Wiejskie Kociambry-zima w koło

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 04, 2014 14:16 Re: Wiejskie Kociambry- Żegnaj Piękny Tytusku :((( [']

:1luvu: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sie 07, 2014 6:15 Re: Wiejskie Kociambry- Żegnaj Piękny Tytusku :((( [']

Witajcie Kochani :D
Leci u nas powolutku,tylko Ruduś przeziębiony no ale w jeden dzień przeszło 30 stopni i parno jakoś a taraz zimno nawet 20 stopni nie ma no to złapał katar bidulek
ja sie rehabilituję na całego,matko jak to dobrze znowu nie czuć tego przeszywającego bólu :D
jak dobrze spać i zarazem widziec świat ładniejszym bo jak boli cały czas to człowiek umęczony okropnie i osłabiony
Traktują mnie tam jak księżniczkę,jest fajnie i ogromnie sie cieszę
Dziękuje Wam Dziewczyny za to że mogę czuc sie lepiej

14-go moje plecy będą kolorowe ,nakleją mi plastry :lol:

Wczoraj znalazłam się w miejscu gdzie przywałęsały się Koty,jeden dorosły ma poranione nogi i dwa maluszki,wszyscy to chłopcy
ja rozumiem wiejską biedę ,ale tam ci ludzie mają duże zarobki a nikt nie pochyli się nad tymi Kotami
ja niestety nie moge wszystkim pomóc nie jestem w stanie niestety
serce boli,ale rozsądek mówi stop
zdezynfekowałam Kocie ranki na nogach i wyczyściłam maluszkom uszy,podałam preparat na pchły,nakarmiłam
jedyne co obiecali to dac coś do jedzenia,ale nie wiem jak to będzie
tam jest warsztat samochodowy i niebezpieczne to miejsce jest
ogólnie to tam liczą się zwierzęta gospodarskie bo mozna je zeżreć
tacy ludzie nastawieni tylko na jeść ,chlać,spać i balować
dołuje mnie to wszystko ta mentalność wiejska
walka z wiatrakami,ja malusia jestem a witraków tak dużo i takie wielkie :(

Ściskam Was mocno i miłego dnia życzę
u nas zimno bardzo,ochłodzenie przyszło ale za to lepiej sie oddycha
IWA

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Czw sie 07, 2014 6:46 Re: Wiejskie Kociambry- Żegnaj Piękny Tytusku :((( [']

Trzymaj się Kociamko zdrowo :ok: :ok: . Fajnie by było jakby się może udało przeprowadzić je (za zgodą oczywiście) pana od Tytuska [*] :ok: . Tam na pewno miałyby lepiej - o ile on zechce a i one się zgodzą :mrgreen: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sie 07, 2014 17:40 Re: Wiejskie Kociambry- Żegnaj Piękny Tytusku :((( [']

Alienor pisze:Trzymaj się Kociamko zdrowo :ok: :ok: . Fajnie by było jakby się może udało przeprowadzić je (za zgodą oczywiście) pana od Tytuska [*] :ok: . Tam na pewno miałyby lepiej - o ile on zechce a i one się zgodzą :mrgreen: .

No właśnie dzisiaj jak lazłam na zabiegi to wstapiłam do tego Pana powspominaliśmy Tytuska ,mówił z usmiechem że mieliśmy fajnego Kumpla ,oczy mu zaszły i zaśmiał się że mu się jakoś dzisiaj pocą :wink:
zaprowadził mnie do swojego kociego miejsca no i padłam,ktoś mu podrzucił 3 kociaki wypisz wymaluj takie jak wczoraj widziałam ,jakby to było dosłownie rodzeństwo :? kurde już się boję bo zaczyna sie podrzucanie

Kociama

Post » Czw sie 07, 2014 18:18 Re: Wiejskie Kociambry- Żegnaj Piękny Tytusku :((( [']

Ale jak dobrze, że jest ten Pan :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sie 11, 2014 10:59 Re: Wiejskie Kociambry- Żegnaj Piękny Tytusku :((( [']

Iwo, czy te plajsterki są przeciwbólowe?
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pon sie 18, 2014 18:34 Re: Wiejskie Kociambry- Był sobie zlot a teraz cicho jak dia

Witajcie :1luvu:
Długi weekend to było to ,zlot kociarzy w kociamowie się odbył
matko ale wesoło było :D
troszkę pogoda kapryśna ale i raki nie miały tez ochoty sie nam pokazać no ale było fajnie
Koty na początku wystraszone a potem już też było ok
Stodołowe zaczeły się schodzić w Niedzielę wieczorem jak na złość przez cały zlot tylko żarły karmę ale nie pokazały się no ale w sumie nikt nie czatował w oknach to i pewnie łaziły pod domem
Dziewczyny Dziękuję Wam za wszystko :D za to że jesteście że jechałyście szmat drogi by się z nami spotkać
jeszcze Basia i Mirek maja urlop to będzie jeszcze fajnie,jutro Basia wiezie mnie do lekarza do miasta
jestem słodko zmęczona lenistwem,nic nie robiłam przez te dni aż wstyd,ale jak tu szaleć z robotą kiedy są Przyjaciele i ma się świadomość że zaraz odjadą
ryczałam okropnie jak wszyscy pojechali
wyłam całą sobą,ale wiem że znowu kiedyś się zobaczymy :)

Kociama

Post » Pon sie 18, 2014 19:17 Re: Wiejskie Kociambry- Był sobie zlot a teraz cicho jak dia

A jak się czujesz po plastrowaniu, odczuwasz ulgę, większą stabilizację mięśni?

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon sie 18, 2014 19:36 Re: Wiejskie Kociambry- Był sobie zlot a teraz cicho jak dia

Dawać foty :D
Niech se choć popatrz :)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto sie 19, 2014 5:26 Re: Wiejskie Kociambry- Był sobie zlot a teraz cicho jak dia

Czekam na foty bo Dziewczyny robiły ,ale niektóre to odlot totalny haha

Haniu o tak po plastrowaniu czuję się jakbym miała na plecach ochroniarza :lol: delikatnie podtrzymuje wszystko ,dlatego bez strachu mogę robić co chcę bo wiem że nic mi sie nie zerwie nie ponaciąga
do tego działają przeciwbólowo

Kociama

Post » Wto sie 19, 2014 7:07 Re: Wiejskie Kociambry- Był sobie zlot a teraz cicho jak dia

Iwonko, po raz kolejny dziękuję za naładowane baterie, brzuch pękający w szwach i kupę zabawy oraz śmiechu :1luvu: Cudownie było znowu spotkać Ciebie, Adama, Madzię, dziewczyny i chłopaków, wymiziać kociaste :D Tylko za krótko, jak zwykle za krótko.
Buu, ja chcę wrócić do Kociamowa, znowu cały rok czekania... :(

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto sie 19, 2014 8:33 Re: Wiejskie Kociambry- Był sobie zlot a teraz cicho jak dia

Iwonko, nawet jeśli jesteśmy daleko fizycznie, to myślami jesteśmy przy Was :1luvu: . Trzymaj się ciepło góraleczko i nie płacz, bo jeszcze nie raz się spotkamy :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]