Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 09, 2010 23:34 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

:!:

Prążek

Od: Śro gru 26, 2007 21:33

Post » Pon maja 10, 2010 11:39 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

:!:

Prążek

Post » Wto maja 11, 2010 13:34 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Mam ciągle te same smutne wieści ponieważ byłam na badaniu to zajrzałam tam oczywiście ślepaczków nie ma P.Ula ich w ogóle nie widuje. Ci ludzie musieli je wywieźć bo jak mogły tak zniknąć. Z nimi ja nie umiem sie dogadać było dobrze dopóki robili ze mnie głupią ale jak zaczęłam nalegać to się skończyło. Zniknęły parę dni przed tym jak znalazł się domek. Wiem ,że powinnam była je ratować wcześniej już jesienią była pewna szansa ale ja naiwna myślalam ,ze są względnie bezpieczne a ciągle były pilniejsze sprawy(teraz wiem ,że one były bardziej pilne) a teraz pewnie nie żyją. Nie mogę sobie wybaczyć naprawdę ciągle o nich myślę.
[b]Czy ktoś jeszcze był ich szukać i pogadać z tym ludźmi-może ślepaczki jeszcze gdzieś żyją :evil: [/b]
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto maja 11, 2010 17:25 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

:?:

Prążek

Post » Pt maja 14, 2010 19:29 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!horror!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Obrazek

edmund

Od: Wto cze 24, 2008 9:03

Post » Sob maja 15, 2010 3:02 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

coś sie stało?

Prążek

Post » Wto maja 18, 2010 21:00 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Przepraszam,że nie pisałam ale kotki moje słodkie urwały wtyczkę(to małe białe przezroczyste od kabelka) i ocięły mnie od internetu :mrgreen: Z braku finansów w końcu zmontowałam to dzisiaj na gumkę recepturkę U mnie bez zmian ja kotków nie mogę znaleźć od floridy nie mam wieści czy była w ich sprawie pewnie nie skoro nie pisze :( P.Ula kotków nie widuje. U nas cały czas leje ja wciąz jestem chora i niestety zalewa mi kuchnię(ostatnie piętro :evil: ). U nas zaczyna się powódź już część dzielnicy Zawodzie zalało...Wolontariusz się nie zgłosił. Już nie wiem jak szukać burasków ślepaczków.....

iwonac

Post » Wto maja 18, 2010 21:43 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

krew mnie zalewa, że powódź przez durniów mamy, rząd będzie teraz szastał kasą przed wyborami...

niestety, czesto na błędach się uczymy, że trzeba było szybciej reagować...

Prążek

Post » Wto maja 18, 2010 22:30 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

A teraz giną ludzie i zwierzęta :(

iwonac

Post » Śro maja 19, 2010 16:04 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

ludzie sobie poradzą szybciej,
jak pomyślę o kotach...

Prążek

Post » Pon maja 24, 2010 9:40 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Iwona poproś osobę co pomaga, wolontariusza, może coś napisze, może znajdzie trochę czasu...

Prążek

Post » Pon maja 24, 2010 21:19 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Mam kłopot z tym kablem na gumkę :evil: co mi koty przegryzły. I jeszcze poskarżę sie-na imieniny dostałam stolik na balkon z isku super w promocji na zapisy i miałam dwa dni moje kotki wywaliły i szklany blat poszedł w drobny mak a jaki huk był sąsiedzi na balkony powylatywali 22 była. Myślicie,że myślałam o stoliku skądże tylko żeby jakiemuś kotu szkło nie zaszkodziło-zgarnęłam do pokoju i z listą obecności po kolei każdego oglądałam. Taki fajny stolik może mi się uda z płyty pilśniowej dorobić blat tylko jak to koło wyciąć :roll:
Naprawdę potrzebna pomoc na tym tyśiącleciu tam parę bloków dalej jest kotka wg mnie w zaawnsowanej ciąży. Widziałam ją wcześniej śliczna burasek ale w kółeczka. Myslałam ,że czyjaś ale w zeszłym tygodniu siedziała taka gruba i smutna pod drzewem obok jakis starych misek a przy niej był taki burasek podrostek. Dziś jej nie widziałam ale nie mogę tam być codziennie
Bardzo proszę żeby ktoś sie przyłączył na tym terenie czekam na kontakt :(
Ślepaczków nie ma

iwonac

Post » Wto maja 25, 2010 15:55 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

iwonac pisze:Mam kłopot z tym kablem na gumkę :evil: co mi koty przegryzły. I jeszcze poskarżę sie-na imieniny dostałam stolik na balkon z isku super w promocji na zapisy i miałam dwa dni moje kotki wywaliły i szklany blat poszedł w drobny mak a jaki huk był sąsiedzi na balkony powylatywali 22 była. Myślicie,że myślałam o stoliku skądże tylko żeby jakiemuś kotu szkło nie zaszkodziło-zgarnęłam do pokoju i z listą obecności po kolei każdego oglądałam. Taki fajny stolik może mi się uda z płyty pilśniowej dorobić blat tylko jak to koło wyciąć :roll:
Naprawdę potrzebna pomoc na tym tyśiącleciu tam parę bloków dalej jest kotka wg mnie w zaawnsowanej ciąży. Widziałam ją wcześniej śliczna burasek ale w kółeczka. Myslałam ,że czyjaś ale w zeszłym tygodniu siedziała taka gruba i smutna pod drzewem obok jakis starych misek a przy niej był taki burasek podrostek. Dziś jej nie widziałam ale nie mogę tam być codziennie
Ślepaczków nie ma

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto maja 25, 2010 22:58 Re: Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

iwonac pisze:Mam kłopot z tym kablem na gumkę :evil: co mi koty przegryzły. I jeszcze poskarżę sie-na imieniny dostałam stolik na balkon z isku super w promocji na zapisy i miałam dwa dni moje kotki wywaliły i szklany blat poszedł w drobny mak a jaki huk był sąsiedzi na balkony powylatywali 22 była. Myślicie,że myślałam o stoliku skądże tylko żeby jakiemuś kotu szkło nie zaszkodziło-zgarnęłam do pokoju i z listą obecności po kolei każdego oglądałam. Taki fajny stolik może mi się uda z płyty pilśniowej dorobić blat tylko jak to koło wyciąć :roll:
Ślepaczków nie ma

iwonac

[poprzednia][następna]