madrugada pisze:Izo, sprzedały się trzy ostatnie płyty Abby, poza forum. Wysłałam 60 zł na Twoje konto.
Pieniążki dzisiaj dotarły.

Bardzo dziękuję.
Ja co prawda tutaj nic nie pisałam -tylko na zbiórce- ale w deszczowa sobotę -dwa razy byłam na czworaka-bo tak musze tam wchodzić -w posiadłości Kuby -Madrusi i Mamy Madrusi.Zaniosłam dwa cieplutkie koce.W tym jeden wełniany z którego zrobiłam im na kanapie-namiot.Wczesniej same próbowały sobie taki namiot zrobic-wiec ja im go ulepszyłam.Dałam też super futrzaczka nowego.Dostałam takie dwa od Znajomej.

Miały zostać w domu ale......w sobote jeden powedrował tutaj a w niedzielę drugi do innej budki.Na pewno korzystały-bo dzisiaj sprawdzałam.
Dzisiaj w drodze z paczkomatu-doszło 10 kartoników Bozity-makrela w galaretce-wyzebrałam 3 plachty styropianu o9d człowieka co ociepla budynki.Juz wczesniej jedną grubą płytę wyżebrałam i zaniosłam dla Trzykrotki pod jej budkę.Potem wyżebrałam jeszcze dwa grube.A dzisiaj w biegu bo widzę ze koncza jeszcze dwa grube i jeden cieńszy.Zadzwoniłam-Damian podszedł i je wział bo bym sie nie zabrała.No i moge cos z odpadów sobie zabrać.Są juz zapakowane w worki-wiec musze jakos delikatnie zobaczyć żeby bajzlu tam nie narobic-bo te worki są ogromne.