:bubor pisze:terenia1 pisze:No Paweł możesz by z nas dumnyBasia dzisiaj dzielnie walczyła z sufitem i go skończyłą, ewentualne tzw"żydy" poprawimy przed malowaniem sufitu, dwie i pół sciany już pomalowane, a dziury pozaklejane - własnoręcznie robiłąm nawet zaprawę murarska, resztę wykończymy ładnie gipsem tym co Basia robiła sufit
powinno byc ok
No no![]()
, Tereniu , Basiu , jestem z Was dumny
![]()
![]()
![]()
Wspaniałe jesteście.
No nie wiem czy będziesz z nas dumny jak zobaczysz to nasze partactwoale starałyśmy się jak mogłysmy w końcu jesteśmy początkujące budowlanki
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: alicat, Google [Bot], kasiek1510 i 118 gości