Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob cze 20, 2015 8:35 Re: Pani chora na raka-wspomóżmy karmą zwierzaki!

Basiu pokaż te kule z koralikami i mchem :)
Już troszkę uzbierałam muszli i szkiełek wszelakich, jeszcze cos tam może znajdę i wyślę Ci.
Dziewczyny jak coś macie-jakieś nie noszone wisiory, jakieś kulki szklane,muszle, to przesyłajcie Basi-ona z tego zrobi cudeńka i bedzie kasa na poratowanie budżetu, na karmę.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob cze 20, 2015 9:46 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

poszperam, popytam
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Sob cze 20, 2015 13:56 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Moje ostatnie prace ze szklanych koralików i srebrzystego mchu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
To moje ostatnie prace . Niebawem założę bazarek tylko pracuje nad kolejnymi.
Wszyscy którzy maja niepotrzebne muszelki,koraliki,szklane kulki ,kolorowe guziki-chetnie przyjmę do swoich prac.W takim rękodziele liczy się orginalnośc i niepowtarzalność . Ważny jest pomysł i orginalny materiał. Jesli macie takie rzeczy niepotrzebne w szufladzie u mnie nabiorą innego kształtu.
Ostatnio edytowano Sob cze 20, 2015 16:07 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 1 raz

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Sob cze 20, 2015 14:17 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Na zdjęciu jest młody drozd którego niestety poturbowały koty.Znalazłam go leżącego na tarasie i karmiłam przez kilka dni mieszanka dla ptaków owadożernych (kiedys juz wykarmiłam dwie sroki ) Ptaszek był najwyrarżniej mocno poturbowany .Miał uszkodzone skrzydło i nie trzymał równowagi.Niestety odszedł :(
A dalej na zdjęciach mój zwierzyniec w ogrodzie
Ostatnio edytowano Sob cze 20, 2015 16:02 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 1 raz

Bunio& Daga

Post » Sob cze 20, 2015 14:22 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Biedny ptasiunio :oops: (*)

Śliczne widoczki ;-)

Jak Basiu samopoczucie ? Ostatnio , trzymał mnie przez 3-4 dni taki ból stawów, że aż o Tobie pomyslałam :strach: Puchłam w oczach. Przy puchnięciu, oczywiście ból taki,że płakać mi się chciało. Nawet w spodnie nie mogłam się zmieścić :evil:

Miłego dnia :mrgreen:

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Sob cze 20, 2015 16:05 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Przy wszelkich zmianach pogodowych drętwiej ręce i bolą wszystkie stawy. Nagorsza jest noc
Dzisiejszy dzień fatalny...Ech
Ostatnio edytowano Sob cze 20, 2015 21:53 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 1 raz

Bunio& Daga

Post » Sob cze 20, 2015 18:01 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

co ja tam mogę, dobre słowo poślę i przytulam.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob cze 20, 2015 18:10 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

:201461
Piękne prace Basiu! :kotek:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Sob cze 20, 2015 22:04 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Zaszalałam dzisiaj w Biedronce.
Były wyprzedaże bylin po 99 gr i nasion za połowę ceny.
Kupiłam dalie w nadzieij na rozmnożenie.Jest juz za pózżo by zakwitły ale może rozchoduję bulwy i będą na przyszły rok.To co jest w torebce to maleństwo ale odmiany ładne. Moje dalie kupione w zeszłym roku na bazarze wspaniale wyrosły.Czekam na kwiaty.Kiedys rozchodowałam tyle dalii ,z e miałam aż 8 kartonów po bananach pełne karp bulw.Niestety przyszedł czas ,ze nie miałam gdzie trzymac przez zimę i wszystko wymarzło :(
A malwę wysieje w tej mojej szklarence- samoróbce ze starych okien . Tak wyhodowałam w tym roku rozsadę aksamitki Jak wzejdzie to może w końcu się przyjmie i zagości .Bardzo bym chciała :D
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob cze 20, 2015 22:44 przez Bunio& Daga, łącznie edytowano 1 raz

Bunio& Daga

Post » Sob cze 20, 2015 22:17 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Rośliny Cię lubią. Zadziwiająco dużo o nich wiesz i znasz sposoby, by im dogodzić, więc cokolwiek postanowisz, powinny iść na współpracę. :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pon cze 22, 2015 22:50 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Odebrałam bardzo miłe slowa na Bazarku z moimi pracami :D
Bardzo dziekuje,to dla mnie duża motywacja i przywrócenie wiary w siebie.
Bardzo mi to teraz potrzebne. :ok:
Bardzo mnie cieszy ,ze praca ,serce i pomysł włożone w rękodzieło w zostały docenione . :oops: :D
To motywuje do dalszego tworzenia i rodzi nowe pomysły :ok: :ok: :ok:

Bunio& Daga

Post » Pon cze 22, 2015 23:35 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Przypomnę się ,ze nadal bardzo chętnie przyjmę niepotrzebne muszelki,koraliki,szklane kulki,fragmenty biżuterii,czy kolorowe guziki. Naturalnie korki od win nadal aktualne. Będe wdzięczna za materiał do prac.

Bunio& Daga

Post » Śro cze 24, 2015 19:34 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Nasza forumowa koleżanka Kociama Iwonka miała wypadek.
Prowadząca samochód kobieta potrąciła ja na drodze i uciekła z miejsca wypadku
Może ktoś może ofiarować jej pomoc .To wspaniały człowiek o złotym sercu.
Od lat dokarmia ,leczy ,ratuje zwierzęta.
Od dawna kłopoty zdrowotne a teraz jeszcze ten wypadek
viewtopic.php?f=1&t=167182&p=11139095#p11139095

Bunio& Daga

Post » Śro cze 24, 2015 20:04 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

O matko!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro cze 24, 2015 21:21 Re: Pani chora na raka-potrzebne muszle, szklane kulki, kora

Bunio& Daga pisze:Przypomnę się ,ze nadal bardzo chętnie przyjmę niepotrzebne muszelki,koraliki,szklane kulki,fragmenty biżuterii,czy kolorowe guziki. Naturalnie korki od win nadal aktualne. Będe wdzięczna za materiał do prac.

Wysłałam ci mail :)

MałgorzataS.

Od: Śro sie 13, 2014 8:39

[poprzednia][następna]