Lilutkowo to my.I tymczasy. Maksiu ma nowotwór, Lili astmę:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 28, 2012 13:27 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

zuziu96 serdecznie pozdrawiam Ciebie i kociaste... :1luvu: pięknie wyglądają... :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob kwi 28, 2012 14:05 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

Hanulka pisze:zuziu96 serdecznie pozdrawiam Ciebie i kociaste... :1luvu: pięknie wyglądają... :ok:

Witaj Haniu :1luvu: dawno Cię u nas nie było :wink:

Lilutek przesyła szczególne mizianki dla Cioci :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob kwi 28, 2012 19:58 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

zuzia96 pisze:Obrazek Obrazek

Hej hej Zuziu , Alusia ślicznie wygląda :P :1luvu:
Wygłaskaj ją jak i pozostałe futerka w moim imieniu 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon kwi 30, 2012 10:13 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

zuzia96 pisze:
Hanulka pisze:zuziu96 serdecznie pozdrawiam Ciebie i kociaste... :1luvu: pięknie wyglądają... :ok:

Witaj Haniu :1luvu: dawno Cię u nas nie było :wink:

Lilutek przesyła szczególne mizianki dla Cioci :1luvu:

Ciocia bardzo dziękuje Lilutkowi i mocno ściska kochaną koteczkę!!! :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob maja 12, 2012 8:34 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

A co tu tak cicho ? :roll:

bubor

Post » Pon maja 14, 2012 16:43 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

no właśnie! zuziu96.... :1luvu:
ściskamy mocno z Franiem i Klarcią.. :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto maja 15, 2012 21:48 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

Dawno mnie nie było, oj dawno :oops: czas za szybko biegnie, nie mogę nadążyć :oops:

Ale dzisiaj musiałam tutaj przyjść chociaż na chwilę, bo dzisiaj jest szczególny dzień...mija 5 lat od nia w którym Tęczowy Most przekroczyła Zuzia, moja wielka miłość.

Zuziu, wciąż pamiętam i chociaż czas tak szybko płynie, w moim serduszku nic się nie zmienia, wciąż w nim jesteś, wciąż tak samo ważna i wciąż tak samo boli, że cię już ze mną nie ma...

Dzisiaj nic już więcej chyba nie napiszę, bo okropnie mi muli internet, ale koty mają się całkiem nieźle, wkrótce postaram się wstawić fotorelację
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro maja 16, 2012 9:25 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

Wszystkie koty są kochane, ale... niektóre szczególnie głęboko zapadają w pamięć...

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro maja 16, 2012 9:56 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

zuziu98 przytulam mocno :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon maja 21, 2012 16:47 Re: Moje koty... moja miłość:) i Mikuś strachulec na DT

Moje koty znowu mają gościa :roll: :roll: od wczoraj :roll: :roll: maleńtaska Bazylka (albo Bazylkę, bo jeszcze nie stwierdzono autorytatywnie) :D

A było to tak :D wracając wczoraj z odwiedzin u Tolusia (mój były tymczasik, teraz w super DS), już na moim osiedlu, pod samochodami darło się coś niemiłosiernie. Podobno darło się tak już pół dnia, powiedzieli mi dwaj chłopcy, którzy wpełzali pod auta i pomogli wyciągnąć rozdarciuszka, którym okazało się maleńkie kociątko. Kociątko jest niezwykle ruchliwe, niezwykle absorbujące, nigdzie nie usiedzi, wyłazi z koszyka, wyłazi z kociej budki i pcha się na moje ramię. Jak mu na chwilę zginę z oczu, to się drze i jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie załatwiać macierzyński jak nic :evil:

Wszystkie koty siedzą rządkiem i wielkimi oczami patrzą na popisy gościa, a głowy im chodzą równomiernie w rytm przemieszczania się malucha :D ale kiedy małe zbliży się za bardzo, to wszystkie burczą, małe też burczy, nie jest wielkim kotom dłużne ani odrobinę :D
tak że od wczoraj mamy wesoło :mrgreen: za sprawą takiego małego rozdarciucha :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon maja 21, 2012 17:24 Re: Moje koty moja miłość:)Miki strachulec na DT i małe rozd

Jeju, jaki słodziak :1luvu:

Bazyliszkowa

Post » Pon maja 21, 2012 21:06 Re: Moje koty moja miłość:)Miki strachulec na DT i małe rozd

Co fakt to fakt , i jaki ma fajny różowy nosek :P

bubor

Post » Pon maja 21, 2012 21:53 Re: Moje koty moja miłość:)Miki strachulec na DT i małe rozd

Ten nosek jeszcze wczoraj był czarny, myślałam, że taki czarny ma, ale dzisiaj się trochę umył (albo brud sie wykruszył :lol: ), no i faktycznie dzisiaj mamy już śliczny różowy nochalek :D

Byliśmy u weta, maleńtas ma 2 miesiące i zostało potwierdzone fachowo, że jest chłopaczkiem, więc imię Bazylek pozostaje. Wczoraj patrzyłam w kalendarz, jakie to imię przyniósł sobie maleńtas w wianie i wczoraj było: Bernardyna :roll: Bazylego i Wniebowstąpienia Pańskiego 8O No przecież nie dam kotu na imię Wniebowstąpienie Pańskie :ryk: ale Bazylek uznałam za całkiem niezłe.
A z Bazylka wyrośnie niezły chuligan, zadatki ma już niemałe. Alusia sobie śpi, a on podbiega, paca ją łapką i ucieka. I tak kilka razy, że też się musiał maleńtas akurat Alusi czepić. A w drodze do weta i z powrotem tak się darł w aucie, nawet go straszyłam, że jak będzie się tak darł, to dostanie na imię Klakson :ryk:

No i musimy szybko domku szukać (tylko jak tu wydać takie maleństwo do obcych :strach: )

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon maja 21, 2012 22:53 Re: Moje koty moja miłość:)Miki strachulec na DT i małe rozd

A różnica w wielkości między dorosłym Maksiem a maleńtaskiem Bazylkiem jest taka :D
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto maja 22, 2012 11:01 Re: Moje koty moja miłość:)Miki strachulec na DT i małe rozd

zuzia96 pisze: A w drodze do weta i z powrotem tak się darł w aucie, nawet go straszyłam, że jak będzie się tak darł, to dostanie na imię Klakson :ryk:

Fajne imię :ok:

Bazyliszkowa

[poprzednia][następna]