Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 25, 2010 15:56 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

iwonac pisze:Naprawdę potrzebna pomoc na tym tyśiącleciu tam parę bloków dalej jest kotka wg mnie w zaawnsowanej ciąży. Widziałam ją wcześniej śliczna burasek ale w kółeczka. Myslałam ,że czyjaś ale w zeszłym tygodniu siedziała taka gruba i smutna pod drzewem obok jakis starych misek a przy niej był taki burasek podrostek. Dziś jej nie widziałam ale nie mogę tam być codziennie
Bardzo proszę żeby ktoś sie przyłączył na tym terenie czekam na kontakt
Ślepaczków nie ma

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto maja 25, 2010 23:00 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

iwonac pisze:Naprawdę potrzebna pomoc na tym tyśiącleciu tam parę bloków dalej jest kotka wg mnie w zaawnsowanej ciąży. Widziałam ją wcześniej śliczna burasek ale w kółeczka. Myslałam ,że czyjaś ale w zeszłym tygodniu siedziała taka gruba i smutna pod drzewem obok jakis starych misek a przy niej był taki burasek podrostek. Dziś jej nie widziałam ale nie mogę tam być codziennie
Bardzo proszę żeby ktoś sie przyłączył na tym terenie czekam na kontakt
Ślepaczków nie ma
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Śro maja 26, 2010 8:13 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

podrzucę,moze Częstocowa sie otrząśnie :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 26, 2010 9:06 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

...

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Czw maja 27, 2010 1:27 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

Naprawdę coraz gorzej dzieje się na tym obszarze Tysiąclecie-odkryłam tam cztery młode kotki żyjące na dworze.
1. Kocurek milutki burasek co pozostał po akcji sprzed dwóch lat dzisiaj pozwolił mi zajrzeć pod ogonek (jest dziewwczynką i mieszka tam w tych rozlatujących się ruinach z kocurami) koło szkoły gastronomicznej
2.Burasek podrostek chudziutki obejrzałam dzisiaj też jest dziewczynką
3.Przebiegła jeszcze jedna chudzina o ciekawym futerku białe szare i beżowo rude plamki czyli pewnie też dziewczynka
4.Burasi w kółeczka dziś nie było może już urodziła w piwnicy
kotki z pkt2.3.4.są karmione koło bloku sąsiadującego z blokiem Prądzyńskiego 10 ale nie liczyłabym na karmicielki w sprawie sterylizacji leczenia-kotki są bardzo chude
Proszę o pomoc za miesiąc będzie tam wielka gromadka kociąt.
Moim zdaniem wszystkie cztery nadają sie do adopcji. Proszę ELPIS o pomoc przyłączcie się. Proszę wszystkich o pomoc.

iwonac

Post » Czw maja 27, 2010 6:59 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

iwonac jaka to am być pomoc?
Pewnie łapanki, DT i przewóz kotów na i po sterylce.czy dokarmainei tez jest brane pod uwagę?
CZĘSTOCHOWA POMOC POTRZEBNA!!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw maja 27, 2010 15:33 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

Tak potrzebne łapanki na sterylki i przechowanie po sterylkach i może jednak wystawienie do adopcji bo buraski są miłe a ta kolorowa ma naprawdę ciekawe futerko.
Dokarmianie codzienne nie jest konieczne raczej takie zainteresowanie i opieka wrazie choroby nad tymi co kocurkami co ewentualnie zostaną :( Bardzo ważne byłoby nawiązanie dobrego kontaktu z karmicielkami ale bez zaufania :mrgreen: jak ktoś potrafi bo ja nie umiałam.....

iwonac

Post » Czw maja 27, 2010 20:28 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pt maja 28, 2010 15:14 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

Czekamy na pomoc :cry:

iwonac

Post » Sob maja 29, 2010 21:18 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

Prosimy o pomoc w dzielnicy Tysiąclecie obszar pomiędzy Al Jana Pawła II -tory kolejowe -tory tramwajowe-Dekabrystów'
Kotki do sterylizacji-ruiny przy Szkole Gastronomicznej,ul. Prądzyńskiego.

iwonac

Post » Sob maja 29, 2010 22:01 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

POMOCY!! POMOCY!!!
Obrazek
Obrazek

edmund

Od: Wto cze 24, 2008 9:03

Post » Sob maja 29, 2010 22:59 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

Czy oprocz iwonac nie ma nikogo w Czestochowie, kto by jej pomogl :conf: :roll:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob maja 29, 2010 23:31 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

:?:

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Nie maja 30, 2010 17:33 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

to takie duże miasto :(
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie maja 30, 2010 18:18 Re: Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

pomocy!!!
Obrazek
Obrazek

edmund

Od: Wto cze 24, 2008 9:03

[poprzednia][następna]