Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:Tak sobie myślę...z kasą mam chwilowo cienko, ale skarpetkę mamy nie najgorszą - mogłybyśmy zasponsorować szczepienie tymczasom Villemo5..... Co o tym siostry myślicie?
shira3 pisze:Tak sobie myślę...z kasą mam chwilowo cienko, ale skarpetkę mamy nie najgorszą - mogłybyśmy zasponsorować szczepienie tymczasom Villemo5..... Co o tym siostry myślicie?
izka53 pisze:shira3 pisze:Tak sobie myślę...z kasą mam chwilowo cienko, ale skarpetkę mamy nie najgorszą - mogłybyśmy zasponsorować szczepienie tymczasom Villemo5..... Co o tym siostry myślicie?
jestem jak najbardziej ZA
Zosik pisze:vil, pomożemy Ci ze sterylkami, jak gówniarze podrosną!
villemo5 pisze:Zosik pisze:vil, pomożemy Ci ze sterylkami, jak gówniarze podrosną!
Naprawdę?? Ale to ulga!! Oczywiście będę robić bazarki, aby jak najwięcej sama uzbierać, ale bardzo, bardzo dziękuję!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości