Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:.podobno ten umierający żyje i ma się dobrze.(...)
Mam do złapania 3 na cmentarzu (...).
dorcia44 pisze:(...)
Faktycznie bardzo potrzebuje dt /ds. dla 4 białych maluszków
tabo10 pisze:dorcia44 pisze:.podobno ten umierający żyje i ma się dobrze.(...)
Czy złapiesz je sama,czy potrzebujesz pomocy? Jeśli tak,napisz proszę pilnie PW do moguncja. Napewno nie odmówi pomocy w łapance. Należałoby tylko dogadać się logistycznie co do terminów i miejsca w lecznicy.
dorcia44 pisze:tabo10 pisze:dorcia44 pisze:.podobno ten umierający żyje i ma się dobrze.(...)
Czy złapiesz je sama,czy potrzebujesz pomocy? Jeśli tak,napisz proszę pilnie PW do moguncja. Napewno nie odmówi pomocy w łapance. Należałoby tylko dogadać się logistycznie co do terminów i miejsca w lecznicy.
Dzięki Małgosiu ,umówiłam się z Agnieszką (współpracujemy razem już parę lat),mieszkamy blisko ,mamy 4 klatki ,więc wszystko powinno pójść ok. i oby tak było.
Czekam jeszcze na sygnał z lecznicy ,bo troszkę ich zapchałam.
Mam tymczas na dwa białasy ,jutro jak wszystko pójdzie dobrze zostaną wszystkie zaszczepione.
Za parę dni będą mogły jechać.
Dziewczyny po szczepieniu ok. chociaż srebrna ożyła dopiero rano.
Teraz szaleją.
Malutek niby lepiej ,a jednak nadal sam nie je i najgorsza ta wodnista biegunkawczoraj troszkę przyhamowało ,dziś niestety znów się leje.wręcz strzela.
Chodzi ,mizia się ze wszystkimi ,wchodzi na drapaczek ,pije sam wodę ,ale jak nie zatrzymamy tej biegunki to będzie źle![]()
Podobno na biegunkę b.dobry jest Enterogelan coś takiego ,ale nigdzie nie ma![]()
Jestem tak zdesperowana że zastanawiałam się nad Stoperenam
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Beanie, elmas, Google [Bot], Hana, kasiek1510 i 153 gości