Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chiara pisze:MalgWroclaw pisze:Chiara pisze:Ponawiam prośbę do wszystkich, którym odmówiono pomocy w sterylizacjach, bo kot dokarmiany nie jest bezdomny ani wolno żyjący.![]()
![]()
Kierujcie prośbę na piśmie, a odpowiedź przyślijcie na maila powszechnasterylizacja@gazeta.pl
Będziemy upubliczniać te odmowy. Polski podatnik zasuguje na to, aby się z nimi zapoznać.
Niewiarygodne. Mam mnóstwo kotów, bo mnóstwo karmię i sterylizuję...
Też myślałam, że to jakieś nieporozumienie, ale ludzie z całej Polski powtarzają mi, że tak właśnie odmawiają urzędnicy. Ten pseudoargument pada najczęściej!
Iwlajn pisze:Chiara pisze:MalgWroclaw pisze:Chiara pisze:Ponawiam prośbę do wszystkich, którym odmówiono pomocy w sterylizacjach, bo kot dokarmiany nie jest bezdomny ani wolno żyjący.![]()
![]()
Kierujcie prośbę na piśmie, a odpowiedź przyślijcie na maila powszechnasterylizacja@gazeta.pl
Będziemy upubliczniać te odmowy. Polski podatnik zasuguje na to, aby się z nimi zapoznać.
Niewiarygodne. Mam mnóstwo kotów, bo mnóstwo karmię i sterylizuję...
Też myślałam, że to jakieś nieporozumienie, ale ludzie z całej Polski powtarzają mi, że tak właśnie odmawiają urzędnicy. Ten pseudoargument pada najczęściej!
Hm, ciekawe czy według tych urzędników zwierzęta dzikie (sarny, itp.) którym ludzie pomagają przetrwać zimę również nie są wolno żyjące skoro są dokarmiane?
kinia098 pisze:Pani dba o kicię, chociaż brakuje jej pieniędzy... Przy robieniu zdjęć Pani pokazywała mi torebkę puriny, a nawet wyprawkę royala, bo miała więcej pieniążków.... Niestety kotka miała tasiemca. Wzięłam koszty dwukrotnego odrobaczania na konto fundacji.
Tak jak i odrobaczanie biednej koteczki prawie zjedzonej przez lisa, którą uratowała Pani z Cisowa, gdzie kastrowałam stadko kocurków ( został 1 ) i Pani dwie koteczki, także dzięki Powszechnej Sterylizacji ! Dlatego dziękuję PS za możliwość sterylizowania, bo przy okazji można jeszcze wiele pomóc ! Z samych wpłat na moje bezdomne koty na pewno nie wszystko mogłabym zrobić...
Chiara pisze:Aż szkoda, że powoli zdychamy...
Chiara pisze:Aż szkoda, że powoli zdychamy...
cessy pisze:przelew bazarkowy juz do Was leci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], sherab i 281 gości